11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Garou
    Az amcsiknal olvastam a Harckocsizok c. konyvben, hogy akkor is kiugrottak a Sherman-bol Normandiaban, ha nem utotte at a talalat. Ugyanis sokszor azt sem tudtak, honnan jott a loves, nemhogy lekuzdjek gyorsan az ellenseget, mig az mar precizen belotte oket, es par masodperc mulva mar kuldeni is fogja a kovetkezo malacot. Ilyenkor jobb volt kiugrani.
    A jatekban ez most azoknak lesz jo foleg, akiknek a tankjaban csak 4 ember van. Engem kulonosebben nem zavar, igy is van sokszor, hogy fekete mindneki a toronyban, fekete az agyu mechanikaja, de egybol ramfordul es visszalo. En mindig ammo-t probalok robbantani ha tehetem (persze van, amikor a legenysegre kell menni).