37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Sherman0070
    Visszatértem! :D
    Egy kis vírussal teleb*sztam a gépet de már újra lett téve a vindóz
    Látom F-80 végre 8.0-át kapott
  • Max_Andaxin
    ...jaja. Leszámítva azt a szinte nem létező toronyforgást, nekem is jobban kézre áll mint a TIGER I H!
  • foxbat88fx
    az A faja.... a G már nem annyira :D F meg már magasabb BR....
    nálam a D viszi a pálmát :)
  • Max_Andaxin
    Jajaj, úgy sem rossz összeállítás!-:)
  • RODLEE
    Értem!
    Igazából nincs ilyen BR kedvencem,csak azt szeretném minél több tankom meglegyen,ha SB van be tudjak lépni,viszont igy lehet beruházok 1 A,vagy G-re,meg az F-re!Később meg a Tiger II H-ra,és hajrá!
  • bgabor911
    Értem, köszönöm. És köszönjük hogy a közösség érdekében rendíthetetlenül fordítgatod őket! :D
  • Brenor
    Ezeket nem szokták a honlapra kitenni, csak a fórum lezárt hírek topikjába, valamint nyitnak neki egy megbeszélés topikot ahol a fórumozok visszajelezhetnek hogy szerintük milyen, és még lehetnek benne a bevezetésig változások. Azt hiszem csak akkor lesz kirakva a honlapra amikor ténylegesen bevezetésre került.
    itt találod az eredetit
  • Max_Andaxin
    Nincs mit! Annyit még hozzá tennék, hogy az "F" Páducnak van a 3 közül a leglassabb toronyforgása...(akár a Panther 2-nek) Szóval mindegyiknek van erőssége meg gyengéje is a többihez képest...meg ugye az sem mindegy hogy a Tiger II mellé akarod, vagy sem. Mert ha azt is használni akarod, akkor mindenképpen az F, a Br besorolás miatt. Ha inkább a Br 6 közelebb áll hozzád, akkor meg a Panther A+G kombót javaslom.
  • RODLEE
    Értem kössz!
    Elég septében kell irnom,mert munkahelyen vagyok,lehet kimaradt pár nyelvtani dolog,de van aki megértette!

Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2016.01.27. 11:37:45
  • Max_Andaxin
    Párducok közül...az A és a G az ugye u.a. a BR, az F már magasabb. Az A és a G szinte ugyanazt tudja, a lőszereik is egyformák. Nekem az A van kimaxolva, de a G-nek ugye jobb a tornya szemből, viszont az lassabb az A-nál. Az A-nak gyorsabban forog a tornya, viszont annak a leglassab az újratöltése. Az F meg gyorsabban tölt újra mindkettőnél, elég mobilis, és a toronykialakítása miatt azt sem egyszerű belőni, ha kicsit mozgatod ide-oda, amíg újra tölt. Ha én így lennék, mint Te, hogy a 3 közűl kéne választani, hogy melyikkel kezdjek játszani és maxoljam ki akkor én csak és kizárólag az F-re mennék rá. Azzal alapként is jó játszani. Amúgy meg mindegyik botrányosan tolat-:) De mivel nekem az A lett meg először ezért nekem az van kimaxolva, a többivel nem is foglalkoztam. Az F-el van néhány csatám.
    Tgris II-k közül meg a H a jobb - mindenki ezt mondja. Nekem az is megvan, de mivel a P lett meg előbb, nekem az van kimaxolva. Nem vagyok Heavy-s, de azzal sem olyan rossz menni. A H--val viszont nagyobb a túlélési esélyed, mert a tornya kisebb és erősebb, és gyorsabban forog....szóval Én egy Tiger II H-t és Panther F-et javasolnék.
  • bgabor911
    Nagyon jónak tűnik, de miért nem találom róla eredeti, angol nyelvű hírt? Levették volna?
  • Lokker
  • Lokker
    Szerintem az a kérdés, hogy kifejlesztették az összes panther variánst és a tiger2 h-t és melyiket vegyék meg.
  • yossarianHUN
    Ha tippelnem kéne: ki van neki fejlesztve a Tiger II H és mindegyik Panther, és arra kíváncsi, ezek közül melyiket érdemes a leginkább megvenni. Pár plusz kötőszó meg vessző nem ártott volna.
  • gstup
    "a Tiger II H melyikre érdemes beruházni?" Én ezt nem értem.De ha megfogalmazod újra,lehet tudok segíteni.
  • RODLEE
    Sikerűlt 1 kis manit összegyüjtenünk haverommal!
    A Phanter összes verziója ki van fejlesztve,a Tiger II H melyikre érdemes beruházni?
    Valaki esetleg tapasztalat?!
  • Brenor
    "A jövőre nézve azt tervezzük, hogy a legmagasabb BR újdonságokkal fog kiegészülni, így a top járművek között nagyobb lesz a változatosság..." Ez mit takarhat vajon?
    Semmi konkrét, de a megfogalmazás alapján csak arra tudok gondolni, hogy a következő nagy patch az V. rangú tankok bővítéséről fog szólni.
  • kissssss
    ha jól emlékszem a comet már tud apds-t is lőni 5.3 szinten ami már röhejes.
  • Szpecnyaz
    A németeké csak az APCR miatt van 6.0-án. ("overhelming armament"). Ami mondjuk vicc, ha megnézzük a Comet 5.3-as BR-jét.
  • FishNoRba
    Senki nem csodálkozik itt már semmin.
    Ha meg A és nem D, akkor nem BR 6.0 -án kellett volna lennie?
  • Szpecnyaz
    Nem tudom miért csodálkozik mindenki ezen a ruszki Pantheren. Ez egy Panther A, csak APCR lőszer nélkül, nem pedig a D, a maga kurblizós tornyával
  • Szpecnyaz
    Nem hiszem el, hogy nem képesek megcsinálni a jetek BR-jét normálisra. Mindenki arra várt, hogy a Vampire és a két első Meteor lemegy 7.0-ra, erre feldobják a purgatóriumnak számító 8.0-ra a Hortent és az F80-at. De legalább a tankos BR-t szépen helye pofozták.
  • AnuluWork #28007
    Be akartam ma fejezni a tankozást, de kigyúrom a maradék egy modult a 6.3as brit Caemarvonon. :D
  • AnuluWork #28006
    T-44? T-54-47? :D nyihihi :D

"T-34E - A BR növeléssel együtt kap egy újabb 76 mm-es lőszert, mivel hasonló BR-e lesz mint a T-34E STZ, T-34 1942 stb... típusoknak."

Nyahaha? :D
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.01.26. 22:43:47
  • FishNoRba

Olyan boldog vagyok, hogy le se lehet lőni. Jobban mondva, még egy napig le lehet.
  • kissssss
    azért a heatfs-t eregető tankvadászokat szépen lepakolták 7.3-ba hogy tudják pedozni a 6.3 tankokat is(t54/47 wtf?), na jó azért jobban belegondolva egy tankvadászhoz kell már némi tudás is hogy kiemelkedő eredményt érjen el vele az ember.

ennek ellenére én is örülök hogy visszatér a br8.0, lehet hogy újra játszani fogok 6.7-ben... ki hitte volna.
  • kissssss
    nem lepődnék meg ha gajjobék megcsinálnák ezt...
  • foxbat88fx
    hmmmm
    lehet mégse kell eladnom az accountot???
    ez egész jónak tűnik
  • e57
    Tényleg jó a "szovjet" párduc toronyforgatása. Szerintem az orosz mérnökök már a tolatási sebesség javításán is dolgoznak.
  • Molot115
    IS-3 BR7,3? Király!
    BP BR6.0? Na mi van tényleg nem való 5,7-be?
    34-100 BR6,7?
    Eddig tetszik... :D
  • e57
    Végre bevezetik a BR8-at a harckocsiknál.
  • gstup
    LoL.Van 1-2 érdekes változtatás.Na mehet majd a sírás.RB-ben marad a Caern. 6.3-on. :D
  • Zegi Norbi HUN
    "Ez a változtatás elő fogja segíteni az egyenletesebb áthaladást a harckocsik IV. és V. rangja közötti határvonalon, valamint meg fog védeni egyes meccseket a túl erős járművektől." Talán valami jó sül ki ebből, biztató.

"A jövőre nézve azt tervezzük, hogy a legmagasabb BR újdonságokkal fog kiegészülni, így a top járművek között nagyobb lesz a változatosság..." Ez mit takarhat vajon?
  • Brenor
    Tervezett BR és gazdasági változások

• FishNoRba
    Gondolom ment a cyka blyat rendesen
  • e57
    Az oroszok még a liga döntőben sem bírnak magukkal? A meccs végén 2 DISLIKE-os elkezdte lőni egymást. Hihetetlen!

A kommentárt nem hallottam, mert le volt halkítva, nem tudom miért lőttek egymásra.
  • FishNoRba
    A "geci fizetős" (szófordulat by Alex) Dogtagesek az 50k elérése után kaptak 2 prémium vasat
    Utoljára szerkesztette: FishNoRba, 2016.01.26. 19:05:29
  • gstup
    E7?Messer?Van E7?
  • Brenor
    Thunder Liga Dögcédula GYIK
  • FishNoRba
    Nagyon furcsa dolgokat produkál nálam ez az orosz Panther. Az eredeti németet imádom, tigris legjobb társa. Az egyetlen hibáját, a fájdalmasan lassú tornyát is kijavították, és még maradt is 5.7 -ben. Szóval papíron minden összeállt, de nálam nem adja. Critical hit, 64 millió, amit további 4 hit követ tökéletes helyekre rakva (ammora, vagy személyzetre szabva), de általában előbb lövik ki őt vagy engem, mint hogy befejezzem amit elkezdek vele. Egy átlagos meccsen (RB) örülök 2 kilőtt tanknak, ami azért fura mert az eredetivel meg aprítani szoktam, és legrosszabb esetekben is 2 lövés minden.
    Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy másnál is ez van?

UI.:Az E7 viszont brutális, maradt 2.7- en, egy olyan climb speed- el, hogy 1 tierrel feljebb is megállná a helyét. Be is hoztam a német repcsiknél a lemaradásom.