Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Nagyon furcsa dolgokat produkál nálam ez az orosz Panther. Az eredeti németet imádom, tigris legjobb társa. Az egyetlen hibáját, a fájdalmasan lassú tornyát is kijavították, és még maradt is 5.7 -ben. Szóval papíron minden összeállt, de nálam nem adja. Critical hit, 64 millió, amit további 4 hit követ tökéletes helyekre rakva (ammora, vagy személyzetre szabva), de általában előbb lövik ki őt vagy engem, mint hogy befejezzem amit elkezdek vele. Egy átlagos meccsen (RB) örülök 2 kilőtt tanknak, ami azért fura mert az eredetivel meg aprítani szoktam, és legrosszabb esetekben is 2 lövés minden.
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, vagy másnál is ez van?
UI.:Az E7 viszont brutális, maradt 2.7- en, egy olyan climb speed- el, hogy 1 tierrel feljebb is megállná a helyét. Be is hoztam a német repcsiknél a lemaradásom.