War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Egyébként ez a tank irl működésképtelennek bizonyult, a torony nem bírta el az ágyút, itt meg op, nagyon kiábrándítóak ezek a dolgok...
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.11.21. 11:36:30
Lehet jönni hogy mégis csak OP oroszok higgyem el de pont most írták hogy érdekes módon nem érzik azt a sérthetetlenséget ők se, ahogy orosz tankban ülve én se érzem.
Hányan érzik úgy a 34-100ról hogy mindentől meghal akik játszanak vele? Akik meg ellene azok szerint meg halhatatlan, és "ugyanaz" a harckocsi... Akkor mégiscsak más!
Igazából a tank ugyanaz akár vele, akár ellene játszol. Az tisztán objektív kritika, ami nem megy az embereknek.
De egyébként tényleg nem értem a mai napig ezt, sokszor még egy heavy-vel sem tudom megvédeni magam, mert azért heavyből nem szoktak SPAA-val kilőni ( bár lenne egy romantikus történetem erről is... 😄) de elég kárt tesz bennem ahhoz hogy más elintézze a piszkos munkát. Vannak olyan tüzérségi lövedékek meg rakéták amiknek lézerrel jelölik a célt a szárazföldről előretolt állásokból. Na ez kb olyan csak analóg... Kiválóan tudnak lokalizálni az ellenséges repülők vagy harckocsik amikor szétlövi a lánctalpam meg az ágyúm egy légvédelmi, aztán megállás nélkül soroz. Nem kis kihívás sokszor ellenük menni...
CHaooSS: Játszottál már a 34-100 ellen? Régebben már előadtam az elképzelésem arról hogy mennyire más amikor valamivel vagy valami ellen játszol. A 34-100 az esetek több mint felében konkrétan kilőhetetlen. A frontja simán megfogja a Párduc lövedékét 100 méterről, a sofőr búvónyílása is, bárhol lövöm meg szemből lepattan, aztán 2 csatával később kétségbeesésemben rálövök ugyan úgy és mi történik? Hát elsőre szétfröccsen. Csak gondoljunk bele lehet hogy az akit ott abban a helyzetben nem tudsz kilőni már órák óta játszik és előtte mindenki 1 lövésezte, de amikor veled találkozik hirtelen többet kibír. Te csak 1x láttad aznap de akkor pont aktív volt a GOD-mód. Amikor van időm és játszok 2-3-4 órát akár, velem is van olyan hogy az első órában mindenkinek 1 lövés vagyok, aztán valami történik és egyik csatáról a másikra hirtelen bármit kibír a harckocsi. Van olyan hogy már én szégyellem magam amikor egy M36 2 percen keresztül lövi a párducomat 4 méterről mert egyszerűen nem tud kilőni. Olyankor szerintem tudnék új káromkodásokat tanulni ha hallanám amit az ellenfél mond. Lehet hogy az a csávó az M36-ban egy nap 3x találkozik párduccal és mind a 3 alkalom ilyen. Akkor mit fog mondani? Hát ezek a Párducok nagyon durvák, és nem arra fog emlékezni hogy előző nap kilőtt 4et 4 lövésből, hanem hogy ma csak 3-mat de közbe 6x ment vissza a bázisra újratölteni.
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.11.21. 09:57:27
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2015.11.21. 08:58:57
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.11.20. 22:44:05
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.11.20. 20:12:32
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Utoljára szerkesztette: Brenor, 2015.11.20. 18:49:41
Lehet...be kéne szereznem ezt a gamet...lehet írok a "jézuskának"....<#nevetes1>#nevetes1>...merthát gondolom a torrenten "vásárolt" verzióval nemigen tudok Neten nyomúlni....
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.20. 17:01:06
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Látjátok, mondom én, hogy nekünk kéne összállni és játékot fejleszteni....csakhát se gempa se tudás nincs hozzá - már ami engem illet - pedig tuti nem lenne benne ennyi a fa****g, mint ami a WT-ben is van.
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2015.11.20. 14:21:33
Ha az IL-2-sők összehoznak egy olyan jó földi részt, mint a légi, akkor én biztos átpártolok...legalább kipórbálás szinten.
Mondjuk az új IL-2-kel én már nem multiztam. Az 1946-az megvan...de azzal sem múltiztam...mióta van WT.
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2015.11.20. 07:01:08
Ha valakit érdekelnek a részletek, az a pumaszállás fórumában tud róla megtudni.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Gondolom még véletlen sincs semilyen előrelátható megjelenési időpont!
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem itt nem az én stílusommal van a baj... De mit is várok tőled? Csak írogatod a kitalációidat meg a fél információidat, mert annyira gyenge vagy nyaktól fölfelé hogy nem tudsz utána nézni annak amit ide leírsz, ha már nem tudod biztosan, de a köcsögözéshez elég nagy fiú vagy! Mégis ki vagy te hogy így nyílvánulj meg?
Ügyes vagy... 😄