11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Igen tudom hogy random. Csak jó volt újra a teljes mozdokon küzdeni. Az erdős-dombos részen annyira le lehet szopatni az ellenfelet hogy öröm nézni.
    Az meg pont nem zavar hogy vannak puskaport nem látott T5 gépek. Mivel egy részük legalább odáig eljutott hogy rendszeresítették őket, (M103, T10M) Ha lett volna konfliktus akkoriban akkor biztos vagyok benne hogy beleszagoltak volna a puskaporba ugyanúgy. (Mivel az említett 2 típus csak kis számban készül és állt rendszerbe tudtommal csak a gyártó ország hadseregében, nem csoda hogy nem kerültek éles bevetésre.) Sokkal nagyobb baj hogy bekerültek olyanok is amik a prototípus kort élték csak meg mert kiderült hogy használhatatlan szarok. (Maus, T95) Az állandó fájó pontomat a rakétás hulladékokat pedig már meg se említem.