11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • jancsika6801
    Köszönöm az építő hozzászólásodat érződik a jó szándék.A problémám hogy én egy középszerű a játékkal keveset játszó ember vagyok.Jelen pillanatban jobb tankos játékot nem ismerek ami így ötvözné árkád és némi valós elemeket.Viszont a tankos része nekem pont elegendő, elismerem hogy folyamatosan gyöngítették a repülőket a tankokhoz képest mert régebben többször bombáztak ki mint mostanában de én nem repkedek és nem is akarok.Én csak annyit szeretnék hogy lehessen választani szimpla tank csatákat is de ilyen irányú törekvések már a játék saját hivatalos forumán is történtek ugy hogy azt nem hiszem hogy egyes egyedül én szeretném ezt, csak sajnos itt vannak páran akiknek ha valaki mást szeretne mint ők az eretnek.Neked még egyszer köszönöm!