Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #28218 Akkor lehet tényleg noob vagyok, de nem értelek. A fehér kérgű - talán nyárfa - amiről szó van igaz?..."amíg tudtam célozni a talaj és a fa találkozásának pontját"
Mivel a Firefly eleve magasabb mint a AC IV, már ebből adódik, hogy nem lehet ugyanaz a perspektíva. A Firefly-ból egyszerűen jobb a kilátás is tehát eleve jobban látsz magad elé, és szerintem ebből adódik az érzés is amit mondtál, hogy jobbnak tűnik a csőlehajlása. Inkább két olyan kép kéne ami ugyanarról a ponról készült...bár a magasságkülönbség megintcsak bekavarna....Szóval szerintem hagyjuk. Én elhiszem, hogy használhatóbb ilyen szempontból a firefly...mivel ez látszik is...főleg ha képen a német tankot nézem és nem a fát....A Firely-al már lehetne lőni...a Thuderbolt-tal meg még nem.