37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Malarki #28269 Nem olyan rossz ez, 1 hónap múlva fel se fog tünni már. A többi új dolog nekem tetszik, a csata előtti lőszerválasztó speciel sokkal jobban néz ki mint eddig. -
kissssss #28268 állítólag sokat nyavalyogtak hogy nem tetszik a jelenlegi elrendezés, persze név szerint nem említették a fórumon hogy kik miatt így csak találgatni lehet hogy miért változtattak, lehet hogy a ps4 tábor bőgése miatt.... franc tudja. -
-
vajakos21 #28266 SG -s aktív posztolók között kevés a repülős.A hiv. fórumon viszont a többség mindkettőt viszi,tán repülős több is.( az aktívak között) -
Hát szerintem egy óvodás a dizájnerük. -
Luciferkee #28264 LoL.
Én azthittem, hogy chatbant kaptam és azért tűntek el ezek a szarok.
(bár mondjuk fura volt, hogy az is eltűnt, ahol megnézhetem, hogy mennyi pénzt kaptam).
Gazsi én is így szeretlek.
UI.: Nem is áll kézre ott lent. Mit szívtak ezek, hogy odatették? -
Azért ide írom mert szerintem az ki van halva. Együtt kéne lennie a tankos/repcsis fórumnak hogy kicsit nagyobb forgalom legyen :D -
Malarki #28262 A repülős topic ennyire kihalt hogy itt beszéltek arról is? Félreértés ne essék, engem nem zavar, csak kérdezem, mert amikor még olvastam akkor elég jól pörgött az is, mondjuk az elég régen volt már. -
Rábasztak ilyen ásót, kapát, nagyharangot egyes tankokra, és szépen a rárakott festést szét is baszták vele. :) -
Átváltasz a fülön oda, ahol kiválasztod mit akarsz menni, és ha ráviszed a nyilat valamire, kiírja, hogy éppen miben nézed. -
bgabor911 #28259 A csataválasztón múlik, hogy melyik BR besorolást látod. MOst nálad realistic battlera van állítva, így azt látod a tech treeben. -
Össze-vissza van minden...aki most kezdi annak nagyon jó lehet így..... -
kissssss #28257 nem fura hanem elbaszott kinézete van, szép egybefüggő és egyszerű volt fent minden, invite,frends,chat,battlereport,stb.... most mindezt lebaszták és a képernyő alsó sarkába száműzték a hasznos dolgok felét miközben fent semmivel se töltötték ki a menü és a statisztikai adatokat megjelenítő fül közötti részt....
gajjob best ideas shines again.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Chat-be nem tudok írni, mert bannom van. -
Csak szerintem fura kicsit ez az új interface? -
Valaki segítene abban, hogy hova tűnt az a rész ahol látom, hogy milyen csatamódban (AB, RB, SB) nézem a BR besorolást?
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.02.02. 14:54:41 -
robi3 #28253 Háj! melyik az olaj hűtő gombja? nem találtam az opcióknál -
Na a mai frissítéssel bekerült az új termodinamika -
Szpecnyaz #28251 A C-s 262-k ki vannak fejlesztve, de még nem volt lelkierőm és kreditem legénységet képezni bele. Meg aztán most már ott tartok az A1-el is, hogy 2 killnél nem igen jövök ki kevesebbel egy RB csatából, szóval nem érzem szükségét a velük való játéknak. -
csekkolj pár pro játékost, miket művelnek az utánégetős fecskével.. mondok pár nevet: Kalux, _Nagato, CocaCoIaZero
vagy inkább ezt a vidit nézd meg.. -
Szpecnyaz #28249 A vitához hozzászólva, szvsz az MK108 nem egy rossz gépágyú. Mondjuk az az 1db ami BF109K-n van, tényleg nem ér sokat, de a 262 négy gépágyúja már hatalmas fölényt jelent a P80 géppuskáival szemben. A titok annyi hogy 600 - 700m-között csak nyílegyenesen haladó gépre szabad lőni, de inkább 500m-ről érdemes vele tüzelni. Ezt meg BzN taktikával könnyű összehozni a 900km/h-s dive speed miatt. Ráadásul elég egy rövid sorozat és minden darabokra esik ilyenkor, nincs olyan hogy túléli a célpont a lövéseket. Szóval a lényeg, hogy úgy kell á gondolni, hogy a gépeden 4db shotgun van. Nekem speciel emiatt messze a Schwalbe a kedvenc jetem a játékban, mindig is sokkal jobban tetszett mint az agyon hypolt Horten.
Érdekes lenne a HGII verzió, de szerintem menne 8.0-ra az is, ahol konstans szopatásban lenne része. A BF109-ről meg annyit, hogy simán az egyik legjobb típus, a K4-et leszámítva mindegyiket szeretem, a G2 és G14 meg simán a legjobb prop vadászok között van. -
A fegyver az nem is annyira gond, mert ha betalál akkor kaput.. jól fogalmaztál, igazi tehervonat.. :) ja, és sokkal kisebb mellesleg mint a Sabre.. La-15 -ben csalódtam nagyot, fullosan is alig megy 1000-et, ha meg megy is, 1100-nál már szakad.. fordulni nem tud, mint egy hunter.. pedig nagyon szép jószág.. na majd a yak-30 :) -
Am nem értem miért játsszák olyan kevesen. Anno 2014-ben ugyan olyan árkád game-nek tűnt mint a WoT.
Gondolom az oroszok mikró PC-jén nem futott 15fps felett
-
Na leszedem a WoWP-ot :D
De ezt is csak azért, hogy megnézzem mennyit változott 2 év alatt :D -
vajakos21 #28245 A német 30 millis jelenleg egy fos.Persze ez a gazsiékat nem zavarja. -
bgabor911 #28244 Hát az biztos. Sabre után elég tehervonat jellege van kanyarodáskor. És nem is egy könnyen játszható gép, így hogy a vertikáis manőverekben jeleskedik leginkább. Plusz rühelltem a négy másodpercnyi tüzelés alatt kiürülő lőszerkészletét.
"lefordulja" A fordulási képessége nem állandó érték, hanem energiafüggő, mint minden gépnél. A MiG-15bis lassú sebességnél manőverezik jobban mint a Sabrek. -
tökmind1, így is simán lefordulja a sabret is meg a huntert is.. ami szerintem a migeknél undorító (rb-ben) az az, hogy nagyon lassal fordul a tengelye körül, nem képes gyors irányváltoztatásra, ellentétben a sabreval, hunterral.. jól meg kell gondolni merre fordulsz, mert mire a másik irányba állítanád, kezdhetnéd előlröl.. olyan bombázó feelingje van.. nem kezdőknek való repcsi.. -
bgabor911 #28242 Nem éppen. A MiG-17 nem egy feltuningolt MiG-15. Jobban viselkedik transszónikus sebesség környékén, és egy picit gyorsabb nála vízszintes repülésben. Cserébe jóval rosszabb a manőverező képessége és az emelkedőképessége is (ez utóbbi kritikus, mert ez az egyik a nagyon kevés dolog közül, amiben a Mig-15 jobb mint a Sabrek).
Nem jobb nála, hanem ez a 'valamit feláldozunk hogy egy másik területen egy kicsit javítsunk' téma.
Emiatt War Thunderben továbbra is a MiG-15Bis a leghatékonyabb orosz gyártmányú gép. De nézd meg a youtuberek csatornáit ha nem hiszed, mindegyikük erre a következtetésre jutott.
Nem véletlenül mondtuk már évek óta Gaijinnak hogy tegyék be a MiG-17A-t, mert az erőviszonyokat nem borítja fel. Így is évekig vártak vele, mire meglépték. -
mig-17 -ről szó sem volt hogy jön, talán még gondolat sem, de az oroszok a hunter után ugy rinyáltak hogy nézd meg, egyből kaptak egy tuningolt mig-15bist.. ha bejön a k14, akkor ők is kapnak valamit, olyan nincs hogy az oroszok ne kapjanak.. pl. la-11
Utoljára szerkesztette: AIexx, 2016.02.01. 16:29:42 -
Molot115 #28240 Ma megint volt egy kis időm játszani, és ha már elérhető a firefly akkor meg is vettem gyorsan, amióta bejöttek a britek azóta várom. Élesbe is kipróbáltam a hírhedt 17 fontost. Többen is dicsértétek itt is. (már a firefly-t)
Egyenlőre még stock de valami félelmetes hogy mennyire lomha. (ez az első sherman variáns amit próbálok). Pedig én hozzá vagyok szokva az alacsony mobilitáshoz, de ennek statikussága van.
A másik az ágyú, készültem rá hogy a britekkel elfogynak a oneshot-ok. De bevallom erre azért nem számítottam. Egyszerűen botrányos hogy mennyit kell lőni vele. Még szerencse hogy gyorsan tölt újra, szükség is van rá! Sokkal jobban szeretem hogyha rombol a lövedék, ez a stílus nekem annyira nem jön be.
Viszont összességében valahogy mégis tetszik, jól használható így is. Nem tudom megmagyarázni miért de megfogott. Jól megleszünk, legalábbis egyenlőre úgy látszik. -
Word of Warplanes szerint 4x20 is lehet rajta. Szóval adjunk igazat nekik! :D -
kissssss #28238 árkádban mindennapos, de még RB-ben is össze lehet hozni néhány extra killt a lassan és alacsonyan repülő bombázók lelövésével,a német 50mm vagy a brit 40 és 57mm ágyúkkal szépen lehet ritkítani az égen az ellenfelet. -
bgabor911 #28237 Nem lenne rossz, mert vadászgépek ellen a 20mmes MG151-es nagyságrendekkel jobb mint a 30mm-es Mk108. A Mk108 bombázó ellen való, nagyon roncsol, de nagyon alacsony a csőtorkolati sebessége, ezért nagyon lassan repülnek a lövedékek, nagy a lövedékesés és durván a cél elé kell célozni velük, és a nagyobb méret miatt szükségszerűen kevesebb a lőszer hozzá. Vadászok ellen nagyon nem ideális. (de meg kell jegyezni, hogy amikor a Me-262est tervezték akkor még nem voltak ellenséges jetek a harctéren, a céljuk a szövetséges bombázóhordák leküzdése volt, ezért van rajta bombázóelhárító fegyverzet és ezért felejtették le róla a légféket)
Ezzel szemben az MG151 az egyik legjobb világháborús gépágyú a játékban vadászok ellen. -
ikarus44 #28236 Ez mák volt, de még mekkora
-
Rég játszottam a játékkal, de délelőtt elővettem egy csatára, csak hogy megnézzem a mostani gépemen mit mutat... közben pedig lőttem egy ilyet: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
qrva nagy mákom volt vagy ez viszonylag gyakori mostanság? -
Lehet hogy keverem egy másik Me262 variánssal. -
Én olyat is láttam hogy 4x 20 milis állítólag. -
De az az extra kettő 30 milis a képek alapján a szárnyban van itt, nem alatta (szóval nem kéne annyira nagy veszteségeket szenvednie emiatt) -
bgabor911 #28231 A nehézgéppuskák mellett egy darab 30-as van rajta. Mint az összes messzernél, felszerelhetsz extra ágyúkat a szárny alá bombázóelhárításra, de akkor esélytelen leszel vadászok ellen, annyira leromlik a manőverező képesség. Én mondjuk rühellem az összes messzert ingame az E sorozaton kívül. -
bgabor911 #28230 Nagyobb a szárnynyilazás szöge, így nagyobb az elérhető sebesség, plusz van rajta légfék, ami nélkül esélytelen vagy profi jetharcban. Nem tudok róla hogy fegyverzetben lett volna változás, de ha igen, az jó, mert a Mk108-asnál bármi jobb dogfightra.
" The projected HG II combined the low-drag canopy with a 35° wing sweep and a butterfly tail. The HG III had a conventional tail, but a 45° wing sweep and turbines embedded in the wing roots."