War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sherman0070
Hosszú 88-assal hogy a szarban tudod te ezt megcsinálni? Akárhányszor látok olyan tankot ha én lövök hamarabb 100% hogy beütöm.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

A torony jobban le van kerekítve, mit a többi t34-nél, jobban megvizsgálva a páncélvizsgáló eszközzel lehet látni, hogy meglepően könnyű olyan helyen meglőni, ahol átlőhetetlen, viszonylag kicsi az a rész, ahol átlőhető, de még azon a részen is is történnek misztikus pattanások. A döntött páncélzat hatékonyságát meg gaijin kissé túlhypolta., egy jagdtiger képes pattanni egy zsu-ról, nevetséges.
Egyébként ez a tank irl működésképtelennek bizonyult, a torony nem bírta el az ágyút, itt meg op, nagyon kiábrándítóak ezek a dolgok...
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.11.21. 11:36:30

Igen tisztában vagyok a T-34 páncélvastagságával, így azzal is hogy a 34-85 tornya ugyanolyan vastag mint a 34-100-é. De az hogy nem lövöm át igenis meglepő, miután az interneten megtalálható átütés táblázat szerint a Párduc lövedéke 1900 méterről átütötte szemből a T-34-et és még a t34 hossztengelyéhez képest 30fokos szögből is a front lemezre leadott lövedék 900 méterről átütötte. De tegyük fel ez nem hiteles valami miatt. Végül is hány olyan feljegyzés van veteránoktól amikor arra panaszkodnak hogy a Tigris vagy Párduc lepattant egy bármilyen T-34ről? Lehet hogy van ilyen de valahogy én még nem olvastam... (Ha valaki olvasott ilyet akkor linkelje már be, mert az hogy nem olvastam nem jelenti azt hogy nincs is)
Lehet jönni hogy mégis csak OP oroszok higgyem el de pont most írták hogy érdekes módon nem érzik azt a sérthetetlenséget ők se, ahogy orosz tankban ülve én se érzem.
Igen azok a harckocsik akkor is ugyanazok amikor az egyik csatában 4-5 lövésből pusztul el, a következőben meg elsőre. Meg amikor pattansz róla 3x szemből aztán meg legközelebb ugyanott bemegy az első és vége is van...
Hányan érzik úgy a 34-100ról hogy mindentől meghal akik játszanak vele? Akik meg ellene azok szerint meg halhatatlan, és "ugyanaz" a harckocsi... Akkor mégiscsak más!
A sofőr búvónyílása vastagabb mint a többi része, így nem is meglepő, hogy ott sem lövöd át, amúgy a test páncélzata ugyan az mint a hasonló T34 variánsoknak, egyedül a tornya ami erősebb.
Furcsa én sokat megyek T34-100-al de ha kicsit is óvatlan vagyok pikk pakk ki szoktak kapni egy lövésből.
_Kondor_
"Régebben már előadtam az elképzelésem arról hogy mennyire más amikor valamivel vagy valami ellen játszol."

Igazából a tank ugyanaz akár vele, akár ellene játszol. Az tisztán objektív kritika, ami nem megy az embereknek.
Többen írtátok hogy megvan már egy ideje a M-46 tiger tankotok és nem is tudtátok hogy van hozzá HEAT lőszer nos ez azért van mert kb két hete kapta meg egy frissítésben.
Hát most fájó pontra tapintottál! <#eplus2> 😄
De egyébként tényleg nem értem a mai napig ezt, sokszor még egy heavy-vel sem tudom megvédeni magam, mert azért heavyből nem szoktak SPAA-val kilőni ( bár lenne egy romantikus történetem erről is... 😄) de elég kárt tesz bennem ahhoz hogy más elintézze a piszkos munkát. Vannak olyan tüzérségi lövedékek meg rakéták amiknek lézerrel jelölik a célt a szárazföldről előretolt állásokból. Na ez kb olyan csak analóg... Kiválóan tudnak lokalizálni az ellenséges repülők vagy harckocsik amikor szétlövi a lánctalpam meg az ágyúm egy légvédelmi, aztán megállás nélkül soroz. Nem kis kihívás sokszor ellenük menni...

CHaooSS: Játszottál már a 34-100 ellen? Régebben már előadtam az elképzelésem arról hogy mennyire más amikor valamivel vagy valami ellen játszol. A 34-100 az esetek több mint felében konkrétan kilőhetetlen. A frontja simán megfogja a Párduc lövedékét 100 méterről, a sofőr búvónyílása is, bárhol lövöm meg szemből lepattan, aztán 2 csatával később kétségbeesésemben rálövök ugyan úgy és mi történik? Hát elsőre szétfröccsen. Csak gondoljunk bele lehet hogy az akit ott abban a helyzetben nem tudsz kilőni már órák óta játszik és előtte mindenki 1 lövésezte, de amikor veled találkozik hirtelen többet kibír. Te csak 1x láttad aznap de akkor pont aktív volt a GOD-mód. Amikor van időm és játszok 2-3-4 órát akár, velem is van olyan hogy az első órában mindenkinek 1 lövés vagyok, aztán valami történik és egyik csatáról a másikra hirtelen bármit kibír a harckocsi. Van olyan hogy már én szégyellem magam amikor egy M36 2 percen keresztül lövi a párducomat 4 méterről mert egyszerűen nem tud kilőni. Olyankor szerintem tudnék új káromkodásokat tanulni ha hallanám amit az ellenfél mond. Lehet hogy az a csávó az M36-ban egy nap 3x találkozik párduccal és mind a 3 alkalom ilyen. Akkor mit fog mondani? Hát ezek a Párducok nagyon durvák, és nem arra fog emlékezni hogy előző nap kilőtt 4et 4 lövésből, hanem hogy ma csak 3-mat de közbe 6x ment vissza a bázisra újratölteni.
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.11.21. 09:57:27
Hát nem.... több mint 200 csatán vagyok túl vele és akármi ki tudja lőni... oldalát meg a frontját is hihetetlen szögből belövik, tornya meg csak ritkán fogja meg a lövedéket.. tűzereje az jó, de páncél az semmi
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2015.11.21. 08:58:57

ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P

Most nekem olyan érzésem volt mint amikor molot mondja hogy abba a rohadt spaa-ba miért kell 3 lövés???Teljesen jogosan.

Nekem a T-34-100 papír tankokkal van bajom. Ha a tornyot lövöm (Tiger IIH, jpz, panther II), egyszerűen hit, és eltűnik a lövedékem, ha a testet... nos 90%-ban pattan. Egyszerűen megölhetetlen szar Pay-To-Win tank.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.11.20. 22:44:05
Ezt a sz*r */-+°˘^˛°°˘˛ játékot.100 méterről 2 lövés sem volt elég egy T-92-be.Jagdtigerrel.A 28 kg-os lőszer nem tépte ketté szemből azt a papír sz*rt!Egy vicc.És nem 1 még 2 lövés után is ő szedett ki.Szánalmas.

<#buck>

Sherman0070
Jaja láttam de akkor nem értetettem miről írkálsz 😄 (HEAT lőszer M46-ban pfüüff jó vicc....erre most nézem és tényleg van hozzá 😄 )
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.11.20. 20:12:32

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nem is figyeltem, nekem megvan 1500-goldért vettem, de szerintem többet is megér. Nekem nagyon bejön, usa ágat és kreditet azzal farmolok mostanában, jót tett neki a br besorlás csökkentés is.
Mint a Stuart életpályája 7.7 meccsben XD

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Gyors voltam .)
Nézd meg mégegyszer javítottam közbe, de a lényegen nem változtat 😄

Ezt írtam pár nappal ezelőtt. 😊 Hogy ki tud róla véleményt mondani,mert nagyon ígéretesnek tűnik.

A Tiger Patton az a prém jármű, azt nem nagyon kell fullozni 😊
Üdv a klubban. Én kb 1 hete jöttem rá, pedig fél éve megvan XD
Utoljára szerkesztette: Brenor, 2015.11.20. 18:49:41

Sherman0070
Én hülye most vettem észre hogy M46 "Tiger" Pattonba van HEAT lőszer féleség... Rohadt jó az a lőszer! 😄

Sok lesz az off, de még annyit, hogy nemrég volt steam-en akció a BOS-ra, 22euró volt, akkor másra költöttem, de bízom egy karácsonyi akcióban annyiért azért tuti vétel lesz, egyelőre a magasabb ár miatt nem vettem, meg addig kellene egy joy a régi kuka, de valami olcsóbb kategóriában gondolkodom (ch combat stick amit tudok majd bővíteni vagy egy thurstmaster t16000).
BOS is külön játék és a BOM is. egyikben stalingradi csata van levegőben majd jövőhónapban földön is 😄 a BOM még nincs teljesen kész abban majd a moszkvai csata lesz jelenleg csak pár gép van pálya csak 2016 első hónapban jön. szóval a bom még béta álapotban és csak a stalingradi pályán lehet vele multizni.
Oké, utána néztem....A BOM az kiegészítő vagy ez is alapjáték, mint a BOS?
Lehet...be kéne szereznem ezt a gamet...lehet írok a "jézuskának"....<#nevetes1>...merthát gondolom a torrenten "vásárolt" verzióval nemigen tudok Neten nyomúlni....
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.20. 17:01:06

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

Hoppácska...mi ez a játék most akkor rövídítések nélkül...<#guluszem1>...bocsi a tudatlanságomért....hol és mennyiért lehet hozzájutni???-😊

mi a fene történt ezekel? event képen pz4 feszít a lángoló op-34 mellet? zavart érzek az eröben.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Ismét balanced lett ez az event. Orosz oldalon 50-60-an állnak sorban, német oldalon 2-en <#banplz>
minden nap tolom havonta 2 frissítés jön. és msot növelték kb 1 hónapja a szervereket 80 ra. valamint jövőhéten érkezik egy két üléses Bf 110 E-2 ani elég jó lesz. nyomom a clod ot is meg a BOS meg a BOM ot is. eddig a BOS/BOM ba van az eddigi legjobb sérülés modell. repmodellen van még mit csiszolni de még nincs kész a játék. amúgy multiban a legjobb 2wh repcsi szimulátor nem hiába játszák kurva sokan. kövi patchben meg jönnek már a tankok is és azért 80 as szerókon tankal kell bevenni pontokat ami persze az ellenfél gépei valamint tankjai nem fognak hagyni. ezt nagyon várom már. mondjuk inkább repülni fogok és keserítem meg az ellenfél tankjait egy bf110 el 😄 amúgy ha megnézzük nem drágább mint a DCS.
Hát igen...én is néztem videókat róla...meg képeket és ezért nem értettem, hogy miért nem ilyen nekem....na mindegy....<#awink>

Azért elég szépre kipofozták.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ja, tényleg...még a COD-ot is felraktam a gépre anno...de olyan fos volt a grafika, hogy én komolyan nem értettem, hogy ezmiez?...nem ehez voltam hozzászokva. Persze, lehet hogy fel kelett volna raknom egy 40-45 patch-et és akkor szép és igényes lett volna, nem tudom.
Látjátok, mondom én, hogy nekünk kéne összállni és játékot fejleszteni....csakhát se gempa se tudás nincs hozzá - már ami engem illet - pedig tuti nem lenne benne ennyi a fa****g, mint ami a WT-ben is van.

Bár én nem játszottam a BoS-al és egyelőre nem is tervezem megvenni (nagyon drágának tartom), de a vélemények alapján nincs vele nagy baj. A probléma ugyanaz, mint ami itt a War Thunderben is, vagyis az orosz fejlesztők. Nem ártanak nekik egy jó alapos kommunikációs tréning, mert az nagyon nem megy nekik. Nyilvánosan folyamatosan tagadják a bizonyított hibáit a játéknak, amivel nem csak, hogy tisztában vannak, hanem a színfalak mögött még ki is szokták javítani, legalábbis próbálják. Na ez pontosan az a magatartás, amivel kiválóan fel lehet hergelni a tömeget. Innentől kezdve nem kell csodálkozni, hogy ők maguk az ördög. Valójában persze nem, de hát hol van már itt az objektivitás...
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2015.11.20. 14:21:33

Itt az a gond, hogy ez már nem az a csapat akik a korábbi IL2-őt készítette, így nem lehet párhuzamot vonni minőség terén pusztán a cím ismeretében. Utána kellene olvasni, de ha jól tudom akkor a COD (Il2-Cliff of Dover) és a mostani két új Il2-őt (BOS/BOM) nem ugyan az a csapat készítette. COD borzalmas állapotban jött ki, az hogy most használható nem a kiadó/fejlesztők érdeme, a rajongók hozták olyan állapotba amilyenben most van, és szégyen, hogy ezt a jól fizetett fejlesztők/kiadó nem tudta ilyen állapotban kiadni, vagy legalább rendbehozni, ha már így adta ki. Ezután a két új részt már egy új csapat készítette, de ők sem arattak osztatlan sikert, az korábban leírt problémák miatt.
Az IL-2 Surmovik nevő játékkal én még az Forgotten Battles résszel nyomúltam...na az sem most volt....de neke az akkori emlékeim szerint nagyon jó kis online csatákat lehetett vívni. Személy szerint az én közegem egyébként is a levegő...a WT-ben is csak "muszályból" tankozok<#kuss>...na jó nem. Viszont szeretek itt is levegőbe emelkedni ha csak tehetem.
Ha az IL-2-sők összehoznak egy olyan jó földi részt, mint a légi, akkor én biztos átpártolok...legalább kipórbálás szinten.
Mondjuk az új IL-2-kel én már nem multiztam. Az 1946-az megvan...de azzal sem múltiztam...mióta van WT.

Lehet régiek az információim, de nem 32player volt a maximum az IL2 Battle Of Stalingrad esetében? Hogy indítottál te 80-as szervert?
óriási baromságokat ne írj már.... csak a német fegyverek tudnak túlmelegedni lol..... netkód az egyik legjobb nulla lag fullos 80 as szerókon... ja és bővíteni kellet 80 ra szerót mert annyira kevesen játszanak vele.. 😄 és nem dcs szerüen lehet beszerezni a járműveket. valamint a WT repmodeljet és hit boxát agyon veri. ne írkálj olyanról amit kise próbűltál még...
Utoljára szerkesztette: Fantasy18, 2015.11.20. 07:01:08
Nohab
Az sp még jó lehet, de ilyen War Thunder gyilkos biztos nem lesz ebből a projektből.
Off: Olvastam anno az értékeléseket, ezért COD után a BOS-t már nem vettem meg, de szeretek repkedni jól SP küldikben, máig szemezgetek vele (múltkori steam akciót kihagytam..), bomberek, csatarepülők érdekelnek és ha sp-ben szórakoztató akkor féláron nekem már megéri. Tankos résznek ha lesz egy használható SP része megfelelő tartalommal akkor nekem már elég lehet a vételhez. még úgy is ha multi kuka marad..
Nohab
Azért túl sokat ettől a bandától se várjatok. A történelmi hűséget messze a pénz mögé helyezik, és a német technikát elbasszák. ( pl. Csak a német fegyverek tudnak túlmelegedni és így tönkremenni) A vásárlóikat átbaszták és nem hallgatnak rájuk. A netkód, játék motor szar. Optimalizálatlan, kevés játékossal és járművel lehetséges csak az Online játék. A kiegészítőket csak singleben oldható fel, vagy fizetsz érte. A járműveket Dcs szerűen lehet beszerezni, de közel se olyan minőségben.

Ha valakit érdekelnek a részletek, az a pumaszállás fórumában tud róla megtudni.
Nyertünk, hatost dobott az egész csapat, esélyük sem volt. Nekem is olyan lövéseket adott meg, hogy már én szégyelltem magam.
Elég korrekt kis munkának tűnik.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Prem tankokat,hogy lehet vásárolni?
Kész van már!!!<#vigyor1>
Gondolom még véletlen sincs semilyen előrelátható megjelenési időpont!
és mi lett a vége?

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Tiger találkozó 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AnuluWork
<#idiota>

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Vicces ezt pont tőled olvasni, eddig is te voltál itt aki korábban bunkó stílusban írogatott egyeseknek, gondolom a bant sem azért kaptad, mert makulátlanul fórumoztál...
"Függetlenül attól hogy igazad van e vagy sem, lehetne egy kicsit kevésbé köcsög stílusban is elővezetni."

Szerintem itt nem az én stílusommal van a baj... De mit is várok tőled? Csak írogatod a kitalációidat meg a fél információidat, mert annyira gyenge vagy nyaktól fölfelé hogy nem tudsz utána nézni annak amit ide leírsz, ha már nem tudod biztosan, de a köcsögözéshez elég nagy fiú vagy! Mégis ki vagy te hogy így nyílvánulj meg?

Ügyes vagy... 😄