37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
RODLEE #28229 3D tévén játszom a gamét!
Van 3D opciója a játéknak?
Kerestem,de nem találtam a setup-ba,de lehet nem jó helyen keresem!
Előre is kössz! -
gstup #28228 Érdekes.Akkor passz.Viszont szerintem lehetne rajta 8 ion ágyú akkor sem veszi fel a versenyt a szintjén lévő ellenfelekkel,F8F,mk22,24 stb. -
https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/93245-bf-109-k-14/ -
Én azt találtam hogy 3x 30 milis. -
gstup #28225 A K-14 elvileg (amit találtam róla) fegyverzetileg megeggyezik a K-6-al.Szóval 2*13mm és egy 30-as. -
A '262 kicsit másképp van kialakítva. (így gondolom gyorsabb) ÉS ezen 4 HÚSZ milis van!!!!! :D
K-14-en meg 3x 30mm-es meg gondolom jobban emelkedik. -
gstup #28223 Miben más ez a Me 262 változat mint a többi?Messer K-14?Felejtős ami messer. -
Meg persze még az a Ta-152-C1 is jöhetne már (ha ez a 3 német gép bekerülne, akkor elég ütős lenne a német rank4-rank5) -
Vajon az Me262 HG II mikor jön már? Tervezett tech tree-ből már kb. minden bejött németekhez csak ez nem. Meg még az a Bf 109 K-14 is jöhetne már. -
Kipróbáltam volna, bár 6.0ban már nem akkora király, mint 5.7ben. :) -
Droughert #28219 Maradjunk annyiban, hogy feladom... Van két tank, amivel próbálok léfelé célozni. Én (már elnézést) de laszarom, hogy mennyit hajlik a csöve lefelé papíron, én azt nézem, hogy ha a pálya egy adott pontjára megyek akkor onnan mennyit látok a pályából. A csatolt képen látható, hogy Firefly a pálya nagyobb részét képes belőni úgy, hogy a testet nem kell felfednie. Ha ez után úgy gondolod, hogy a Thundebolt-nak jobb a negatív kitéríthetősége ám legyen, én meg úgy látom, hogy kurvára nem az. Ezen nem fogunk összeveszni. -
Max_Andaxin #28218 Akkor lehet tényleg noob vagyok, de nem értelek. A fehér kérgű - talán nyárfa - amiről szó van igaz?..."amíg tudtam célozni a talaj és a fa találkozásának pontját"
Mivel a Firefly eleve magasabb mint a AC IV, már ebből adódik, hogy nem lehet ugyanaz a perspektíva. A Firefly-ból egyszerűen jobb a kilátás is tehát eleve jobban látsz magad elé, és szerintem ebből adódik az érzés is amit mondtál, hogy jobbnak tűnik a csőlehajlása. Inkább két olyan kép kéne ami ugyanarról a ponról készült...bár a magasságkülönbség megintcsak bekavarna....Szóval szerintem hagyjuk. Én elhiszem, hogy használhatóbb ilyen szempontból a firefly...mivel ez látszik is...főleg ha képen a német tankot nézem és nem a fát....A Firely-al már lehetne lőni...a Thuderbolt-tal meg még nem.
-
Droughert #28217 Marhára nem ugyan ott van a két gun. Annyit csináltam, hogy addig mentem a két tankkal előre amíg tudtam célozni a talaj és a fa találkozásának pontját. Szerintem egyértelmű a különbség. -
Max_Andaxin #28216 "Vagy a Firefly ennyivel magasabb lenne? Na az a durva....szerintem emiatt tudsz máshogy vagyis máshonnal lőni vele. Onnan ahonnan a Thuderbolt-tal nem...mert annak eleve alacsonyabban van az úgyúja, tehát előrébb kell menni vele."
Szerintem itt van a kutya elásva!!!!
-
Droughert #28215 Na akkor konyha nyelven, az első képen nézd meg mennyit látsz a fából meg nézd meg a másik képen. Ha szerintted ugyan azt látod akkort mindegy melyik tan kot veszed... Most komolyan ezt, még a képek alapján is magyarázni kell?
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2016.01.31. 17:38:07 -
Max_Andaxin #28214 Vagy a Firefly ennyivel magasabb lenne? Na az a durva....szerintem emiatt tudsz máshogy vagyis máshonnal lőni vele. Onnan ahonnan a Thuderbolt-tal nem...mert annak eleve alacsonyabban van az úgyúja, tehát előrébb kell menni vele. Vagy én nemtom....
-
Max_Andaxin #28213 

....lehet vak vagyok...de nekem egyforma....
MÁr ahová célzol.
Az már más, kérdés, hogy mivel az egyiken látszik a tank a másikon nem...meg a fa is nagyobb...Ugyanonnan készíűlt a fotó?
-
Droughert #28212 Na itt a két shot, nem tudom mennyire bizonyíték erejű, de talán látható a különbség. Az első Thunderbolt a második Firefly-al készült.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2016.01.31. 17:13:38 -
Max_Andaxin #28211
..na végre kiderül az igazság!!!!!
-
Max_Andaxin #28210
...persze nyiván...nehogy már egyszerű legyen vele a játék, az nem fér bele....
-
Droughert #28209 Mindjárt csinálok egy tesztet, hogy kiderüljön érzésre jobb a firefly gun kitéríthetősége, vagy tényleg jobb mint amit az értékek mutatnak. -
Max_Andaxin #28208 ...amúgy meg én biztosat majd akkor mondok/írok, ha már mentem mindegyikkel...az meg még odébb van sajna.... 

-
Max_Andaxin #28207 Amennyire én tudom ha (-) jel van a szám előtt az azt jelenti, hogy mennyire hajlik lefelés a cső...vagyis hány fokot egészen pontosan. Ez Pl egy Cromwell esetében -12 fok, a Párducoknál -8 az amcsiknál nem is tudom van-e olyan vas ami -10 foknál alacsonyabb értéket pordukál. Ha nincs előtte jel vagy (+) akkor meg, hogy felfelé mennyit tudod emelni a csövet.
-
Droughert #28206 Te biztos többet mentél vele... Igen, biztos nem jól mérik fel a távolságot, majd erre fogok alapozni.. Faszság, én arra alapozok amit tapasztalaok, az pedig az, hogy azonnal teliberverik a tornyot, vagy a test azon részét amin átmegy a lőszer mint kés a vajon. A másik, hogy mint mondtam, ahonnan a firefly-al tudok tüzelni, a thunderboltal nem. Amúgy mi ez az érték amit írtok -5 vagy -6? Mert fokban a firefly 20 a thunderbolt 25. -
Sztem max 8.0-ba lenne való de ha véletlen be is kerülne akkor biztos hogy 9.0 lenne. -
Max_Andaxin #28204
...mondjuk engem egyenlőre nem "veszélyeztet" egyetlen jet-sem...sajnos...de azért bekaphassák gazsiék ismét. A HG II biztosan jobb pár tulajdonságágban, mint az "alap" 262-de a HG III-on azért már látszik, átesett némi aerodinamikai agytúráztatáson. Persze jó lenne tudni, hogy mit tudott(volna) - papíron persze - Ránézésre, azért a MIG-17-nek nemtom hogy ellenfele lenne-e
-
Sajnos az előleges német tree-ben (amiben az van hogy még mik fognak jönni) ott az Me262 HG II az utolsó. -
Max_Andaxin #28202 NOs én is valami ilyesmire alapozok!!!
-
bgabor911 #28201 Nos a -6 (Thunderbolt) az több mint a -5 (Firefly). Lehet hogy a toronyra céloznak a döntött frontpáncél miatt, de realisticben és historicalban nem biztos hogy jól mérik fel a távolságot, így nem a tornyot éri a lövésük hanem a szépen döntött testet, különösen messziről. Elég alacsony tank a thunderbolt, szóval kis célpont a torony.
-
Droughert #28200 Talán, a legénység szintje különböző, így nem tudom összehasonlítani. -
Max_Andaxin #28199 mondjuk a firefly talán mozgékonyabb, sőt gyorsabb is nem? -
Droughert #28198 Lehet, hogy te másképpen fogod látni, engem annyira nem győzőtt meg az a tank. Szeretem, de ha sok a domb akkor Firefly, ha laposabb akkor inkább thunderbolt amivel megyek. -
Max_Andaxin #28197 Nem vonom kétségbe a szavaid, sajna én még egyiket sem próbáltam....
..Nekem a Briteknél jeleneg a jobbik Cromwell van meg és az az amivel már úgy érzem lehet valamit kezdeni a pályán. Csak éppen amellé a 3,5 Br.je nemigen passzol a tier IV-es prem. Spitfire maga 5.7-es Br-jével.-:)
..bár ha szivatni akarom magam, akkor ezt a páost használom-:))))
-
kissssss #28196 régebben én is megnéztem a videót, tigrist szépen lekezelte 1vs1-ben... ebből is látszik némi ésszel párosítva igencsak jó tank tud lenni.
nemrég csinált is egy podcastot a legújabb br változásról, aki még nem hallotta volna az itt meghallgathatja. -
Droughert #28195 Megmondom őszintén értékeket nem néztem, de nekem úgy tünik, hogy ahonnan a Firfely jól használható, onnan ez a tank nem. Ez az eredményeken is meglátszik ha a két tank statját nézem. Valahogy a firefly jobban adja, ezzel meg csak lövöm a kritikalokat, meg gyűjtöm az asistokat, de a wr érték (tudom ez szerinted semmit nem jelent, szerintem meg igen) is a firefly felé billenti a mérleg nyelvét. -
Max_Andaxin #28194 Ha jól emlékszem a Firefly-nak -5 fok, a Thunderboltnak meg -6 fok a lövegsüllyedése. Igaz csak egy fok, és még ez is elmarad az éppen elégségestől (ami nálam 8 nál kedződik)...de azért a 6 több mint az 5.
Nemtom milyen igazából csatában...MÉG nincs meg, de majd meglátom. Úgyis kihúzom vele a Firefly-t...akkor meglátom magam is. Így látatlanba azért azt mondanám, hogy a német tankoknál alkalmazott torony ide-oda rángatás szerintem ennél is bejöhet. Vagy nem?
-
Droughert #28193 Igen, csak a Thunderbolt még annyira sem tudja dönteni a gun-t, így sokat veszít a harcértékéből. A másik, hogy tankkal még ennyi assistot nem szedtem össze mint ezzel. Hiába a jó front, az addig véd amíg olyannal találkozol aki nem tudja, hogy a tornyot kell lőni, vagy a test azon részét ami nincs döntve. Onnantól kezdve nem egyszerű vele az élet. Nekem a firefly jobban bejön, hatékonyabb az eddigi tapasztalataim alapján. -
Max_Andaxin #28192 Ezt a videót én is láttam ár régebben. Elég agresszíven kezeli a csávó, és meg is van az eedménye. Nekem bejün ez a gép....:) Már akkor tudtam, hogy kell nekem, mikor láttam a Devblogon, hogy lesz!!!! -
bgabor911 #28191 Láttam róla Magz mester videóját.
Szerintem minden szempontból jobb mint a Firefly. Ne értsetek félre, azt nagyon kedvelem, az egyetlen brit típus amit muszály volt kihúznom. De azért azt ne felejtsük el hogy a Firefly az első generációs Shermanok (M4 és M4A4) konverziója, azok minden hibájával együtt. Sőt még egy plusszal is, mert míg a normál Shermanoknak remek a lövegkitérítése és így jól tudnak hull downozni(ami sokat segít a vékonyka páncél kompenzálásában), addig a Firefly -5 fokig tudja csak kitéríteni lefelé, ennél már csak az orosz tankok értékei a rosszabbak. Nem is csoda, alig fér el a 17 fontos a toronyban, így is elforgatva kellett beépíteniük hogy valahogy beférjen. Pont ezért miután a Firefly bevált, gyorsan áttervezték az egész löveget a Comethez, ez lett a 77mmes HV gun.
A thunderbolt meg alacsony, szépen döntött a páncélja, és szerintem valamivel mozgékonyabb is.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.01.31. 11:27:23 -
Max_Andaxin #28190 Persze izlések és pofonok, de szerintem ez már annyira ronda, hogy szép!
....akkár a tankvadász repülőgép névrokona az A-10...arra sem igen lehet azt mondani, hogy szép repülő. Viszont ha ez a kis tankjármű, csak fele olyan hatékony mint az A-10, akkor nekem már megfelelő lesz. Ezzel tervezem kihúzni a british tankok zömét.
Más! Van köztetek olyan akinek már teljesen fullos a legénysége. Tényleg annyit számít. Azzal már szembesültem, mikor egy lelőtt lánctalp kb 7-8mp alatt visszakerült egy tankra. Gondolom ott nem alap legénység volt.....