Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #28112 Amúgy meg csinálhatunk ebből elvi kérdést is. Pl. ilyen alapon. Ha én mondjuk utálom a sakkot és azt mondom, hogy ez egy szar játék így - mert a vezérrel minden irányba lehet lépni de a "lóval" meg nem. És én azt szereném - meg még egy kis réteg - hogy a lóval is lehessen már mindenhogy lépkeni - persze ilyen soha nem lesz - akkor Garry Kasparov - aki szerint meg jó így a sakk ahogy van - hülye? Csak mert szerinte a játékszabályok így jók ahogy vannak, és akinek ez nem tetszik akkor ne játszon sakkot.
Félre értés elkerülése végett, nem Kasparov és magam között akarok párhuzamot vonni, hanem arra célzok, hogy a War Thunder nevű játékot ezek a szábályok szerint játszák jelen pillanatban. ERGO kevert csaták vannak. Ja, hogy egészségtelen mikor foglalás közben 3-4 tankot kiszed egy bomba?...kellemetlen, ha éppen te magad is kztük vagy? Hát nem egyszer voltam már én is így. Na és??? De utána vissza tüdsz jönni a következő tankal, vagy a következő csatában. Mert ez egy játék. Ha Te ülnél a repcsiben lenne 3-4 killed és jót röhögnél + begyűjtenéd a Well Done-okat a csapattársaktól.
Ha emiatt én hülye vagyok, mert szerintem ez így rendben van, hát akkor az vagyok.