Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #28020 Párducok közül...az A és a G az ugye u.a. a BR, az F már magasabb. Az A és a G szinte ugyanazt tudja, a lőszereik is egyformák. Nekem az A van kimaxolva, de a G-nek ugye jobb a tornya szemből, viszont az lassabb az A-nál. Az A-nak gyorsabban forog a tornya, viszont annak a leglassab az újratöltése. Az F meg gyorsabban tölt újra mindkettőnél, elég mobilis, és a toronykialakítása miatt azt sem egyszerű belőni, ha kicsit mozgatod ide-oda, amíg újra tölt. Ha én így lennék, mint Te, hogy a 3 közűl kéne választani, hogy melyikkel kezdjek játszani és maxoljam ki akkor én csak és kizárólag az F-re mennék rá. Azzal alapként is jó játszani. Amúgy meg mindegyik botrányosan tolat-:) De mivel nekem az A lett meg először ezért nekem az van kimaxolva, a többivel nem is foglalkoztam. Az F-el van néhány csatám.
Tgris II-k közül meg a H a jobb - mindenki ezt mondja. Nekem az is megvan, de mivel a P lett meg előbb, nekem az van kimaxolva. Nem vagyok Heavy-s, de azzal sem olyan rossz menni. A H--val viszont nagyobb a túlélési esélyed, mert a tornya kisebb és erősebb, és gyorsabban forog....szóval Én egy Tiger II H-t és Panther F-et javasolnék.