Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #28091 Hát---...Te cimbora még azt sem tudod milyen hülye vagy! Már bocs! Egy ilyen fórumon ekkor hibát elkövetni.... 
Megértem én, hogy a Te nyomorod abból fakad, hogy számos csatában hagytak a társaid garázdálkoni Bombázókat vagy alacsony támadó vadászbombázókat, de ez nem a "replősök" hibája szerintem.
Én magam is rendszeresen a tankok mellé repülőket is behozok, de vadászt és nem bombázót. Ha kiszednek a tankból én mindíg - persze ha van elég SP - akkor repcsivel térek vissza. Pont az ilyen nyomingerek miatt, akik fel vannak háborodva azon, hogy egy csatatéren jelen van másik fegyvernem is. Hogy védjem a szottyadt segged a bombázóktól.
De ugye amikor a KURK-i csatát nyomták Hardcore-ban annak idején, akkor sem küldtek Stalin-ék üzenetet a Luftwaffe-nak, hogy: "Figyu, akkor ma csak tankokkal nyomulunk jó!" Ott is jelen volt a német és az orosz légierő egyaránt. (Pedig az tankcsataként híres ugye???)
Fel nem foghatom, hogy lehet ekkora marhaságot leírni. Én elhiszem, hogy szar ha nyakadba dobnak egy bombát, vagy kirakétáznak, de Pl, egy FW-190-el vagy P-47-el pontosan bombázi RB-ben vagy SB-ben(főleg) az már nem gyerek játék. Pont ettől jó ez a játék - a sok fasz****ga ellenére -, hogy ezt meg lehet tenni.
Olvass már vissza kicsit...ez már volt téma itt a fórumon. Ha egy csapat picit is figyel önnmagára, akkor ha van fent egy ellenséges bombázó, vagy alacsony támadó, akkor legalább 1 valaki fog behozni egy vadász, hogy leszedje. Egy vadásszal is, bomba és rakéta nélkül - ha épp nincs mire lőni - frankón ki lehet szedni az ellenség légvédelmi szarjait, sőt az amcsi nyitott TD-ket is, de ha nem is, egy sorozattal megjelölni a földieknek legalább.
Vagy csak simán a chat-be beírni - mivel fenttről látni -, hogy " Near the 'A' 2 T-34 and 1 ISU! Ezzel már sokat segíthetsz. Presze az ilyen fékezett habzásúak, mint Te is...ezt fel sem foghatják, hogy így is lehet ám játszani ezt ajátékot. KOMOLYAN MONDOM NEM HISZEM EL!!!!
Mennyél WOT-ozni, vagy nem is tudom.....