Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
gstup #27963 Luci.:"Én még mindig nem kaptam semmit sem, pedig szavaztam is, sőt 2 dogtaget is vettem.
Rabló cigány banda."
Alexx:"Te rasszista te! Mi a bajod a cigányokkal mi? Bennem is van egy kis ,,vonyó,, de szerintem nem tettem semmi olyat hogy le cigányozz engem.. Ezt sűrgősen fejezd be, az életben még gondod lehet ebből.. Az utcán nem úsznád meg egy kis ejnye bejnyével.. "
Kiemelem a fontosabb részeket:"Rabló cigány banda" - "de szerintem nem tettem semmi olyat hogy le cigányozz engem"
Miből vetted hogy Téged cigányozott le?Én ezt nem értem.Számomra egyértelmű volt hogy a gaijin-re gondol.Félreértettél valamit.Ez nem is gond.Előfordul.És itt zárjuk is le,mert minden nációban,nemzetben vannak tetvek.És ez a fórum ne erről szóljon.