11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Ma megint volt egy kis időm játszani, és ha már elérhető a firefly akkor meg is vettem gyorsan, amióta bejöttek a britek azóta várom. Élesbe is kipróbáltam a hírhedt 17 fontost. Többen is dicsértétek itt is. (már a firefly-t)
    Egyenlőre még stock de valami félelmetes hogy mennyire lomha. (ez az első sherman variáns amit próbálok). Pedig én hozzá vagyok szokva az alacsony mobilitáshoz, de ennek statikussága van.
    A másik az ágyú, készültem rá hogy a britekkel elfogynak a oneshot-ok. De bevallom erre azért nem számítottam. Egyszerűen botrányos hogy mennyit kell lőni vele. Még szerencse hogy gyorsan tölt újra, szükség is van rá! Sokkal jobban szeretem hogyha rombol a lövedék, ez a stílus nekem annyira nem jön be.
    Viszont összességében valahogy mégis tetszik, jól használható így is. Nem tudom megmagyarázni miért de megfogott. Jól megleszünk, legalábbis egyenlőre úgy látszik.