War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Luciferke vagy Madi92-t keresd.
Ui: Meg persze mindenki jöhet, akinek van kedve csatlakozni. : )
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.11.28. 18:11:00
Nekem volt már ilyen nem 1x mert eddig hatalmas kilengések voltak az eredményeket tekintve legalábbis nekem. Azt meg nem akarom elhinni hogy egyik napról a másikra így változik a teljesítményem magamtól.
Szakaszban biztos jobb, sokat számít ha össze lehet dolgozni valakivel, fedezni a másikat, de nagyon változó, hogy mikor mennyit megyek így nem erőltettem soha, család+2gyerek mellett van, hogy 1kört megyek aztán 30perc szünet, van hogy menet közben kell kilépnem ha olyan dolgo jön közbe, ilyennel meg nem szavítom a másikat.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.11.28. 09:43:58
Nekem viszont ilyen uninstallos érzésem eddig nem volt, nem hiába voltak meg a több éves screenshotok is, amik most mentek a kukába, (ezt sajnálom egy kicsit), még anno mikor németeket húztam 8.0-ba, és zsinórba jöttek a 10-es vereség kombók, az sem húzott fel, valószínű most jött el az a pont amikor betelt a pohár, aztán lehet, hogy jövő hét végén meg már töltöm is le, de az is lehet, hogy hosszab szünet következik, hátha addig kalapálnak valamit, esetleg elkezdenek hallgatni a játékosokra (na jó, nem fognak...) és egy tökéletes játékot csinálnak nekünk.
BR-6.7 meg az Tiger II (H), Panther F, vagy A felállás...<#eplus2>#eplus2>
Ütős!!!
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Érdekes nekem tegnap hihetetlen jól ment megint a németekkel. Kiderült hogy a Tigris II H a kedvenc német tankom.
De egyébként majdnem minden héten vannak ilyen napok, amikor egy hajszál választ el az uninstalltól! Egyszerűen olyan mintha direkt visszafogna a játék.
Na ezt most nemtom....írják ugye, hogya prem fiók milyen poszt ad...meg a prem jármű is...plusz lehet, hogy még egy booster is becsúszott a srácnál...de az biztos, hogy mikor kill-t érsz el vagy lalami...kiírja, hogy az mennyit ért. Én úgy vettem észre - de nem mondanám 100%-ra, hogy másak az értékek alap tanknál sima fiókkal, mint premmel...már csata közben is....de nemtom...<#conf>#conf>
Nálam viszont tegnap elgurult a gyógyszer, lehet a fáradtság is rátett egy lapáttal, de amik mentek csatákban nálam egy uninstalt eredményezett, pedig ilyen még soha nem volt, korábban. Lehet nem kellet volna PzIV-eket erőltetnem, de teljesen olyan érzésem volt, hogy tök mindegy mit csinálok, ezzel a tankkal, ebben a tierben maximum akkor nyerek ha egyedül vagyok német tankkal és az mm bedob egy usa vagy orosz csapatba. Minél több német játékos van ebben a tierben egy csapatban azzal arányosan nő az esélye annak, hogy vereség lesz a vége. Volt amikor azt hittem, hogy jól állunk, az egyik oldalt lefogtam 3 killnél jártam, ránéztem az eredményjelzőre és akkor látom, hogy szinte mindenki halott 0 killel, a respwannál még egy kill összejött, utána szitává lőttek az ott várakozók. Mentem is a hangárba, ingyen fragnek minek menjek vissza.. Most szünet, majd meglátom lesz-e értelme visszajönni, vagy mikor jön el megint az érzés, amikor már hiányoznak a tankok és rászánom magam a játékra.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.11.28. 09:00:33
A repcsi respawn témához:
Azt nemtom, hogy a T34-100-t mennyiért lehet alapban behozni. De gondolom olyan 260sp környéke lehet. (Tipp tényleg)...A bombázók meg 600sp magasságában lehetnek. MIvel a T34-100 prémium, meg lehet hogy még prémiumfiók is társúl mellé...nem kétlem, hogy egy sima foglalás elég volt neki, hogy be tudja hozni a bombázót.
Én a sima Párduc A-val prem nélük, (de talizmánnal) tudom, hogy ha behúzom a foglalást, meg bohóckodok még kicsit a pályán, már összejön annyi, hogy a WF-190-en vissza térjek. ami ugye 480SP.
Szóval én abszolút nem tartom lehetetlennek a dolgot. A Prem jármű+prem fiók, csávó foglalt, esetleg még némi ellenséges arty tűz is zűdult mellé, ami kicsit sebezte, de nagy kárt nem tett benne...+némi gpu tűz is egy ellenséges tankból... - ahogy írta már más is lenntebb - elégséges volt az újra éledéshez.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
és csak sírnom kellett mert egyből berakott oda 😄
T25-el 8 kill
szerintem is rohadt jó map...hvy-nek med-nek td-nek mindennek jól fekszik az a map
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
mert én most, hogy elgondolkodtam rajta....... én kurva régen 😄
pedig az egy jó kis map....
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Ingame: Luciferke (1 "e"-vel a végén)
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.11.26. 21:19:00
Bár azzal, hogy a kuban az utolsó helyen áll teljes mértékben egyetértek. Na de a Kurskot ennyire kevesen szeretik? Meglep.
Szavazz a kedvenc pályádra
Szerintem is javult a játék összességében. Pár idegesítő dolgot sikerült kivenniük, vagy csak elhagytam azokat a Tiereket ahol jellemző, mint pl amikor a PZ II-met minden csatában felborította valaki vagy valami, na azon ki tudtam akadni. Azt nem tudnám megmondani hogy ez a játék fizikája okozta vagy pedig maga a tény hogy a PZ II csak egy tank jellegű jármű, de valahogy mégse igazi tank. De végül is elmúlt, az idejét nem tudom mikor borultam fel utoljára. Vannak azért hibák de összességében azért jó játék szerintem. Sokkal inkább ez mint a wot vagy más ilyen árkád játék.
A pz III is de főleg a IV az valami félelmetes hogy mennyire lőszer érzékeny. Magasan az a típus robbant fel legtöbbször ammo rack miatt az általam próbált típusok közül. Bár az is igaz hogy régebben mentem velük, de csak minden 4. 5. találat volt olyan hogy nem robbantam.
Ha azt a sok killes rárepülést láttam volna még most is ott anyáznék szerintem a chatben...
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.11.26. 18:17:27
Erről a határról én is hallottam, itt a fórumon valaki írta hogy érdekes módon a 44 tonnás Párduc medként túl nehéz ahhoz hogy 2x hozhasd 😄.
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.11.26. 18:17:12
Ha jól emlékszem egyszer spawnolhattál repülővel, és 2x light / medium tankkal VAGY 1x heavy tankkal. Valami 48 tonna körül volt a határ, a med és heavy között, kifejezetten emlékszem arra, hogy Ferdivel, Jagdtigerrel egyszer spawnolhattál, míg a hasonló BR-en lévő SU szarokkal kétszer... (SU-100 akkor mindent vitt).
Mikori képek ezek? Tank is combat ineffective? 😄 A "helyzetjelentő" (ki kit lőtt ki) ismerős meg hogy jobb felső sarokban jelzi az fps-t. De ez a szöveg ez komoly! 😄
Az első kép a 8vs8 az sim csata?(a 8vs8 az event egyébként?) hogy ilyen hamar odaértek a gépek? Velem eddig 1x volt ilyen sim csatában azonnal 2 oldali agyvérzést kaptam... ha ez rendszeres lenne már nem játszanék szerintem... 😄
Ilyen yer-2 van még a játékban? Nem rémlik hogy találkoztam volna vele. Pedig pár típust megjegyeztem amitől rettegek a játékba. Pont most gondolkodtam rajta hogy T4 simbe mennyire élethűen hozza a játék a szövetséges légi fölényt, ott kb 4ből 3 csata bombatalálattal ért véget múltkor. Bár azért én messzebb jutottam mint Te a képen...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem egyszer volt már, hogy azért kaptunk ki mert lekegyegett a pontunk miközben az enemynek volt 3 tankja nekünk meg 10... és minden barom azt a maradék 3 tankot akarta elkapni -.-"