War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen. 😊 Avval.Leo-val.Kb 250 méterre lehetett.

Leo ha jól rémlik, előbb egy csatában voltunk.
Mivel lőtted?

ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P

Ez meg hogy a )(=/=/*/-*-* pattanhatott le?
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.11.16. 19:18:22

Ezzel azért óvatosan, vpn-t nem nagyon szeretik az online shoppok, vásárolhatsz vele, aktiválhatod is, de ha a cég kiszúrja gond lehet belőle. Ez ment sokáig a steamen is, ezzel a módszerrel most is be tudod aktiválni a keleti regiós kódokat, de hivatalosan mára tiltva van, használatának következményei vannak.
Sherman0070
Téli akciók mettől meddig szoktak tartani?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Már én sem tudom xd

De nem birizgálom nehogy elcsesszem valahogy 😄
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.11.16. 17:18:58

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Az a gond, hogy ha bejelentkezek a WT oldalára, azonnal visszaállnak az árak eurora. Ezt hogy oldottad meg?

Sherman0070
Azért én tömök alájuk egy kevés pénzt karácsony alkalmára 😛

Sherman0070
Nincs mit 😄

Ügyes kis program, kösz hogy megmutattad! Mondjuk nem Gaijinék vodkáját fogom finanszírozni általa, de sok más haszna lesz. 😄
Sherman0070
Úgy lesz. Lehet hogy a rubel miatt még 15K goldot veszek azt úgy bevásárolok hogy 2 évig elélek abból a rohadtsokmindenből amit vettem 😄

ha lesz egy -75% vagy -50% leárazás karácsonykor repülőkre/tankokra akkor mindenképp megéri, prém accból meg mindig a 2 legdrágább opciót szokták leárazni 😊 a többihez hozzá nem nyúlnának még véletlenül se.... szerintem vár ki a karácsonyt.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Történelmileg egész korrekt br-ek.De tudjuk hogy sovietjin más történelem könyveket lapozgatott.

...és ennyi?
<#wow2>-😄

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

Sherman0070
Hogy én miket találtam a CBT-ből. (BR-t nézzétek)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nyugodtan lehetne most is ilyen olcsó egy prém tank...

Sherman0070
Am szerintetek várjak a karácsonyi leárazásra (ha lesz olyan) és akkor vásároljak be mindennel vagy most 5K goldból tudtok-e valami értelmeset a prém számlán kívül?

Sherman0070

Sherman0070
Ezt add hozzá a Chrome böngészőhöz
aztán jobb felül lesz egy ilyen:

És itt oroszra állítod a nemzetet

"Én m4a2vel szemből esélytelen voltam t-34-ek ellen."
Akkor menj inkább az M4A3-al - az Mr.Pritt-nek is bejött a FURY-ban.<#awink>
De most komolyan. Az amcsiknál a Hellcat igazi favorit. Még ha igazából csak azért van páncél rajta, hogy a személyzetet - nem a toronyban ülőket - megvédje az esőtől, akkor is kell 2-3 lövés mire a légvédelmi egységeken kívül bármi más kilövi. Gyors mozgékony és iszonyat jó tűzerőt képvisel az ágyúja. A "hegyes" lőszere mindent átvisz még szemből is amivel összetalálkozhat, és ha azzal még nem is végzed ki az ellenfelet akkor a robbanós páncéltörő majd segít. Az M4A3 meg dettó, csak kevésbé fürge viszont ott már van "némi" páncélvédelem is. A WBuldog és a T32 után a Hellcat az abszolút kedvenc az amcsikoknál!!!! (nálam legalábbis)<#email>

Na most akkor ezt hogy is kell csinálni????
<#wow2>

Sherman0070
Dejó hogy én is akkorra tudok goldot szerezni amikorra vége az akcióáradatnak... 😄

Sherman0070
5K gold 3000 forinttal volt olcsóbb így hogy rubelben vettem.

Szerintem már szabad rubellel fizetni, csak úgy vettem észre, hogy nem olcsóbb úgy sem. A legutóbbi akciónál néztem. A T-34E drágább volt rubellel mint euróval. Most más a helyzet?

Sherman0070
Épp most vettem 5000 sasmadarat 😄

(és csak 4800 huf volt így)

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.11.16. 14:18:06

Sherman0070
Én meg tudom oldani hogy rubelben legyen 😄

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.11.16. 14:12:42

<#eljen>

Múlt év vége óta nem lehet War Thunderben rubelben vásároni, mivel Putyin kis Ukrajnai Anschlussa óta padlót fogott a rubel a jogos nemzetközi szankciók miatt. Kevesebb mint felét éri a rubel mint két évvel ezelőtt. Érthető hogy helyette a fejlesztők valami értelmes pénznemben szeretnék kapni a pénzüket.
Szerintem ha volt valamikor időszak ennek a játéknak a történetében amikor nem érdemelte meg hogy pénzt költsünk rá az most van. Azt a tengernyi ostobaságot amit ezek a fejlesztők elkövettek ezzel az egyébként nagyon ígéretes játékkal az utóbbi fél-egy évben, azt nem szabad pénzel bátorítani.
Már egy ideje nem lehet így vásárolni a hivatalos oldalon keresztül.

ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P

Még mindig él a rubeles dolog?Lehet megfontolandó a steames dolog. 😊

Sherman0070
Én úgy tervezem hogy karácsonykor veszek 15K goldot 3000 rúbelért de lehet hogy inkább Steam-re töltök 50 eurót azt veszek valami értelmesebbet 😄

Egy black cat-et.

foxbat88fx: Jól tetted.Habár én vettem már 2 prém repülőt.De azokat nem bántam meg.

mit akartál venni?

én zárt béta óta költöttem rá 0 forintot 😄 😄
Örülök hogy ma kétszer is meggondoltam hogy adjak-e ki ezért a sz/*+-t pénzt.Hála az égnek,hogy nem tettem.

Sherman0070
Én utoljára M6A1-el csináltam ilyet Eastern Europe-on. 😄 10 kill spawn killel 😄 (am akkor is azért csináltam mert mindig 1 hit voltam frontból azt elegem lett) <és rá is jöttem hogy az M6A1 egy baszott jó tank flankelésre>

Ja árkádot nem ismerem, ott lehet így van. De hogy reálba nem lesz neki minden 1 lövés az is biztos... Mert ugyan tényleg sokszor 1 lövés bármi ami szembe jön, de azért szépszámmal lehet olyat látni hogy kell a második lövés, mert nem lett kill vagy ne adj isten pattan. 😄
Amúgymeg szerintem csak az 1 lövés ami egyből kill is, mivel itt a játékban lehet javítani. Úgyhogy hiába hal meg a fél legénység, áll be a torony, és feketedik be a závárzat, ha van lehetőséged akkor meg tudod javítani és csökkent harcértékkel ugyan de tudsz még alkotni...
Cobra.
Arcade-ban nem túlzás, Tigrist, Párduc A-t simán átlövi 1+ km-ről, de még az IS-1-et is, Lehet elsőre nem pukkan a tank, de szinte biztos, hogy harcképtelen lesz.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sosem fogom megérteni az éledési pontban campelő(ellenfélé nem saját) játékosokat.T-54-el jó nagyot kerülve egyből a mi spawn pontunkhoz jött.5 kill-t szedett össze.Meg is kérdeztem tőle,hogy hogyan lehet ekkora szánalmas ember,nincs barátnője,vagy nem volt gyerekszobája,esetleg meghalt egy rokona?Számomra ilyet csak egy defektes ember csinál.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.11.15. 11:03:38

Hát azért érzek ebben a kijelentésben egy "kis" túlzást... 😄
Cobra.
Egyébként ne félj, a T34-85-el majd nem lesz ilyen gondod 😊 Az T5-ön innen mindent one shotol bárhonnan.

Az egy dolog, de hogy át sem üti? 😄
57mm lőszerben nincs túl sok robbanóanyag ezt sajnos mindenki megtapasztalja 😊

Cobra.
Csak simán egyest dobtál a T34-el is, ami azért nem kis teljesítmény 😄

Hát gyerekek én elásom magamat. 😄
Panaszkodtam, hogy amicskkal 3.7 4.3 környékén életképeteken vagyok, mert egy-lövéseznek folyamat én meg csak kopogok.

Most átültem ruszkikhoz. T34-57 135 mm-es átütés, jön szembe egy M4a2 hát nem bírtam átlőni.. Nem volt forgatva, de kellett neki vagy 4-5 lövés mire bedobta a törölközőt. Engem meg 90mm-es átütésű t-34 Stz-k egy-lövéseztek anno szemből, hát most már én ezt nemértem..

Vagyis értem, mert be kell látnom, hogy még nagyon béna vagyok ehhez a játékhoz. Én m4a2vel szemből esélytelen voltam t-34-ek ellen.
A 105ös
Mondjuk ha általában ilyen a 105ös mint a fenti videóban akkor szerintem hamar összebarátkozunk. Igaz nem top BR ahogy látszik a videón. Meg szerencséje is van mert mindenkit megtud lepni pont... De úgy látom a 105 milli is rombol azért... A hosszú újratöltést meg a lassú toronymozgást már megszoktam az orosz oldalon. Heavynél azért eltudom fogadni hogy lassabban forog a tornya, inkább a Párduc 2nél tartok tőle mert ahogy néztem az se túl gyors.
A T-32, hát még BR.7,7-en is komoly ellenfél hiába "csak" 7.0-ás BR. Bár múltkor stalingrádon a Párduc G-vel kettőt is kilőttem, mindkettőt szemből. Na az volt ám a dicsőség.
Nekem csak porosodik a 105-ös.Semmivel nem tartom jobbnak mint a H tornyost.Én annak a tanknak nem látom értelmét.Jó,pár milliméterrel nagyobb az átütése.Azon a szinten nem számít az a többlet.Lassabb a tornya és a reload-ja is.Ugyan az a páncél.Nálam 7.0-ig a T-32 a befutó.Eszméletlen jó tank.

A 105-re kíváncsi leszek eléggé. De szerintem a sima henschel tornyos is eléggé használható. Eddig amennyit mentem vele elég meggyőző volt! Kis szerencse meg sok figyelem és 7,7-ben is lehet vele egész jókat menni, aztán majd kíváncsi leszek 300 csatával később mennyit változik a véleményem...
u.i😞a figyelem máshova sem árt...)
Nem éppen.Én erre gondoltam.Eléggé korrektnek tűnik 6.7-en.