Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor911 #28191 Láttam róla Magz mester videóját.
Szerintem minden szempontból jobb mint a Firefly. Ne értsetek félre, azt nagyon kedvelem, az egyetlen brit típus amit muszály volt kihúznom. De azért azt ne felejtsük el hogy a Firefly az első generációs Shermanok (M4 és M4A4) konverziója, azok minden hibájával együtt. Sőt még egy plusszal is, mert míg a normál Shermanoknak remek a lövegkitérítése és így jól tudnak hull downozni(ami sokat segít a vékonyka páncél kompenzálásában), addig a Firefly -5 fokig tudja csak kitéríteni lefelé, ennél már csak az orosz tankok értékei a rosszabbak. Nem is csoda, alig fér el a 17 fontos a toronyban, így is elforgatva kellett beépíteniük hogy valahogy beférjen. Pont ezért miután a Firefly bevált, gyorsan áttervezték az egész löveget a Comethez, ez lett a 77mmes HV gun.
A thunderbolt meg alacsony, szépen döntött a páncélja, és szerintem valamivel mozgékonyabb is.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.01.31. 11:27:23