Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
jancsika6801 #28144 Egyszerű történet.Volvo személyautó technikus vagyok. Szerencsémre mindig márkaszervizben dolgoztam és meg van az összes hivatalos Volvo iskolám (ez alatt azt értem hogy az összes a gyár által tartott tanfolyamot elvégeztem és így a Volvo által akkreditált technisian level 4. szintű technikus vagyok) ez azért jó mert az összes kinti márkaszervizben ez az első kérdésük hogy van-e ilyen papírod.Itthon nem igazán hajlandóak megfizetni a szaktudást. Norvégiára pedig azért esett a választásom, mert németül nem, viszont angolul tudok,(Ausztria, Németország kilőve) plussz a Volvo egy skandináv márka és engem mindig vonzott valahogy az a világ.Pár hónapig a beszélt angolt kellett erősítenem és így február vége fele irány Norvégia.Illetve még egy dolog, a politika, szerintem most ebben az országban gyalázatos dolgok történnek amiket tehetetlenül nézek illetve néztem mert inkább elmegyek, hát röviden ennyi.