37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Loki of a Down
    értelem a plafonon :)
  • Lokker
    Pedig el kell fogadnod, hogy mikor bejöttek a tankok tudni lehetett hogy össze lesznek vonva a repülőkkel. Ez van, én is megtanultam alkalmazkodni, 5-6 csatánként a 3 tankból egyszer ha repülő szed ki. Nem kell hozzá semmi ügyesség, csak ha jön a bomba odébb mész és kész. Az már más kérdés, hogy néha ez azzal jár hogy ki kell menned a tűzvonalba...
  • jancsika6801
  • jancsika6801
    Értelmes építő mélyről jövő....... jó mélyről hozzászólás.
  • jancsika6801
    Köszönöm az építő hozzászólásodat érződik a jó szándék.A problémám hogy én egy középszerű a játékkal keveset játszó ember vagyok.Jelen pillanatban jobb tankos játékot nem ismerek ami így ötvözné árkád és némi valós elemeket.Viszont a tankos része nekem pont elegendő, elismerem hogy folyamatosan gyöngítették a repülőket a tankokhoz képest mert régebben többször bombáztak ki mint mostanában de én nem repkedek és nem is akarok.Én csak annyit szeretnék hogy lehessen választani szimpla tank csatákat is de ilyen irányú törekvések már a játék saját hivatalos forumán is történtek ugy hogy azt nem hiszem hogy egyes egyedül én szeretném ezt, csak sajnos itt vannak páran akiknek ha valaki mást szeretne mint ők az eretnek.Neked még egyszer köszönöm!
  • Max_Andaxin
    Na...akkor nincs más megoldás. Szólni kell a galamboknak, hogy ma nincs repkedés...a srácok "tankoznak"!!!!
  • Molot115
    Bocs Andaxin, de ott meg a galambok jelenthetnek veszélyt. Szóval légitevékenység ott is érheti őket...
  • Max_Andaxin
    Hát igen....de sokkal könnyebb picsogni!!!
  • Max_Andaxin
    ...Na akkor fog meg jancsika kezét, azt menjetek le a játszóra a műanyagtankokkal "gémelni"!!!!
  • Max_Andaxin
    ...huh...most de "elszégyeltem" magam... "Már bocs de én viszont csak játszani szeretnék." Akkor azt mond már meg nekem, hogy miért nem játszol???? Adott egy játék a maga lehetőségeivel, szabályaival - vegyes csaták -, amihez vagy alkalmazkodsz, vagy nem kell vele játszani. Szerencsére, sokan vagyunk ilyen "hülyék" - hogy TE írod - akiknek nem a játék ezen részével van problémája. Mert Tudod ez ... ez egy ilyen játék, ahol bizony vannak repülők is meg tankok is.
    Ha ezt neked, meg annak a " nem kis rétegnek" nem felel meg, akkor NEM KELL EZZEL JÁTSZANI!!!!
    Amúgy válaszolva a kérdésedre. Nem, nem szeretek minden ezen a világon. Pl az olyanokat sem akik beregisztrálnak, majd anélkül, hogy szépen gégiolvasgatnák a hozzászólásokat, elkezdenek beírogatni minden blődséget. De megnyugtatlak, nem itt valósulok meg, csak éppen én élvezem sőt, maximálisan kihasználom a játék adta lehetőségeket egy-egy csatában. Mert az igaz, hogy ez nem a II világhábórú, de ha eddig nem is tűnt fel neked, ez a játék - úgy hozzávetőlegesen - abban a korban játszódik...
  • bgabor911
    Pedig itt a bombázó meg alacsonytámadó repülő nagyságrendekkel kisebb probléma, mint a WoT-ban a műholdas arty, a függőlegesen alázuhanó, nagy területre ható gránátjával. És az artykkal ellentétben, ezeknek a bombáit többnyire ki tudod kerülni.

Ugyanis többnyire meg lehet úszni Arcadeban a bombatámadást a következőképpen:
    Térképen látod ha egy gép várhatóan a fejed fölött fog elzúgni, ilyenkor már gyanakorhatsz hogy téged támad majd. Miután a bombát kioldotta, egy fütyülő hangot hallasz, a bomba földetérése után további öt másodperced van a robbanásig. Ez sok idő. Ilyenkor kell azt hogy teljes gőzzel elindulsz előre, amint meghallod a fütyülő hangot, addig amíg a bomba fel nem robban. Többnyire kikerülsz a bomba hatóköréből mire felrobban. Szerintem próbáld ki.
    Rakétáknál ugyan nincs fügyülő hang és késleltetés sem, de rakétával kilőni valamit nem egyszerű még arcadeban sem, nemhogy RB-ben és Historicalban. Itt is működik a teljes gőzzel előre mikor látod rádzuhanni a rakétás gépet.

Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.01.28. 21:46:48
  • Loki of a Down
    Boldog ember vagy. :D
  • Loki of a Down
    Én is k.rva boldog lennék, ha lehetne csak tankos csatákat menni.
  • jancsika6801
    Mondd pajtás te mindent szeretsz ezen a világon? Nem? Ja akkor te hülye vagy . Ti most körülbelül itt tartotok.Akinek nem inge az ne vegye magára. Ha valakinek az nem tetszik ami nektek az hülye. De hahó ti fordítva ültök a lovon és a hülyék ti vagytok mivel képtelenek vagytok felfogni hogy van a játékot játszók között egy nem kis réteg aki nem azt szereti amit ti.Ergo nem kér a vegyes csatákból.A másik: Sztálin, Luftwaffe miről beszélsz bakker ez egy játék nem a kicseszett 2. világháború de megértem hogyha te itt tudsz meg önvalósulni.Már bocs de én viszont csak játszani szeretnék.
    Utoljára szerkesztette: jancsika6801, 2016.01.28. 21:37:11
  • Max_Andaxin
    Ezt RB modban nyomják amúgy???
  • Droughert
    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ez a patch megint gajravágta a játékot. Németeket akartam húzni, de 6.7-ben ma csak oroszok ellen rakott be, és megint lehet IS3/T54 hordák ellen próbálkozni. Nagyon nem élvezetes...
  • Sherman0070
    Remélem a "THINK" hog nyerni :D Mivel rájuk szavaztam
  • FishNoRba
  • Max_Andaxin
    Hát---...Te cimbora még azt sem tudod milyen hülye vagy! Már bocs! Egy ilyen fórumon ekkor hibát elkövetni....
    Megértem én, hogy a Te nyomorod abból fakad, hogy számos csatában hagytak a társaid garázdálkoni Bombázókat vagy alacsony támadó vadászbombázókat, de ez nem a "replősök" hibája szerintem.
    Én magam is rendszeresen a tankok mellé repülőket is behozok, de vadászt és nem bombázót. Ha kiszednek a tankból én mindíg - persze ha van elég SP - akkor repcsivel térek vissza. Pont az ilyen nyomingerek miatt, akik fel vannak háborodva azon, hogy egy csatatéren jelen van másik fegyvernem is. Hogy védjem a szottyadt segged a bombázóktól.
    De ugye amikor a KURK-i csatát nyomták Hardcore-ban annak idején, akkor sem küldtek Stalin-ék üzenetet a Luftwaffe-nak, hogy: "Figyu, akkor ma csak tankokkal nyomulunk jó!" Ott is jelen volt a német és az orosz légierő egyaránt. (Pedig az tankcsataként híres ugye???)
    Fel nem foghatom, hogy lehet ekkora marhaságot leírni. Én elhiszem, hogy szar ha nyakadba dobnak egy bombát, vagy kirakétáznak, de Pl, egy FW-190-el vagy P-47-el pontosan bombázi RB-ben vagy SB-ben(főleg) az már nem gyerek játék. Pont ettől jó ez a játék - a sok fasz****ga ellenére -, hogy ezt meg lehet tenni.
    Olvass már vissza kicsit...ez már volt téma itt a fórumon. Ha egy csapat picit is figyel önnmagára, akkor ha van fent egy ellenséges bombázó, vagy alacsony támadó, akkor legalább 1 valaki fog behozni egy vadász, hogy leszedje. Egy vadásszal is, bomba és rakéta nélkül - ha épp nincs mire lőni - frankón ki lehet szedni az ellenség légvédelmi szarjait, sőt az amcsi nyitott TD-ket is, de ha nem is, egy sorozattal megjelölni a földieknek legalább.
    Vagy csak simán a chat-be beírni - mivel fenttről látni -, hogy " Near the 'A' 2 T-34 and 1 ISU! Ezzel már sokat segíthetsz. Presze az ilyen fékezett habzásúak, mint Te is...ezt fel sem foghatják, hogy így is lehet ám játszani ezt ajátékot. KOMOLYAN MONDOM NEM HISZEM EL!!!!
    Mennyél WOT-ozni, vagy nem is tudom.....
  • Max_Andaxin
  • jancsika6801
    Battle of Stalingrad
  • Brenor
    Már csak 4 csapat van versenyben a Thunder Liga első szezonjának bajnoki címéért.
    Ezért készült egy áttekintés az eddig történtekről

• Sherman0070
    Még steam-en is van egy játék 20 eu-ért ami egész jónak tűnik csak nem tudom már mi volta neve :/
  • Sherman0070
    World of Planes volt
  • vajakos21
    Az eredeti név valami world of warplanes vagy mi volt.Aztán a WOP miatt cseréltek
  • Brenor
    De, pontosan az a kérdés, hogy mi volt előbb. Ugyanis ez eredetileg egy szimpla repülős játéknak indult, majd miután látták, hogy elég nagy az érdeklődés, és később is tudják finanszírozni a fejlesztéseket kihirdették, hogy ez nem csak repülős játék lesz, és össze akarják vonni egyetlen csatatérre mind3 fegyvernemet, tehát a repülőt, a tankot, és a hajót.

Már a tankok bejövetelekor mindenki tisztában volt vele, hogy itt összfegyvernemi csaták lesznek. Akinek ez nem tetszik az így járt. De olyasmiért felháborodni, amit mindig is tudtunk, hogy nem fognak bevezetni az nettó hülyeség.
  • Brenor
    Bemutatkozik az Arcade eSports csapata
  • jancsika6801
    Az SPAA-k a játėk másik nagy baklövêse egyszerűen siralom amit művelnek illetve amit művelni képesek.Nálam nem öt százalék de az öt is pont öttel több a szükségesnél.

• ikarus44
    Az emlékeim szerint engem csak úgy tudtak kibombázni, hogy épp javítottam (magyarán: nem tudtam mozdulni) mikor rám dobták a bombákat.
    A rakéták pedig ritkán találnak.
  • bgabor911
    Tettem javaslatot a hivatalos fórumon egy hidegháborús Fulda Gap eventre, ha tetszik plusszozzátok.
  • vajakos21
    Ettől is jobb mint a wot.Főleg hogy a 2030 as cél a world war mód.Jó pár száz csatám van sb groundon is,de nem esek kétségbe repülővel se.Persze lehet nem nagy ügy kidobni tankot arcadeba.Simen próbáltad? Lehet rosszul gondolom de egy átlag repes/ tankos player többet tud a csatához tenni sokszor,mint egy átlag csak tankot vagy csak repcsit behozó.

És valóban nagyrészt nem repgéptől hal meg senki ,főleg hogy 5 sec idözítő van alapból a bombákon
  • Sherman0070
    Érdekes. Nálam jó ha 5% halálozásom a bombák miatt vannak. Nem olyan zavaró az hogy repcsivel is jönnek. AMÚGY IS a sok szaros SPAA a tankokat lövi kínjában.... így legalább néha nem a tankok lövegét/lánctalpát molsztálják azok a patkányok
  • jancsika6801
    Brenor, bgabor911: nem az a kérdés hogy mi volt előbb ha nem sokak szerint köztük szerintem is hiba volt össze engedni a tankokat a repülőkkel de legalábbis lehetne választani hogy csak tank vagy repülő vagy vegyes speciel én csak tankozni szeretnék, ezért mikor kibombáznak illetve kirakétáznak (ami kiszolgáltatottságomat tekintve nagyon nagy teljesítmény) az mint tankozni vágyót rendkívül zavar.
  • jancsika6801
    Hát barátocskám szerintem meg te vagy idióta.
  • Brenor
    Linkeld már be nekünk a Ground Forces nevű játék oldalát légyszíves :D

War Thunder van, és pont-pont-vesszőcske :P
  • Brenor
    Elkészült a csoportkör 7. helyezett Poltergeist bemutatócikke is.
  • Sherman0070
    Látom te is egy tudatlan idióta vagy :'D
  • bgabor911
    Ez eredetileg egy repülős játék, amibe tankok is kerültek. :D
    Sokunknak van rengeteg repülős csata a háta mögött.
  • bgabor911
    Marhaság, arra nagyon is jó volt hogy már ránézésre lásd hogy ki az aki béna, és nem lehet alapozni rá. Itt most csak utólag derül ki, ami nem túl ideális.
  • jancsika6801
    Na mi van még egy repülős a tankos játékban?