Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Szpecnyaz #28249 A vitához hozzászólva, szvsz az MK108 nem egy rossz gépágyú. Mondjuk az az 1db ami BF109K-n van, tényleg nem ér sokat, de a 262 négy gépágyúja már hatalmas fölényt jelent a P80 géppuskáival szemben. A titok annyi hogy 600 - 700m-között csak nyílegyenesen haladó gépre szabad lőni, de inkább 500m-ről érdemes vele tüzelni. Ezt meg BzN taktikával könnyű összehozni a 900km/h-s dive speed miatt. Ráadásul elég egy rövid sorozat és minden darabokra esik ilyenkor, nincs olyan hogy túléli a célpont a lövéseket. Szóval a lényeg, hogy úgy kell á gondolni, hogy a gépeden 4db shotgun van. Nekem speciel emiatt messze a Schwalbe a kedvenc jetem a játékban, mindig is sokkal jobban tetszett mint az agyon hypolt Horten.
Érdekes lenne a HGII verzió, de szerintem menne 8.0-ra az is, ahol konstans szopatásban lenne része. A BF109-ről meg annyit, hogy simán az egyik legjobb típus, a K4-et leszámítva mindegyiket szeretem, a G2 és G14 meg simán a legjobb prop vadászok között van.