11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Brenor
    Szívem szerint én is a THINK-re tettem volna a voksomat, egyrészt mert EU-s csapat, másrészt mert amikor láttam az egyik meccsüket Thunder Kupán , akkor olyan csatát mentek Polandon (az ellenfélre nem emlékszem), hogy állva tapsoltam. Több emberük is kiesett, de túlerő ellenében a halálból visszahozták a meccset.
    Mégse rájuk fogadtam, mert egyszerűen sem a csoportkörben, sem a rájátszásban nem láttam bennük azt, hogy meg tudnák nyerni, miközben a Dislike porig gyalázta a mezőnyt. Pedig a csoportkörök előtt simán a THINK-nek adtam volna a bajnokságot.
    Szerintem az utolsó meccseken a THINK nehezen de beveri a Vervét, így a dobogó meglesz nekik. Az Arcade kikap a Dislike-tól de utána megveri a THINK-et, és vasárnap a döntőben ismét Dislike vs Arcade lesz.

Bár ne legyen igazam, vigye haza a THINK a kupát, az se érdekel ha emiatt nem kapok rakettás tankot, csak ne a ruszkik győzzenek :D