War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És? Attól még átkerült br6.7-be a modulok költsége meg sokáig változatlan matadt. Nemrég javították.
Nem arról beszélek, hogy a Leo veri-e az alatta lévőt vagy sem, hanem, hogy mennyire élvezetes velejátszani. Számomra az eddigi legjobbnak tartott PII után ez lesz a favorit.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.11.14. 09:23:50
AnuluWork
Én hánytam az elején a 10.5es tigristől, de egész jól mozognak 7.7ben is, ami nem meglepő, hisz korábban 8.0s tank volt. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Mivel a P2 nem BR6.7ről indult ... (Én legalábbis nem BR6.7en fejlesztettem ki ...) 😊

Megj. kevés olyan tank van, ami 1BR+al nem veri az alatta lévőt ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.11.14. 09:17:56

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Az egész Tier 4-5 értelmetlen mert a KT nem igazán kompetens BR 7,7 ellen?
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.11.14. 08:26:33
Amire te gondolsz azok a hidegháborús HEAT-FS lövedékek, M47 és M60 kapja meg, a többieknek csak APCR van, tehát nagy átütőképességű vasdarab, ami nem robban egyáltalán. Korrekt egyábként, T-54 sorozatnál csak az 1951-es változat kapja meg a HEAT-FSt.
Minél több XP-be kerül, annál előbb szánod rá magad a prémium számla vásárlására, erre ösztönöz. Mint mindenhol, a rendszer úgy van kitalálva hogy prémium számla mellett kényelmes sebességű az előrehaladás. És természetesen a tier5 kifejlesztése elég reménytelen prémium számla nélkül. (nem mintha az utóbbi két hónap változtatásai után jelenleg sok értelme lenne a tier4-5nek akár repülőknél akár tankoknál, akár repülőknél. Én ugyan nem fogok Tiger II-vel T-10M vagy M103 ellen menni, az egészen biztos)

De azért ez nem meglepő, tekintve hogy ez egy üzleti vállalkozás, amit pénz temelésére hoztak létre. De ez minden MMO-nál, sőt, minden játéknál így van.
Ilyen apróságokat észre sem veszek, ha kell egy tank kifejlesztem, de ilyen apró eltérések előfordulnak gyakran,bár elsősorban német-usa ágon. Ilyenvolt a Panther II ami egy br6.7-es tank, de a modulok xp igénye sokáig annyi volt mint egy br 8.0-ás tanknak. Mondjuk ilyeneken nem akadok ki, sőt annyira nem érdekel, hogy ha nem írják észre sem veszem...
Hogy jót is írjak, naponta 1-2 csatát megyek a Leo-val, hogy szép lassan amodulok ki legyenek fejlesztve, és márígy stock állapotban azt kell hogy mondjam, simán leveri a trónról a Panther II-őt, pedig eddig az volt a favorit. Egyelőre a tűzoltó készüléket fejlesztem, a fejleszett lőszerek csak ezután jönnek, de nekem nagyon bejön. Egyetlen hátránya, hogy eddig ha meglőtték akkor azonnal robbant, sok értelme nem volt a kifejlesztett javításnak, de végre nincs az, hogy szembe jön egy T54 és temetem magam, ha előbb lövök jó eséllyel 2-3lövés után robban, de legalább már van tank amivel szemből is tudom sebezni gond nélkül, ugyan úgy ahogy ő teszi velem sok esetben.
Rámentem Hellcetre, 4.7 sörmen meg ottcsessze meg magát, ahol nem sajnálja.
$$$$$$$$$$$ <#action>
Mi az istenért 61.000 xp kifejleszteni egy 4.7-es sörment? Soha nem jutok előre amcsiknál. Hellcat 21.000xp, IS1 50.000 xp. No comment.
gyorsan megfogod te bánni azt a német TD ágat.... ferdiig vadászcicáig csak papír páncélod lesz és zéró sebességed.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Én inkább eltitkolnám, hogy wotoztál.. 😄
Fejlődj fel szerintem négyes szintig és utána akarj klánba beállni
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2015.11.13. 15:46:20

ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P

van klán felvétel olyan számára aki ma kezdte a játékot de előtte wotozott ? ja és német páncélvadászra álltam rá itt is...ts-en tudok lenni, mikrofon van
Utoljára szerkesztette: Meteora4, 2015.11.13. 14:53:18
Hát azért egy elég mozgási energiával rendelkező lövedék simán átüti a test tetőpáncélját ha a lövegpajzs vagy a torony front páncélja úgy térítí el. Szerintem ez még mindig a hihetőbb killek közé tartozott. Láttunk itt a fórumon is sokkal cifrábbakat... 😄
Zegi Norbi HUN
Nem értelek titeket... EZ teljesen normális.... 😄

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Sherman0070
Tipik WT 😄 (12:48-tól)

Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.11.13. 10:21:23

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Hát az ugye HEAT, nem változik az átütés a távolsággal, így 210et üt át mindenhonnan ha függőleges páncélt talál el. De ha kicsit is hasonlít a HEATFS-re, amit én próbáltam más nemzet tankjánál, ami ugye csak abban különbözik hogy szárny-stabilizált, akkor szerintem közel használhatatlan lesz... Bár ezt majd megmondják akiknek van, én még nem használtam se azt a lőszert se azt a harckocsit...
Köszi Molot,szerintem az m348 heat-re gondolok.És akkor m46.Na erre a lőszerre vagyok kíváncsi,mert az adatok alapján eléggé meggyőző számomra. 😊

Az M46 a Patton, az M47 a Patton I-es és az M48 a Patton II-es. Így jöttek sorba, a játékba ugye csak M46-M47 van.
A lőszereik pedig M46: M318 AP, M82 APCBC, M304 APCR, M332 APCR, M348 HEAT, M71 HE.
M47: M318A1 AP, M82 APCBC, M304 APCR, M332A1 APCR, M431 HEATFS, M71A1 HE.
Sherman0070
Asszem csak M47-ben van ilyen csodalőszer.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Hmmm...akkor lehet hogy M47-re gondoltam.Melyikből van Patton I és II?Mert láttam tegnap a patton I-nél high explo. antitank shell-t aminek minden távolságra a max sebzése 218 mm volt.Ha jól emlékszem.De 6.7-es br-je volt a tanknak.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.11.13. 09:08:51

Sherman0070
Ha erre vagy kíváncsi akkor csak apcr lövedékei vannak.

Sziasztok,

M 46 patton I-nek milyen az antitank lőszere?Sajnos nem vagyok gép előtt,ezért nem tudom a nevét.Azt hiszem az utolsó lőszer amit megkaphat.Vélemények róla?

ximix
Van valahol egy videó a yutbobon, ahol egy Sherman parancsnok mesél az emlékeiről, miszerint állandóan kint kellet lógnia a tankból ha látni akartál valamit, cserébe a csípák rengeteg parancsnokot leszedtek, ebben a videóban van az amikor egy német td rájuk lő hátulról, ép egy dombra bandukolnak, és a torony felső ívelt részét kapta el a lövedék és lepattant.
magasabb BR-ben lehetséges ha nem unod el az agyadat félúton 😄
Sherman0070
1 és fél óra alatt prémmel simán összefarmolnék 40K-t is 😄

Az csak kb 17 000. +50% fejlesztési pont bónusz volt most rajta.

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

másfél óra játék Confrontation módban BR 1.0 - 2.0 hozott 25.000 exp-t prémmel xdddd lol
akkor igen csak megéri ezzel a móddal gamelni.....
jöhetne tankosban is
de attól még tomato maradtál 😄 😄
Sherman0070
Hát igen én vettem egy normális gépet és 60+ fps-el nyomulok High grafikán 😛

jó annak akinek mozog... nekem nem mozog... max ugrik egyet mint vmi bug aztán újrakezdi a timert....
lószar lett ez a peccs 😞 nem kellett volna.... kibaszott 2 fps-ek vannak a Rhine mapon is....
igen vársz 1 másodpercet mire engedi hogy mozogj, aztán ha nem jól fordultál akkor megint várni 1mp..... közbe az ellenfél halálra röhögi magát.

aki játszott már su-122 tankvadásszal azt tudja miről van szó.

Eddig lehetett mozogni ha javítja, max reseteli a timert és előlről kezdi a javítást.
a jó édes kurva anyjukért kellett betenni az automatikus talp repairt !!!!!!!!
tök jó kört mész és megdöglesz mert letalpalnak és ott rohadsz meg keresztbe állva
Most mondtad ki az igazat Brenor: ".... egy bazinagy monitorral is egyszerűbb a célzás." és nem vergődés.

Hát ez itt a másik fő baj! Mit kezdjek én a 40 cm -es monitorommal ? Ahogy Anton távolodik a foltszerűen látható tankjaival, úgy én is lassan távolodok ( átpártolok ) az AW-re. Ott legalább látom, hogy hova tudok célozni, dinamikus a játék és még nincs elcseszve.

Ide vagy oda a mondás, hogy a WT- nek legjobb a grafikája, de én képtelen vagyok már évek óta egy okés grafikai beállítást és egy láthatóan élvezhető buli meccset megélni. Talán a kezdetekkor volt vala........(Csak AB mindig frissített NVIDIA Geforce Experience 650 )

A magyarítás akkor nagyon jól jött. Most egy kis felírat gubanccal valami ilyet mutat a visszajátszáskor ..."##icon/mpstats/deaths/icon/mpstats/deaths/. de működik.
Jó, persze, hogy nem ilyen egyszerű-😄....de azért az vitathatatlan, hogy rengeteg katona állt a rendelkezésükre. Úgy meg nem nehéz csatát nyerni, hogy pl. egy falu bevételére amit - csak mondok valamit - 400 katona véd, nekem van 4000 emberem....
Lehet az a 4000 fő...full amatőr...de a puszta létszámmal győzni lehet...Lehet én vesztek 3000 hős orosz katonát...az ellenség meg 400-at

Meg amíg egy Párdcra mondjuk 8 db T-34-et számoltak...stb.
Persze tényleg nem kell messzemenő következtetések levonni a szavaimból, mert nagy részét nem is gondolom teljesen komolyan.
Azt igen, hogy idióták az orosz játékosok. Mert ha teamkill-ről van szó, Ők aztán élen járnak 0 csapatmunka mellett....
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.12. 16:48:31

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

A tankoknál az egyik legnagyobb hátrányuk a rádió hiánya volt. Az is nagy hiba volt, hogy a tank parancsnokok csatában m indig visszabújtak a tankba, és így a tank mindig félig vak volt.
Egy érdekes interjú Cariussal, akit érdekel:
Otto Carius interview

Black Prince APDS lőszert használ.... azzal nem nehéz távolra lőni 😄
Ezért érdekes érted hogy a Black Prince elsőre durr ráadásúl stuggal voltam ami nem az a magas emelvény!
jelenleg 200/300 méternél távolabb már nem lehet pontosan célozni ezzel a siper nézettel, ha neki is állsz lőni egy távoli célpontra akkor kb csak a szerencséden fog múlik ha sikerül eltalálnod az ellenfeledet.

ne cseszd szét a szemedet nem ér annyit.

" II vh, ahol pocsék katonai affinitásukat a létszámmal voltak kénytelenek pótolni."-azért ez nem ilyen egyszerű, az hogy a 2vh.-ban hogy szerepeltek, főleg a háború elején a vezetés (elsősorban Sztálin) sara. 1937-ben kezdődött nagy tisztogatás idején gyakorlatilag az összes tapasztalt, hozzáértő katonatisztet likvidálták, így lefejezve azt a haderőt ami korábban erősnek és szervezettnek számított. Ennek a fejleménynek nagy hatása volt arra, hogy a háborúban gyakran olyanok irányították a csapatokat akik inkább voltak politikusok seggynyalói mint hozzáértő katonatisztek.
Hát most nem azért, de oroszokkal ez a jó taktika. 😄 2 perc múlva, már a spawnon lövik azokat a szerencsétleneket, akik összekuporgattak annyi pontot, hogy behozzanak egy másik fémreszeléknek valót.
Azt se felejtsd ki, hogy nem árt ha 6-ost dobsz aznap!!!

Egyszer volt egy eszmefuttatásom a oroszokkal kapcsolatban...nem csak régen voltak idióták ( II vh, ahol pocsék katonai affinitásukat a létszámmal voltak kénytelenek pótolni.) Most sincs ez másként...Idióták most is...0 logika, 0 érzék az egészhez, csak "megyünk és rohamozunk", mert a stálinium úgyis mindent kibír....persze ha nem akkor meg már lép is ki és kezdi az egészet előről. Persze van olyan is....hogy teljesen midegy hogy kir,e és mikor kell lőni...Mert lő mindenkire akit lát maga körűl...legyen az barát vagy ellenség!!!

Dánke!
Ami számomra negatív az orosz oldallal kapcsolatosan,hogy sokkal több a buta játékos.Nem tudom miért van ez,de német-amerikai ágon nem egyszer alakul ki csapatmunka.Ha nem is az egész csapat van benne,de legalább 2-3 ember.Ezzel szemben az orosz oldalon sokszor sírni támad kedvem annyi hülye van.És nem csak 1-2 ember hanem a csapat 3/4-ed része,ha nem az egész.

Ha rámész a festésekre akkor kiírja hogy mennyi kill kell hozzá,hogy megkapd.

Sherman0070
Hát ma jó rosszat álmodtam! 😄 Megjöttek a hajók WT-be. 😄

Értem kössz!
122cm átmérőjű a monitorom,de én mégse láttam olyan mini volt a Black Prince hiába gúvvvvasztottam a szemem,midegyik lövése betalált,persze nem vitatom,hogy jó képességű,és ügyes volt a kolega!
A magyarítást jelenleg nem áll módunkban közzé tenni sajnálatos okok miatt. Várhatóan az év végéig rendeződik a helyzet, addig türelem.
A WT-hez nincsen semmilyen mod, de nem lehetetlen valakit kilőni nagyon messziről. Csak a megfelelő ágyútípus+ lövedéktípus jól felhúzott legénység és kifejlesztett modifikációk, meg persze jó képességek kellenek hozzá, de egy bazinagy monitorral is egyszerűbb a célzás.

Más: War Thunder Macskafutam

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna