War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem arról beszélek, hogy a Leo veri-e az alatta lévőt vagy sem, hanem, hogy mennyire élvezetes velejátszani. Számomra az eddigi legjobbnak tartott PII után ez lesz a favorit.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.11.14. 09:23:50
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Megj. kevés olyan tank van, ami 1BR+al nem veri az alatta lévőt ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.11.14. 09:17:56
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.11.14. 08:26:33
De azért ez nem meglepő, tekintve hogy ez egy üzleti vállalkozás, amit pénz temelésére hoztak létre. De ez minden MMO-nál, sőt, minden játéknál így van.
Hogy jót is írjak, naponta 1-2 csatát megyek a Leo-val, hogy szép lassan amodulok ki legyenek fejlesztve, és márígy stock állapotban azt kell hogy mondjam, simán leveri a trónról a Panther II-őt, pedig eddig az volt a favorit. Egyelőre a tűzoltó készüléket fejlesztem, a fejleszett lőszerek csak ezután jönnek, de nekem nagyon bejön. Egyetlen hátránya, hogy eddig ha meglőtték akkor azonnal robbant, sok értelme nem volt a kifejlesztett javításnak, de végre nincs az, hogy szembe jön egy T54 és temetem magam, ha előbb lövök jó eséllyel 2-3lövés után robban, de legalább már van tank amivel szemből is tudom sebezni gond nélkül, ugyan úgy ahogy ő teszi velem sok esetben.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Fejlődj fel szerintem négyes szintig és utána akarj klánba beállni
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2015.11.13. 15:46:20
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
Utoljára szerkesztette: Meteora4, 2015.11.13. 14:53:18
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.11.13. 10:21:23
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
A lőszereik pedig M46: M318 AP, M82 APCBC, M304 APCR, M332 APCR, M348 HEAT, M71 HE.
M47: M318A1 AP, M82 APCBC, M304 APCR, M332A1 APCR, M431 HEATFS, M71A1 HE.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.11.13. 09:08:51
M 46 patton I-nek milyen az antitank lőszere?Sajnos nem vagyok gép előtt,ezért nem tudom a nevét.Azt hiszem az utolsó lőszer amit megkaphat.Vélemények róla?
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
akkor igen csak megéri ezzel a móddal gamelni.....
jöhetne tankosban is
lószar lett ez a peccs 😞 nem kellett volna.... kibaszott 2 fps-ek vannak a Rhine mapon is....
aki játszott már su-122 tankvadásszal azt tudja miről van szó.
tök jó kört mész és megdöglesz mert letalpalnak és ott rohadsz meg keresztbe állva
Hát ez itt a másik fő baj! Mit kezdjek én a 40 cm -es monitorommal ? Ahogy Anton távolodik a foltszerűen látható tankjaival, úgy én is lassan távolodok ( átpártolok ) az AW-re. Ott legalább látom, hogy hova tudok célozni, dinamikus a játék és még nincs elcseszve.
Ide vagy oda a mondás, hogy a WT- nek legjobb a grafikája, de én képtelen vagyok már évek óta egy okés grafikai beállítást és egy láthatóan élvezhető buli meccset megélni. Talán a kezdetekkor volt vala........(Csak AB mindig frissített NVIDIA Geforce Experience 650 )
A magyarítás akkor nagyon jól jött. Most egy kis felírat gubanccal valami ilyet mutat a visszajátszáskor ..."##icon/mpstats/deaths/icon/mpstats/deaths/. de működik.
Lehet az a 4000 fő...full amatőr...de a puszta létszámmal győzni lehet...Lehet én vesztek 3000 hős orosz katonát...az ellenség meg 400-at
Meg amíg egy Párdcra mondjuk 8 db T-34-et számoltak...stb.
Persze tényleg nem kell messzemenő következtetések levonni a szavaimból, mert nagy részét nem is gondolom teljesen komolyan.
Azt igen, hogy idióták az orosz játékosok. Mert ha teamkill-ről van szó, Ők aztán élen járnak 0 csapatmunka mellett....
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.12. 16:48:31
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Egy érdekes interjú Cariussal, akit érdekel:
Otto Carius interview
ne cseszd szét a szemedet nem ér annyit.
122cm átmérőjű a monitorom,de én mégse láttam olyan mini volt a Black Prince hiába gúvvvvasztottam a szemem,midegyik lövése betalált,persze nem vitatom,hogy jó képességű,és ügyes volt a kolega!
A WT-hez nincsen semmilyen mod, de nem lehetetlen valakit kilőni nagyon messziről. Csak a megfelelő ágyútípus+ lövedéktípus jól felhúzott legénység és kifejlesztett modifikációk, meg persze jó képességek kellenek hozzá, de egy bazinagy monitorral is egyszerűbb a célzás.
Más: War Thunder Macskafutam
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna