War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt megtudom erősíteni hogy ha IS-el kezdesz akkor azért kell darálni hogy újra tudjál éledni. Aztán meg nézel amikor jön egy hellcat, M19 vagy egy kugelblitz és elnyel 2 vagy akár 3 lövést is a 122-ből, ő meg leláncol és a csapattársai ellepnek mint a hangyák. Mondanom se kell neki a 320 találat persze a következő 2 hétre elég SP-t ad, és az egész amerikai vagy német ággal 2x újratudna éledni ugyanabban a csatában. Úgyhogy szerencsére teljesen igazságos ez is. Ma egyébként megint agyérgörcsöt kaptam a német légvédelmisektől. Advance to rhine, mit csinál az ostwind? Szemből sorozza a T-32-t,<#taps>#taps> odaérek a közelbe kilövöm a T-32-t, gurulok 4 métert és már kapom is a bombákat. Ki lehet találni ki éledt újra...
Az meg hogy valaki áll x időt egy foglaló körben az nem teljesítmény azért semmit nem kell tenni csak odagurulsz és ha a csata elején csinálod akkor még le se tudnak bombázni. Arra én se adnék semmit, vagy legalábbis kevesebbet.
A Dornier 600 sp-be szokott kerülni egyébként. Ha 210-ért behozol egy medet(mert magasabb Br csatába kerülsz mint én kb 80%-ban 😄 ), akkor nem kell megváltani a világot, hogy bejöhess egy bombázóval.
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.11.26. 13:25:59
Ja azt tudom, hogy minél tovább vagyok a foglalókörben akkor több xp, de nézi-e azt, hogy többen vagyunk bent, vagy csak egyedül foglalok?
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.11.26. 13:16:48
Azt nem tudom foglalt-e az illető, azt se vitatom hogy csinált is valamit, lehet hogy volt 2-3 találata előtte meg foglalt meg kapott ő is 1et. De 2-3 perc alatt összeszedett egy Tu-2re valót ami ugye egy T4 bomber. (azt nem tudom hogy a Tiernek van-e jelentősége újraéledés szempontjából) Ha mondjuk egy heavyvel egyenértékű egy bomber akkor sokba került neki mert elsőre 400SP volt nekem a KT, nyilván neki a 34-100 kevesebb, 240SP talán. De akkor is valahonnan össze kellett kaparnia legalább 3-400 SP-t a második körre, mert minden újraéledés egyre "drágább" ugye...
gstup: pontosan ezért nem értem hogy jött be a TU-2vel, mert bár repülőkben nagyon nem vagyok otthon. (A nagyon híres vadászokat meg bombázókat felismerem). De ez kifejezetten bombázónak tűnik nekem, amire eddig mindenki azt mondta hogy ingyen nem tudsz azzal jönni.
Amióta erre rájöttem, és olyan a map is, akkor nem rohanok mindig előre, inkább foglalok, mert ha balul is sül el valami később, már lesz annyi xp-m hogy vissza tudjak jönni egy másik tankkal.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.11.26. 12:44:36
(miután engem meg egy jagdpanther-t bombázott le megnéztem, összesen volt 2 killje meg 1x meghalt!)
Hát kb ennyit arról hogy mennyire nehéz átülni egy bombázóba....
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.11.26. 10:58:22
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
bújj el aztán kapj ki párat, egyből dől az exp meg a credit
azért nem rossz tank az, csak nem is OP, olyan pont jól balance-olt
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
megba***k akkor az anyjukat az oroszok 😄 én a törökök mellett állok, végre vki nem szarozott és megmutatta nekik
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Lássuk akkor még1x Te kedvedért:
Végig egy dologról beszéltem én, és végig egy dologról beszélt Droughert. Volt nekem egy állításom a 25882-ben ezt megbeszéltük ezt te is megértetted valahogy. Ő erre reagált a 25883-ban. Ezután átterelődött a szó arra hogy az RNG mekkora befolyásoló tényező is valójában? Szerintem befolyásoló tényező például közel azonos képességek esetén, Droughert szerint viszont nem. Én leírtam hogy miért befolyásol ő meg leírta miért nem. 25890, 25896, 25898-as hozzászólások.
Ajánlom figyelmedbe a 25898-as hozzászólás utolsó mondatát. Ha nem érted meg írj nyugodtan! Egyébként tudod követni? Szólj ha nem átvehetjük még párszor...
"Viszont amikor mondjuk van 20-30% eltérés 2 játékos között akkor az azért nem valószínű hogy véletlen vagy RNG, de pár % eltérésnél nem biztos hogy jobb és annyival akinek több a WR-je."
Itt amint láthatod azzal kezdem a mondatot hogy a nagy különbség nem véletlen, magyarul azért tenni kell, még máshogy fogalmazva akinek több az jobb. Ahogy a példa mutatja ezt vagy nem olvastátok vagy nem tudjátok mit jelent. Nézzük akkor a mondat második felét pár % eltérést simán kiadhat az RNG, itt jött a képbe a kis % amit nem tudtatok felfogni szintén. Egyébként ez visszavezet ahhoz hogy a WR nem ad egy egzakt mérhető számot a képességeidről, mivel szerintem az RNG befolyásolja és 2 azonos képességű játékosnál eltérés jöhet ki, miközben a képességeik azonosak a WR értékük nem, és itt ilyen kis pár %-os eltérésre gondoltam.
Bírod még a tempót?
Nézzük akkor tovább. 25900-as hozzászólás. Az RNG-s kitérő után itt Droughert azt ecseteli nekem hogy igenis hozzátudsz tenni a saját WR értékedhez (itt jegyzem meg hogy soha nem állítottam az ellenkezőjét) és példákat mond arra hogy milyen értékek mutatják meg jobban a képességeidet. "Akkor mondok egy egyszerűbb értéket, ne nézd a wr-t, csak nézd a The average relatíve position értéket."-Droughert
Jött is a válasz a 25904-ben: "Akkor véletlenül az avarage relative nem mutatja meg jobban a képességeidet? Ha már nyertes és vesztes csatában is mindig elöl vagy akkor jól teljesítesz. Ennek több értelme van mint a WR-nek..." Itt ha értelmezted a mondatot egyből látszik hogy a Droughert által említett avarage relative position érték szerinte is és szerintem is jobban megmutatja a képességeidet. Tehát ő megemlíti ezt az értéket mivel ő is tudja hogy a WR nem minden.
Ezután még írt ő egyet meg én is egyet, majd ő lezárta a maga részéről a vitát. Így én is lezártnak tekintettem. Persze nem ilyen egyszerű mert jössz te és egyből megszakérted az egészet meg magyarázol nekem hogy nem értem. Magyarul ő egy olyan dolgot bizonygatott nekem amit félig én is elfogadtam, lásd nagy %-os különbség vs kis %-os különbség. Majd miután megegyeztünk arról hogy a WR egyedül nem elég, rám "támad" hogy nem értem meg amit ír, és összevissza Írogatok. 😄 De mind1 erről ennyit.
A másik amikor azt mondod hogy állítok valamit akkor legalább nézz utána hogy hogy volt megfogalmazva és értelmezd elkerülve a leégést. Gondolok itt arra hogy szerintem a WR teljesen független a belefektetett energiától.
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.11.23. 14:52:54
Te is írtad. Nincs normális statmérő a WT-ban...."Ebben az egész War Thunderben a legnagyobb gond, hogy nincsenek normális statisztikák, nem látod, hogy melyik tank, melyik nemzet milyen winrate értéket ért el egy adott hónapban, adott battle rating értéken"....És itt még szó sincs arról, van-e egyáltalán, ami tényleg megmutatná, hogy egy adott játékos milyen szinten van tudásban....Akkor meg minek is nyaggatuk a témát még mindíg????
No én ennyit látok az egészben, igazából nem értem, hogy te mit nem értesz, vagy hogy érted félre, de már így is jobban belefolytam mint kellett volna, szóval én itt lezártam a dolgot, intézzétek egymás között.
És még Droughert is ezt írta:"Nem kell nagy dologra gondolni, elég ha olyan br-en játszik/játszott ami folyamatos szopóágon volt. Ha pl. induláskor német ágat választotta és elért top br-be valaki és csak ott játszott akkor a 20% már istenes stat volt, de inkább a 10% volt hozható. Vagy nem olyan régen a német 3.3br környékén is hozható volt ilyen eredmény, bár szerintem már ott is kicsit alacsonynak számított a 25%."
És ezzel idáig egyet is tudok érteni teljes mértékben.
De ezzel:" Az, hogy valaki, aki játszik több br-en 25%-os wr-t hozzon szerintem kivitelezhetetlen. Ha csak bemegyek csatákba és végig afkolon akkor is jobb satot érek el, gondba lennék, ha ilyen statot kellene elérnem hosszútávon." Nekem ezzel volt gondom.-😊
Amúgy a game-nickem: _ANDAXIN_ bárki rám kereshet és elemzgetheti az adokat, nem fogok megharagúdni érte.-😄
Amúgy nem tudnám megmondani, hogy melyik BR.ben és nemzettel játszottam a legtöbb SIM csatám Amíg volt normális SIm..akkor Német, és Orosz is volt, de..őőő....én az amcsira tippelnék...és azon belűl a Hellcat-re...de mondom, ebben nem vagyok biztos.
És még egyszer: Nem vagyok rágörcsölve a WR-témára, a saját véleményem írtam le. Azért írtam le a statokat mert szerintem azok is mutatják, hogy a WR adat...nem minden. Az, hogy a játékkészítők miből mit elemeznek ki?...hát lelkük rajta. Én magam nem tartom magam egy kiemelkedően jó játékosnak. Nyilván vannak - itt a fórumon is - akik nálam sokkal jobban tolják. És biztos vannak akiknél még én is jobb tudok lenni. Viszont ami a lényeg, hogy engem ez nem izgat. Gyakolró apaként, örülök, ha van időm játszani. Néha kivágnám az egészet, néha meg kifejezetten élvezem a játékot. Azt ennyi.
Nyílván nálam van a hiba amikor elviszik a dolgot egy másik irányba majd ezzel megvádolnak hogy én vonok be oda nem illő dolgokat. Aztán a végén kijön neki hogy nem is értem amiről szó van... Mivan????? 😄
Tényleg ennyire nem tiszta?
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.11.23. 10:19:26
Aztán meg olyat is írt, hogy ha olyan nemzettel mész amivel nem tudsz nyerni, akkor érdemes az adott tankkal elért statisztikát nézni, mert akkor az a mérvadó, mivel korábban is voltak olyan nemzetek egyes br-en amikkel nem tudtál 30% fölé menni. Ti görcsöltetek rá erre az overall wr dologra, meg hogy ez nem az a stat ami mindent elárul a tulajáról. Arra ott van az a top3-as százalék érték, amit valaki linkelt is.
Én megnézném, hogy a szimulátor csatáidat melyik nemzettel, melyik battle ratingon játszottad, mert nincs kizárva, Drough okfejtését követve, hogy az adott tankokkal még így is magasabb a winrate értéked mint egy átlagos játékosnak (ha meg nem, akkor le is zárhatjuk a témát). Mi az ingame neved ha megkérdezhetem?
Ebben az egész War Thunderben a legnagyobb gond, hogy nincsenek normális statisztikák, nem látod, hogy melyik tank, melyik nemzet milyen winrate értéket ért el egy adott hónapban, adott battle rating értéken. Molot állítása, hogy a winrate hülyeség nem feltétlenül álja meg a helyét, mert a Word Of Tank-s ban és az Armored Warfare játékban is a tankok adott hónapban elért winrate értéke alapján végzik a balanszírozást, és úgy ahogy működik a dolog, olyan kirivó esetek nem is voltak mint ami a WT-ben eddig előfordult, hogy hosszú hónapokig nem nyúltak bele a balanszba, amikor egyértelmű volt, hogy el van kefélve de nagyon.
Utoljára szerkesztette: Sulyan, 2015.11.23. 10:14:28
Relaistic MOD: Efficiency(hatékonyság):53,6%=> tehát "Átlagos" játékosnak számítok: 1099 csata, 44.89% Winrate,
Simulator MOD: Efficiency(hatékonyság):67,6%=> tehát "JÓ" játékosnak számítok: 472 csata, 38,35% Winrate.
Arcade MOD: Effeciency(Hatékonyság): 37,5 %=> tehát említésre sem méltó-😊 577 csata de gondolom ebben a 90% repcsizést és maradék tankozást is veszi: 44,89% Winrate
Kérdésem tehát...megmutatja-e pusztán a Winrate-m, hogy milyen játékos vagyk???? Mert szerintem NEM!!!!
Magam meglátása szerint átlagos vagyok...vannak jó és rossz napjaim...
Erre gondolsz?
http://thunderskill.com/
Amúgy sztem ez nem mérvadó, ugyanis nekem RB-ben meg SB-ben is elég jó statot hoz, miközben állandóan bucira vernek 😊) Nyilván ha csak az adott BR legjobb tankjával/vadászával/bombázójával mennék, akkor más lenne. Sőt az is furcsává teszi, hogy a földi és a légi részleget egyben számolja, magyarul ha bemennék trollkodni a B24-essel SB-re mondjuk a németek ellen, akkor lenne kb 4 killem körönként és én lennék az ász tankos is egyben 😊)
Ez a stat méregetős téma szvsz nettó hülyeség.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Linkelnéd még egyszer azt a statisztikai oldalt.Visszaolvastam pár hsz-t,de nem találtam.
Engem csak az zavar, hogy egy adta alapján általánosítasz. Mely szetin:"jesszus!!!!
most láttam egy "embert" 2000 csatával és 25.1% winrátával OMFG"
...holott Te is írtad:"És igen olyan is lehet, hogy valaki baromi jó játékos és van 25%-os wr-je, de mondjuk egy 1000db-os mintából mennyi ilyet fogsz találni?"...Nem tudom hány ilyen van...de lehet hogy van...tehát nem lehet objektív és hiteles mérce PUSZTÁN a WR adatja egy játékosnak a képességiről.
Szerintem csak erről szól az egész...függetlenűl attól, hogy milyen csodás esszéket írtál le előtte....-😊<#awink>#awink>...amiket hidd el olvastam és értettem is....csak nem értek vele egyet....ami meg az Én egyéni véleményem.
Nem mondom, hogy egy jobb képességű játékosnak nem lehet jobb a WR-je...de nem törvényszerű, hogy jobb a WR-je...és vica-verza....
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.23. 08:14:42