11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    -:) Az a vicc, hogy az SPAA-k egyébként kicsit túl vannak húzva. Ostwindel már én is lőttem ki T-34-85-t, úgy hogy hátúlról keresztül lőttem...-:) Aztán rámebntem az IS_2 re ami ott volt mellette...majdnem az is meglett, csak köben sikerül újra töltenie, én meg hülyén manővereztem...így kilőtt.-:) De konkrétan azért vannak olyanok is, amik valóban - túlhúzás nélkül is - alkalmasak lennének gyilkolásra. Pl ott a német Sd.Kfz.6/2. Az abban a tierben meg Br-ben, nem kicsit halálos....de megvan hozzá a megfelelő átütés is. Vagy ott a ZSU-57....annak meg önnmagáért beszél az átütése megint csak.
    A probléma ott van, hogy sokan már tényleg ráálltak erre, hogy bejönnek SPAA-val de eszükbe sincs a földiek védelme a légierővel szemben. Én is jobban félek Pantherben ülve a légvédelemtől, mint a Heavy-któl. Itt tartunk.....-:(