11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    ...huh...most de "elszégyeltem" magam... "Már bocs de én viszont csak játszani szeretnék." Akkor azt mond már meg nekem, hogy miért nem játszol???? Adott egy játék a maga lehetőségeivel, szabályaival - vegyes csaták -, amihez vagy alkalmazkodsz, vagy nem kell vele játszani. Szerencsére, sokan vagyunk ilyen "hülyék" - hogy TE írod - akiknek nem a játék ezen részével van problémája. Mert Tudod ez ... ez egy ilyen játék, ahol bizony vannak repülők is meg tankok is.
    Ha ezt neked, meg annak a " nem kis rétegnek" nem felel meg, akkor NEM KELL EZZEL JÁTSZANI!!!!
    Amúgy válaszolva a kérdésedre. Nem, nem szeretek minden ezen a világon. Pl az olyanokat sem akik beregisztrálnak, majd anélkül, hogy szépen gégiolvasgatnák a hozzászólásokat, elkezdenek beírogatni minden blődséget. De megnyugtatlak, nem itt valósulok meg, csak éppen én élvezem sőt, maximálisan kihasználom a játék adta lehetőségeket egy-egy csatában. Mert az igaz, hogy ez nem a II világhábórú, de ha eddig nem is tűnt fel neked, ez a játék - úgy hozzávetőlegesen - abban a korban játszódik...