War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nulla motiváló erejű event.
este gondolkodtam hogy a 15. best squad-ot csak ma reggel csinálom meg hátha M26 T99-et ad... de kiváncsi voltam, és nem is baj h kinyitottam így legalább nyugodtan tudtam (szidni a fejlesztőket) aludni
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2015.12.01. 11:44:24
abban a dobozban amiben eddig a golden wagerek voltak most már vannak tank/repülő kölcsönzések is....
ma nyitottam és egyből az orosz kis rakétást kaptam 1 órára a szokásos golden wager helyett 😄
habár segített Luciferke (amit még egyszer köszönök), így a sok szenvedés után gyerekjáték volt mert 6 meccs alatt meglett a maradék 6 best squad és jöhetett a ládanyitás.....
és mi volt benne? na mi? naná, hogy NEM tank 😄
Pe-2-205 prém repcsi 3 órára....
sok szerencsét.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.11.30. 21:40:28
jelen.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.11.30. 21:34:46
szerk: feltéve ha ezt a 60 megát letölti ... 2 kbyte / sec-el nehéz lesz
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.11.30. 21:09:01
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Luciferkee: én addigra sztem már agyfaszt kapok 😊 jó lett volna megcsinálni hátha kapok vmi értelmeset a dobozban, de ennyi szenvedést nem ér meg 😄

akiket automatikusan betesz melléd a game azokkal lehetetlen összeszedni best squad öcsit -.-"
reggel óta 4/15 van meg 😄
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ha ki akarom próbálni, felmegyek vele testben. Arra, hogy húzzak vele valamit, ráadásul még a crewt is én adjam hozzá? 😄
Nekem is ilyen baromságot dobott. Sok értelmét nem látom. Különösen, hogy az utolsó repcsimet húzom. 😄
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
4.0-ás ugye, azon a szinten sokkal jobb az Aircobra, Kingcobra a Lightning-ről meg ne is beszéljünk 😄
Droughert
#26024-re akart menni
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.11.29. 17:48:06
Nem is mentem vele, tehát a 13. napi forgatásom: semmi. Javaslom tegyenek be egy 0-t is, azzal jobban jártam volna.
"Maybe you will be lucky next time"
csak ha mondjuk az ember nem repülőzik akkor mi a f**nak ad repcsit.... meg pont egy ilyen hulladékot? 😄

Hát igen a KV1 azért elég jól bírta a PZ3-ak meg a rövid csövű PZ4-ek lövedékeit... De egyébként némelyik lyuk olyan mintha áthatolt volna a lövedék, főleg a torony elején ami van meg a test közepén ahol a torony alatt. Bár innen nem tudom megállapítani de legalább 75 millisnek tűnik a kaliber amivel rálőttek.
Gstup: hát igen a Párduc D nem igazán ment magadabb BR ellen. 😄

és hogy fokozzuk a hangulatot, ahhoz hogy megnyerd az esélyt a bérelt tankra keményen püfölni kell a billentyűzetet ahhoz hogy olyan repülőt kapj aminek rakétái is vannak mert ugye csak rakéta kill számít, (e téren ugye a németek máris kiestek) természetesen most mindenki a billentyűzetet veri egy szaros esélyért.
kösz nem, inkább megyek vissza fallout4-el játszani <#hawaii>#hawaii>.
ha most rosszmájú akarnék lenni akkor azt mondanám hogy valószínűleg a kutya se veszi az a szutykos pay to win m26t99 tankot. (előtte meg kell venni a calliope shermant is igaz? 😄)
arra se veszem a fáradságot hogy belépjek a játékba.