War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
Mikkel mentek? Mert talán jönnék 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ha gondolod gyere, most kezdünk neki. Ts is megoldható.
Luciferke vagy Madi92-t keresd.

Ui: Meg persze mindenki jöhet, akinek van kedve csatlakozni. : )
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2015.11.28. 18:11:00
AIexx
van ts-ed?
Tudom! Már megbeszéltük. Ezért mondtam hogy nem akarok ezzel vitát generálni. Le lett írva már minden ezzel kapcsolatban korábban. 😄

Nekem volt már ilyen nem 1x mert eddig hatalmas kilengések voltak az eredményeket tekintve legalábbis nekem. Azt meg nem akarom elhinni hogy egyik napról a másikra így változik a teljesítményem magamtól.
Német 6.7 a kedvencem, de sokat mentem az utóbbi időben ott, és én hamar megunom ha ugyan azzal a tankkal megyek sokat, nekem kell a változatosság. Ezért hagytam most abba az usa 6.7-et is, ott is élveztem a meccseket, szintén jó csaták mentek, de valahogy nekem nem megy, hogy mindig ugyan azzal a tankkal menjek. Elővettem a kisebb t34-eket, de ott meg nem volt nagy kihívás, szinte galamblövészet van a német tankokra, ezért jött az usa 5.0 és a német 4.0br, csak lehet roszkor váltottam, nem voltam jó passzban hozzá, vagy csak nem elég 1db leszarom tabletta ha ezekkel megyek.
Szakaszban biztos jobb, sokat számít ha össze lehet dolgozni valakivel, fedezni a másikat, de nagyon változó, hogy mikor mennyit megyek így nem erőltettem soha, család+2gyerek mellett van, hogy 1kört megyek aztán 30perc szünet, van hogy menet közben kell kilépnem ha olyan dolgo jön közbe, ilyennel meg nem szavítom a másikat.

Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.11.28. 09:43:58
Már többször leírtam. Ha fos a nemzet azon a br-en amin mész, akkor nem az overal wr-t nézzük (mert az akkor mutatna használható értéket, ha normális balanasz lenne a nemezetek/tankok/br szintek között) hanem az adott tank wr-ét mert ugye azzal más is szívni fog, de a tiéd még így is megasabb lesz, egy félkezűétől, mert neki max akkor javul ha veled kerül egy csatába (vagy másik jó játékossal), a tiéd meg javulhat akkor is ha egyedül lehozod a meccset, vagy ha jó játékos mellé kerülsz és ketten hozzátok a meccset. Jó példa rá, a sokat említett régi 8.0br, sokaknak 10-15% volt wr-e volt, a nagyon profiknak felment 25-30% köré. Megfelelő csataszámnál ez már nem random, ez tudás. De ennek fordítotja is volt orosz oldalon, aki egy kicsit is érezte a tankot annak 90% fölött volt, aki meg csak ment és számolgatta a pillangókat a réten annak 70%wr jött össze. Ez összeségében jó eredmény, de ha összehasonlatjuk, hogy másnak mennyi volt ezzel a tankkal akkor láthatjuk, hogy mégsem olyan jó, és valami hiba van a játékában. És igen, ahogy írtad, két azonos tudású játékos esetén nem tudjuk meg ki a jobb, mert arra nem jó, de arra igen, hogy képet kapj arról, hogy ki az aki jobb az átlagtól, és ki az aki viszont gyengébb, mert annak bizony nyoma van.

Nekem viszont ilyen uninstallos érzésem eddig nem volt, nem hiába voltak meg a több éves screenshotok is, amik most mentek a kukába, (ezt sajnálom egy kicsit), még anno mikor németeket húztam 8.0-ba, és zsinórba jöttek a 10-es vereség kombók, az sem húzott fel, valószínű most jött el az a pont amikor betelt a pohár, aztán lehet, hogy jövő hét végén meg már töltöm is le, de az is lehet, hogy hosszab szünet következik, hátha addig kalapálnak valamit, esetleg elkezdenek hallgatni a játékosokra (na jó, nem fognak...) és egy tökéletes játékot csinálnak nekünk.
A németekkel meg BR 6-6.7. Ebbe nyomulunk mostanság. És jó csaták vannak, a párducok használhatóak sőőőt. Tegnap Stalingrad-mappon az 4-5 precben ketten kiszedtünk 3-3 tankot MOLOT-tal...amíg a csapat éppen azon volt, hogy felfejlődjön. Szerintem hagyd a PZ IV-eket, meg azt a BR-t. Bár ha az emlékeim nem csalnak, ott meg a Pz III M, PzIV F2 felállásban tóltuk...és jó páros volt így.
BR-6.7 meg az Tiger II (H), Panther F, vagy A felállás...<#eplus2>
Ütős!!!

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

Bocs de nem tudom kihagyni! Akkor hogy is van hogy hány dologtól függ a WR? 😄 (nem akarok vitát generálni, már megbeszéltük és le is zártuk!)

Érdekes nekem tegnap hihetetlen jól ment megint a németekkel. Kiderült hogy a Tigris II H a kedvenc német tankom.
De egyébként majdnem minden héten vannak ilyen napok, amikor egy hajszál választ el az uninstalltól! Egyszerűen olyan mintha direkt visszafogna a játék.
"Prém fiók és egyébb bónuszokat nem csak a meccs végén kapod meg? Hiába mész prém jármúvel ugyan annyi xp-t kell, hogy kapj csata közben, mint bárki más, mert ha nem így van akkor viszont az nagyon durva pay to win kombó (és akkor le is döbbenek hirtelen ha tényleg így rakták be a dolgot ahogy írtad)."
Na ezt most nemtom....írják ugye, hogya prem fiók milyen poszt ad...meg a prem jármű is...plusz lehet, hogy még egy booster is becsúszott a srácnál...de az biztos, hogy mikor kill-t érsz el vagy lalami...kiírja, hogy az mennyit ért. Én úgy vettem észre - de nem mondanám 100%-ra, hogy másak az értékek alap tanknál sima fiókkal, mint premmel...már csata közben is....de nemtom...<#conf>

Prém fiók és egyébb bónuszokat nem csak a meccs végén kapod meg? Hiába mész prém jármúvel ugyan annyi xp-t kell, hogy kapj csata közben, mint bárki más, mert ha nem így van akkor viszont az nagyon durva pay to win kombó (és akkor le is döbbenek hirtelen ha tényleg így rakták be a dolgot ahogy írtad).

Nálam viszont tegnap elgurult a gyógyszer, lehet a fáradtság is rátett egy lapáttal, de amik mentek csatákban nálam egy uninstalt eredményezett, pedig ilyen még soha nem volt, korábban. Lehet nem kellet volna PzIV-eket erőltetnem, de teljesen olyan érzésem volt, hogy tök mindegy mit csinálok, ezzel a tankkal, ebben a tierben maximum akkor nyerek ha egyedül vagyok német tankkal és az mm bedob egy usa vagy orosz csapatba. Minél több német játékos van ebben a tierben egy csapatban azzal arányosan nő az esélye annak, hogy vereség lesz a vége. Volt amikor azt hittem, hogy jól állunk, az egyik oldalt lefogtam 3 killnél jártam, ránéztem az eredményjelzőre és akkor látom, hogy szinte mindenki halott 0 killel, a respwannál még egy kill összejött, utána szitává lőttek az ott várakozók. Mentem is a hangárba, ingyen fragnek minek menjek vissza.. Most szünet, majd meglátom lesz-e értelme visszajönni, vagy mikor jön el megint az érzés, amikor már hiányoznak a tankok és rászánom magam a játékra.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.11.28. 09:00:33
Én személy szerint nagyon szép emlékeket őrzök a Hellcattel kapcsolaban. Kifejezetten szerettem ha Tiger I-k jöttek szembe. Jó hozzá teszem gyorsan javarészt a hegyes lőszert (M79) használtam ellenük, de az viszont minden ponton átvitte. Ha látszott a hasa, akkor ott lőttem. 100%-ban kigyúlladt...utána már - ha le tudtam rohanni akkor a robbanó-páncéltörőt (M62), ha nem akkor továbbra is a hegyest használtam - nem volt nehéz kiszedni a Tigriseket. A többi tank azon a szinten, meg...<#finom> Azt elismerem, hogy nem...nagyon nem könnyű vele a játék, de ha valaki ráérez...<#eplus2>...akkor brutál dolgokat lehet vele csinálni. Gyors, robbanékony, és erős az ágyuja. Az a csapat amiben volt (bal)szerencséd menni...tényleg noob-ok hadát rorakoztatta fel...pedig ellenkező esetben le kellett volna darálni az ellenséget-😊

A repcsi respawn témához:
Azt nemtom, hogy a T34-100-t mennyiért lehet alapban behozni. De gondolom olyan 260sp környéke lehet. (Tipp tényleg)...A bombázók meg 600sp magasságában lehetnek. MIvel a T34-100 prémium, meg lehet hogy még prémiumfiók is társúl mellé...nem kétlem, hogy egy sima foglalás elég volt neki, hogy be tudja hozni a bombázót.
Én a sima Párduc A-val prem nélük, (de talizmánnal) tudom, hogy ha behúzom a foglalást, meg bohóckodok még kicsit a pályán, már összejön annyi, hogy a WF-190-en vissza térjek. ami ugye 480SP.
Szóval én abszolút nem tartom lehetetlennek a dolgot. A Prem jármű+prem fiók, csávó foglalt, esetleg még némi ellenséges arty tűz is zűdult mellé, ami kicsit sebezte, de nagy kárt nem tett benne...+némi gpu tűz is egy ellenséges tankból... - ahogy írta már más is lenntebb - elégséges volt az újra éledéshez.

Sherman0070
Black Friday alkalmából kitettek ám. Leg értelmetlenebb packeket akciózták le.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

<#eljen>
Valaki szakasz 21:15-től?
szerintem télen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#circling>
Sherman0070
És azt valaki tudja hogy a téli akciók mikor vannak? 😄

jövő év elején valamikor.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

tudja vki mikor jön a teljes brit tank ág és milyen gépek lesznek benne?
én imádom azt a mapot 😄
és csak sírnom kellett mert egyből berakott oda 😄
T25-el 8 kill
Karelia mindenkinek jól fekszik? Szerintem az egyik legrosszabb map az egész játékban. Teljességgel alkalmatlan harckocsi hadviselésre, bár más azért egy játék mint a valóság persze! Viszont ha megnézzük az orosz harckocsik alacsony csőlehajlását már látszik is hogy van egy teljes ág akiknek nem fekszik. Arról nem is beszélve hogy egy heavyvel a fél pálya egy kín, szenvedés, haladás szempontjából. Szűk folyosók meg ilyen lankás sziklás részek...
lol az durva....
szerintem is rohadt jó map...hvy-nek med-nek td-nek mindennek jól fekszik az a map
Garou
Akartam már írni régebben! A teljes orosz ágat nulláról IS2-ig, meg amcsikat 4.7-ig úgy pörgettem ki, hogy kétszer volt! Akkor mentem rajta az SMK-val. Jah, közben kifejlesztettem még a Párduc-ágat is, úgy, hogy csak a D volt meg. Csak esténként játszom 1-2-t, tehát kb fél év alatt kétszer adta be! Pedig egyik kedvenc mappom, és régebben németekkel sokat mentem rajta.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Ti mikor voltatok utoljára Karélián AB-ben????
mert én most, hogy elgondolkodtam rajta....... én kurva régen 😄
pedig az egy jó kis map....
Bocs,dupla.
A simesek jó része nagy pályára szavaz. ( mehetnék wotban is pöcs pályán)/Ráadásul repgéppel is jobban lehet menni egy nagyobbra. Nem baj ha egy csata többről szöl mint 100m ről lődözni egymàst.Szóval Kursk,Mozdok,..nagyok előre! :-)
A simesek jó része nagy pályára szavaz. ( mehetnék wotban is pöcs pályán)/Ráadásul repgéppel is jobban lehet menni egy nagyobbra. Nem baj ha egy csata többről szöl mint 100m ről lődözni egymàst.Szóval Kursk,Mozdok,..nagyok előre! :-)
Jaja stalingrad, azt személy szerint nem is tekintem városi pályának. Pedig hát végülis az, de valahogy működik, legalább az egyik irányba vannak távolságok. Pozitív csalódás volt, nekem is bejön!
egyáltalán nem csodálkozom ezen, valószínűleg sokaknak teli lett a tökük a pixelvadászattal az elcseszett snipernézet miatt(amit nagy nehezen hajlandóak voltak javítani) +semmi fedezék nincs az egész pályán, ha nincs döntött front páncélod halott vagy, ha nincs lövegsülyedésed halott vagy, ha lassú a tankod szintén halott vagy.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Berlin és ez az új gyáros havas pálya (stalingrad?) egész jó. Viszont a többi?! Legtöbb esetben a csapat egyik fele rohan előre ész nélkül meghalni (és közben össze vissza "rugdossák egymást - mit a bucsuban a dodgem) a másik fele meg kempel a kezdőn. Esetek 90%-ban igazodok a csapathoz de néha ez nem megy. Ritkán kapok egy jó csapattársat, aki követ, összejátszunk egymással, na akkor szinte mindig nyerünk.
Szerintem is az összes városi pálya hulladék kivéve berlint, mert az még egész elfogadható. Deathmatch jellege van az egésznek, megy a bujócskázás meg a 8 méterről lövöldözés. Arról nem is beszélve hogy simán be tudsz ragadni 1-1 kis utcába vagy sarokra és nem tudsz semerre menni mert vagy elszakadtál a többiektől vagy őket már leszedegedték...
Nálam az a trend, hogy németekkel általában odatesz (még mindig 6.7 BR-t szeretem, annak ellenére, hogy az egész ág megvan), mikor ez megunom és váltok oroszra, hogy t-54-ekkel akkor rendet teszek a városokban akkor jönnek a kursk és mozdok hegyek! 😊
Hát azt a városi pályát rühellem, sőt a legtöbb városit kerülném ha lehetne. Nekem a nagy nyílt mapok fekszenek, a stílusomhoz azok állnak közelebb. Tegnap már a hajamat téptem mikor a shermanommal egymás után dobált be arra a mapra.
Egyébként valaki szakasz? Amcsi 7.0-ig, orosz, német bármeddig mehet. Leginkább RB, de árkádra is hajlandó vagyok ha valaki azt szereti.

Ingame: Luciferke (1 "e"-vel a végén)
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.11.26. 21:19:00
Advance to the rhine 400 szavazattal a 2.? Innentől biztosan kamu a szavazás. Kizárt hogy aki szeret tankozni az egy ilyen pályát jelöl meg kedvencnek. Erre a gaijin szavaz mert büszkék rá, mert új pálya meg omlanak az épületek...
Nekem nem meglepő. 😊 Utálom a kurski pályát.Nálam az van utolsó helyen.

Hát a jelenlegi állás szerint, ha kicsit is hallgatnak a játékosokra, akkor még több városi pálya lesz és még kevesebb nyílt (kursk, mozdok). 😞

Bár azzal, hogy a kuban az utolsó helyen áll teljes mértékben egyetértek. Na de a Kurskot ennyire kevesen szeretik? Meglep.

Szavazz a kedvenc pályádra
Sherman0070
Van hát. <#circling> Kár hogy még több mint 20 napot kell várni az akciókra. 😄 Már kéne az a Super Hellcat 😄

AIexx
Van pénz lóvéra mi? <#fogmosas>
Én meg várok vele, hátha a goldra is lesz valami akció,hamár rubelben veszem, legyen az is minél olcsóbb.
Sherman0070
Na meglett a 10K gold. Készen állok a téli akciókra 😄

Még azt se tudtam hogy létezik ez a játék.
Szerintem is javult a játék összességében. Pár idegesítő dolgot sikerült kivenniük, vagy csak elhagytam azokat a Tiereket ahol jellemző, mint pl amikor a PZ II-met minden csatában felborította valaki vagy valami, na azon ki tudtam akadni. Azt nem tudnám megmondani hogy ez a játék fizikája okozta vagy pedig maga a tény hogy a PZ II csak egy tank jellegű jármű, de valahogy mégse igazi tank. De végül is elmúlt, az idejét nem tudom mikor borultam fel utoljára. Vannak azért hibák de összességében azért jó játék szerintem. Sokkal inkább ez mint a wot vagy más ilyen árkád játék.
A pz III is de főleg a IV az valami félelmetes hogy mennyire lőszer érzékeny. Magasan az a típus robbant fel legtöbbször ammo rack miatt az általam próbált típusok közül. Bár az is igaz hogy régebben mentem velük, de csak minden 4. 5. találat volt olyan hogy nem robbantam.
Ha azt a sok killes rárepülést láttam volna még most is ott anyáznék szerintem a chatben...
2014.07-hó, de van nagyon sok ilyen, rengeteg régi screenshotom van, jó ilyenkor visszanézni, azért sok ponton volt javulás, a játékmenetben. Az egyik legdurvább ilyen képem mikor egy rárepüléssel 7 vagy 9 killt szedett össze a bomber kezdés után, de most nem találtam azt a screenshotot. A 8v8 meg jellemző volt, mert vagy még nem volt sokaknak az adott tirerben tank, vagy mert akkora volt az orosz fölény a hülye 48tonnás határ miatt, hogy az emberek inkább a sötét oldalt választották és a mazohisták mentek némettel bizonyos tier után. Akkor például a PzIII/IV-ek mindent vittek, hatalmas élmény volt velük játszani, ma már csak ritkán veszem elő őket, az új átütési meg töltet buzerálások teljesen kiherélték őket. Yer van most is, de miőta van légvédelem rendesen, és nem lehet a spawnkört megszórni bombákkal ritkábbak lettek.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.11.26. 18:17:27
Ja hogy úgy? Na ezt nem tudtam. Igaz csak 1 éve játszom, arra emlékszem hogy simben mindig is heavy csak 1x med 2x. Real-ban meg ha van elég SP-d akkor mindent 1x kivéve ha van backup vehicle-öd ugye. A gépek meg hogy mikor hogy azt sose tudtam mivel nem repülök ugye...
Erről a határról én is hallottam, itt a fórumon valaki írta hogy érdekes módon a 44 tonnás Párduc medként túl nehéz ahhoz hogy 2x hozhasd 😄.
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.11.26. 18:17:12
Nem kellett ehhez SIM harcba menni. Elég volt RB, egyből tudtál spawnolni repülővel, ráadásul egyből a map szélére tett repülővel, mint árkádban most. (nem úgy mint most RB-ben, hogy kicsit messzebb).

Ha jól emlékszem egyszer spawnolhattál repülővel, és 2x light / medium tankkal VAGY 1x heavy tankkal. Valami 48 tonna körül volt a határ, a med és heavy között, kifejezetten emlékszem arra, hogy Ferdivel, Jagdtigerrel egyszer spawnolhattál, míg a hasonló BR-en lévő SU szarokkal kétszer... (SU-100 akkor mindent vitt).
Több kérdés is felmerült de először is kösz a képeket.
Mikori képek ezek? Tank is combat ineffective? 😄 A "helyzetjelentő" (ki kit lőtt ki) ismerős meg hogy jobb felső sarokban jelzi az fps-t. De ez a szöveg ez komoly! 😄
Az első kép a 8vs8 az sim csata?(a 8vs8 az event egyébként?) hogy ilyen hamar odaértek a gépek? Velem eddig 1x volt ilyen sim csatában azonnal 2 oldali agyvérzést kaptam... ha ez rendszeres lenne már nem játszanék szerintem... 😄
Ilyen yer-2 van még a játékban? Nem rémlik hogy találkoztam volna vele. Pedig pár típust megjegyeztem amitől rettegek a játékba. Pont most gondolkodtam rajta hogy T4 simbe mennyire élethűen hozza a játék a szövetséges légi fölényt, ott kb 4ből 3 csata bombatalálattal ért véget múltkor. Bár azért én messzebb jutottam mint Te a képen...
Molot ezt csak neked, hogy lásd, régebben sokkal nagyobb szívás volt a bomberek miatt. Ma már istenes a helyzet az akkori állapotokhoz képest. Az első képen nézd a szöveget és, hogy a kezdőtől meddig jutott a csapat. Ez egy 8vs8 összecsapás volt, ahol az első yer2 átrepülése után már 3 tank füstölt, úgy hogy a kezdőt alig hagyta el. Többi kép is elég beszédes, mind csata kezdete után készült. Ferdiről nem töltöttem fel a végeredményt de gondolom sejthető mi történt pár másodperccel később <#confused>.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De pont azt mondom, hogy csak egy vagy két eset van hogy olyan közel van az első pont. Általában úgy van szétosztva, hogy mindkét fél egyformán odaérhet. Nem kell amúgy megvárni, hogy elkezdjék foglalni, én korábban odavágom az artyt. 😊

A játék elején nem kell skill a foglaláshoz (főleg ha a kezdő kör mellett van az első pont), nincs bomber, ha gyors tankkal mész, akkor még az ellenfél sem fog abajgatni, és olyan gyors a foglalás is, hogy hiába küldöm az artyt a pontra, mire beindul az áldás addigra ki is írja, hogy a pont befoglalva, nem is emlékszem olyanra, hogy valakit kicsapott volna ilyenkor. A játék későbbi részében már más a helyzet, főleg ha bomberek is vannak már a levegőben, na ilyankor én be nem teszem a lábam a körbe, mert ezzel csak annyit érek el, hogy szólok neki ide dobd a szarodat... Resetelni is csak úgy szoktam, hogy belépek a körön kívülre és már húzok is onnan, nem akarok ingyan frag lenni, saját hibámból úgy is előfordul elégszer.
Nem tudom miért mondjátok hogy nem kell teljesítmény a foglaláshoz. Egyedül egy eset jut eszembe, ahol ez igaz, domination módban az egyik városi pálya, ahol egy pont olyan közel van, hogy viszonylag veszélytelenül el lehet foglalni(arty azért jön a nyakba rendesen). Minden más esetben meg kell küzdeni érte az ellennel, akik szintén el akarják foglalni, felfeded az egész világnak a pozíciódat, és a bombázókat is mágnesként vonzod,miközben ott rostokolva várod hogy beteljen a csík... Ha elkezdesz foglalni igencsak megnöveled az esélyed hogy hamarosan csúf véget érsz.

árkádban is jó lenne valami extra jutalom a cap-ért mert ott is sokszor szarnak bele....
nem egyszer volt már, hogy azért kaptunk ki mert lekegyegett a pontunk miközben az enemynek volt 3 tankja nekünk meg 10... és minden barom azt a maradék 3 tankot akarta elkapni -.-"