War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De az event nyerés esetén nem odaadja az M26T99-et, hanem csak bérbe kapod 3 napra. 😄
Nulla motiváló erejű event.
hát igen... legalább egy 24 óra várakozási időt adhatnának....

este gondolkodtam hogy a 15. best squad-ot csak ma reggel csinálom meg hátha M26 T99-et ad... de kiváncsi voltam, és nem is baj h kinyitottam így legalább nyugodtan tudtam (szidni a fejlesztőket) aludni
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
ez a bérlés ott van elbaszva hogy azonnal aktiválódik ha jól tudom, ennek akkor lenne értelme ha a játékos aktiválhatná a visszaszámlálást a bérelhető járművön, mert így hogy éjfél környékén kapsz 3 órára bérlést de közben meg menni kéne aludni.... szerintem kár volt ennyi energiát belefektetni.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Én tegnap pörgettem 100 aranyat!
Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2015.12.01. 11:44:24
lehet hogy el lehet búcsúzni az ingyen goldtól???
abban a dobozban amiben eddig a golden wagerek voltak most már vannak tank/repülő kölcsönzések is....
ma nyitottam és egyből az orosz kis rakétást kaptam 1 órára a szokásos golden wager helyett 😄
Prémium jármű és számla bónuszokat meccs után számolja rá, a csata közben nem kap több pontot a cselekményeiért mint más.
Nekem az a gagyi orosz tier 2-es rakétavetős jármű.Kerek 1 órára volt az enyém.Ki sem próbáltam...Viszont meglepett mert én nem is squadoztam.

szerencse az van 😄DD
habár segített Luciferke (amit még egyszer köszönök), így a sok szenvedés után gyerekjáték volt mert 6 meccs alatt meglett a maradék 6 best squad és jöhetett a ládanyitás.....

és mi volt benne? na mi? naná, hogy NEM tank 😄
Pe-2-205 prém repcsi 3 órára....
nem rossz indulatból raktam be a képet, egyszerűen csak van egy határ amit átléptek gajjinék ezzel a ww2 vs hidegháborús tankozással... köszönöm én ebből nem kérek, szeretem ha van kihívás egy meccsben de a mission (almost) impossible csatákból nem kérek.

sok szerencsét.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.11.30. 21:40:28

megyek 😊

jelen.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.11.30. 21:34:46
most jöttem fel de nem vagy fent gameben 😛
Ha még érdekel: Ingame: Luciferke

szerk: feltéve ha ezt a 60 megát letölti ... 2 kbyte / sec-el nehéz lesz
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.11.30. 21:09:01
vki jöjjön már squadba..... nem igaz ez a sok agyhalott 43%-os akiket betesz mellém squad társnak pffff
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#banplz>

Luciferkee: én addigra sztem már agyfaszt kapok 😊 jó lett volna megcsinálni hátha kapok vmi értelmeset a dobozban, de ennyi szenvedést nem ér meg 😄
9 után szívesen.

senki se akar tankosban szakaszozni?
akiket automatikusan betesz melléd a game azokkal lehetetlen összeszedni best squad öcsit -.-"
reggel óta 4/15 van meg 😄
Kb 3 óra alatt sem érne véget egy meccs.+ vannak olyan rohadékok akik van hogy "elbújnak" és felmennek 8-9 ezer méterre amikor már csak egyedül vannak életben.Csak időhúzás végett.Na azt találd meg marker nélkül. 😊

Sherman0070
Am ha tank RB-ben az enemy repcsik fölé nem kerül oda az az árkád felirat akkor ezt miért nem tudják sima Air Realisticba is betenni? Legalább úgy lenne esély földi célpontokat támadni....

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

a general chatet is ki kellett ám venni... nehogy véletlen találjak valakit aki szakaszozni akarna 😄
15 best squad öcsit kell csinálni? ahh ne már 😞
Sherman0070
Az a vicc hogy a WT még a WoT-ot is szarul kopizza. WoT-ban legalább 7 napra adják nem ilyen másodpercre....

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

AnuluWork
No ok, de minek bérelni? Ráadásul 1 órát? 😄

Ha ki akarom próbálni, felmegyek vele testben. Arra, hogy húzzak vele valamit, ráadásul még a crewt is én adjam hozzá? 😄

Nekem is ilyen baromságot dobott. Sok értelmét nem látom. Különösen, hogy az utolsó repcsimet húzom. 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Sherman0070
RB-ben jó gép 😄

miért? mi a jó benne?
4.0-ás ugye, azon a szinten sokkal jobb az Aircobra, Kingcobra a Lightning-ről meg ne is beszéljünk 😄
Szerintem ezt lőgyakorlatra használták, csináltak ilyeneket. Csatában biztos hogy nem kellett ennyi átlövés, az esetek többségében egy átlövés után a túlélők kimenekültek a tankból.

Droughert
#26024-re akart menni
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.11.29. 17:48:06

Ha esetleg még úgy lenne, hogy ez alatt az idő alatt csinálj X Y dolgokat és akkor megnyered azt a prémiumot... De Így?
Én az orosz rakétavető foskazánt kaptam meg 30 percre. Ez éjjel 3-kor rendkívül jó, amikor 10-15 percet keres egy meccset.

Nem is mentem vele, tehát a 13. napi forgatásom: semmi. Javaslom tegyenek be egy 0-t is, azzal jobban jártam volna.
Sherman0070
Aszongya szar a Mustang... 😄 pfühhh 😄

én értem a problémát, de gajjinék erre csak ezt tudják mondani.

"Maybe you will be lucky next time"

jók ezek...
csak ha mondjuk az ember nem repülőzik akkor mi a f**nak ad repcsit.... meg pont egy ilyen hulladékot? 😄
kíváncsi vagyok mennyi ilyen hülyeséget fognak még belegyömöszölni a ládákba hogy még jobban csökkenjen a valószínűsége a nagyobb leárazás és booster jegyeknek.

ó hogy az a..... miért nem tank????? 😞
Hát ez egy Párduc D úgyhogy 1943 telére tippelnék, akkor azért szemből még átlagon felüli volt a túlélés esélye, egy Párducnak.
Hát igen a KV1 azért elég jól bírta a PZ3-ak meg a rövid csövű PZ4-ek lövedékeit... De egyébként némelyik lyuk olyan mintha áthatolt volna a lövedék, főleg a torony elején ami van meg a test közepén ahol a torony alatt. Bár innen nem tudom megállapítani de legalább 75 millisnek tűnik a kaliber amivel rálőttek.

Gstup: hát igen a Párduc D nem igazán ment magadabb BR ellen. 😄
Itt egy kép az orosz oldalról, ennek is kellet egy pár találat:
Nem tudom mivel lőttek rá,de nálam a párduc ennyi torony találatra már rég pukkant volna

Egy biztosnak tűnik, ezt nem lőtték ki 😊
Van esetleg valami háttér információ a képhez? (Mikor és hol készült, vagy bármi amit tudni lehet?)
IL-2-vel még bombát is kapsz mellesleg. 😊
árkádban kapsz egy wf-190 vadászt -2- nyavalyás rakétával és mégy csak fordulni se lehet alacsony magasságon vele.... khmm iL-2, p-47, skyraider, kiskutyapöcsének meg annyi rakétája van hogy kétszer is rálehet fordulni a csatatere mire kifogynak a rakétákból.

"e téren ugye a németek máris kiestek" Miért is?Fw ág?Nem egynek van rakétája.

" hanem 3 napra. GG (már ha azt pörgeted egyáltalán) "

és hogy fokozzuk a hangulatot, ahhoz hogy megnyerd az esélyt a bérelt tankra keményen püfölni kell a billentyűzetet ahhoz hogy olyan repülőt kapj aminek rakétái is vannak mert ugye csak rakéta kill számít, (e téren ugye a németek máris kiestek) természetesen most mindenki a billentyűzetet veri egy szaros esélyért.

kösz nem, inkább megyek vissza fallout4-el játszani <#hawaii>.

Ráadásul ha elhatároznád magad, hogy szopsz ezért a feladatért, akkor sem örökbe kapod azt a fos m26-ot hanem 3 napra. GG (már ha azt pörgeted egyáltalán)
lol 😄

ha most rosszmájú akarnék lenni akkor azt mondanám hogy valószínűleg a kutya se veszi az a szutykos pay to win m26t99 tankot. (előtte meg kell venni a calliope shermant is igaz? 😄)

arra se veszem a fáradságot hogy belépjek a játékba.

Sherman0070
Mi ez a sok 0 kill? 😄 Rossz ránézni 😄

Ennyit erről a szarról: még számolni sem tud (best squad wager)

Nekem nem áll ilyen jól a szénám 😄 RU: 5.3 USA: 5.0 Ger: 6.0
Nekem mindegy, USA 7.0-ig, másik kettő bármeddig 😊