37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • kissssss
  • Zegi Norbi HUN
    Szerintem egy szinten vannak :D Mondjuk volt, akinek bejött az M3 Lee meg a Csörcsi GC is a WoT-ban :D
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.01.26. 12:07:39
  • Lokker
    nem lehet, hogy mindkettő iszonyat szar? :)
  • Luciferkee
    azután a stug 42 után... nemtudom melyik szarabb :)
  • gstup
    Viccnek is rossz.
  • Zegi Norbi HUN
    A jpz 4-5-öt? :D Meguntad az életed? :D
  • Luciferkee

Nah nagy szenvedések árán kimaxoltam a MAUS-t is.
    Már csak az a nyomorék jpz 4-5 kell, érzem ez nem lesz egyszerű menet.
  • Zegi Norbi HUN
    Akkor ez nekem furcsa. Molot már említette, hogy a T-54hez nem is lehetne, megnéztem a többi tankot és majdnem mindnek huzagolt a csöve(M103-nak vagy nem vagy nem csinálták meg), elvileg nem is tudna HEATFS-t lőni. Most akkor mi alapján rakják be a tankokhoz Olyan iszonyatosan nem zavar, még így is használhatóbb a Conqueror mint az M103 a csodalőszerével. Csak néha el kellene valami nagyobb romboló hatás, mert oldalról kilőni tankot majdnem lehetetlen. 15,8 másodperces töltéssel 1 percet vagy még többet is el lehet szórakozni egy tankkal, miközben téged hamarabb ki is szedhetnek a jobb lőszerekkel. Múltkor egy T-44et nem tudtam kilőni öt lövésből, ezzel a vasgolyóval egyszerűen nem tudtam kiszedni mindenkit a tankból, meg lőszert sem tudtam robbantani. Persze míg az egyikben ilyen történik, a másikban szemből egy lövés a T10 és a T-54 is, de akkor is :/
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.01.26. 10:53:42
  • gstup
    Érdekes. :( Pedig nekem egy 4 éves vasam van és minden fullon van.
  • Szpecnyaz
    Fakerítés, aka Stalinwood, a titkos szovjet csodafegyver, ami megállította a gyáva fasiszta fenevad előre nyomulását, Oroszország anyácska a szent testén :D.
  • FishNoRba
    Ezzel jár, ha valaki a NASA -nál dolgozik
    Nekem mid grafikán is 15-25 -re esik az amúgy stabil 60+ fps.
  • gstup

Más.Kezdtek valamit a grafikával?Mert most voltam Berlin térképen és egy ellenfél maradt az is a levegőben bóklászott.Gondoltam kipróbálom az épületek rombolhatóságát.És hiába lőttem szét vagy 4 tömbnyi épületet az fps maradt stabilan mindig 60-on.És más is lövöldözött közben.
  • Lokker
    realisztikus a játék, IRL is ez történne
  • AnuluWork #27976
    Bug. Mondtam is a Pantheresnek, hogy kapcsolja ki az aimbotját, mert túl erősre állította. :D
  • kissssss
    érdekes nemrég én is így jártam, megyek kelet europa pályán a js-2 tankommal szeretnék átjutni a túlpartra de fennakadok azon a nyavalyás fakerítésen a csapat társam meg nem számított erre így ö meg nekem jött hátulról, mindketten meghaltunk de a fakerítés az rendületlenül tartotta magát.
    (a pálya északi spawnpontjánál történt ahol van a domb is)
  • AnuluWork #27974
    Aztán a következő csatában megyek Polanden foglalni a Centurionnal, mögöttem egy Párduc D, nekimegyek a fának, nem dől ki, Párduc nekem, és mindketten azonnal meghaltunk. A fa meg állt tovább. :D
  • AnuluWork #27973
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pénteken Tomb Raider, és The Division béta ... Fakkkk
  • AnuluWork #27972
    Betettem ezt a mocskot, erre azonnal produkált két ilyen csatát:

(EDT: Na ezért vagyok ultra ideges, hogy a gazsi bénázása miatt csak hétfőn kaptam meg, amikor van időm napi 3-5 csatára ...)
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.01.25. 20:51:01
  • kissssss
    "És ez a fórum ne erről szóljon."

én is tudnék örülni neki ha végre abbahagynák... vagy csinálják privát üziben ha már ennyire összenőttek.
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.01.25. 19:59:06
  • AnuluWork #27970
    Abba kellene hagyni ...
  • Lokker
    Ez kezd jó lenni. :D
  • Droughert
    Nagyon ugrottál a cigányozásra, ezt meg pár napja írtad azokra akik dogtaget vettek:"kurva édes anyjukat az összes fizetős gecinek!" Nem érzel némi zavart az erőben?
  • AnuluWork #27967
    Na ugye?! :D

(Ma jött meg, miután írtam ticketet.)
  • Zoli105
    Sok mindenbe tévedsz de ez van :D de a fórumot ne fáraszd a hülyeségeddel ! -.-
  • AIexx
    együttérzés, hallottál róla? ezzel engem is minősített.. érdekes módon agrártechnikusit végztem, sikeres érettségivel.. kedves Zoli105, tipikus megnyilvánulás, az XD meg kemény szöveg "" alapján 15 éves lehetsz.. nem is ittál még életed során, nem is vitáztál sose, szűz még a kis kezed.. inkább ne fárassz..
  • yossarianHUN
    Minden a terv szerint

• gstup
    Luci.:"Én még mindig nem kaptam semmit sem, pedig szavaztam is, sőt 2 dogtaget is vettem.

Rabló cigány banda."

Alexx:"Te rasszista te! Mi a bajod a cigányokkal mi? Bennem is van egy kis ,,vonyó,, de szerintem nem tettem semmi olyat hogy le cigányozz engem.. Ezt sűrgősen fejezd be, az életben még gondod lehet ebből.. Az utcán nem úsznád meg egy kis ejnye bejnyével.. "

Kiemelem a fontosabb részeket:"Rabló cigány banda" - "de szerintem nem tettem semmi olyat hogy le cigányozz engem"

Miből vetted hogy Téged cigányozott le?Én ezt nem értem.Számomra egyértelmű volt hogy a gaijin-re gondol.Félreértettél valamit.Ez nem is gond.Előfordul.És itt zárjuk is le,mert minden nációban,nemzetben vannak tetvek.És ez a fórum ne erről szóljon.
  • Zoli105
    De legalább a 8 elemi iskolát jártad volna ki mert értelmezni nem tudsz ! -.- csak nyomatod a hülyeséget ! XD
    De nyugodtan gyere el egy kocsmába :D meglátjuk kinek lesz igaza ;)
  • AIexx
    marhára jó érzés hogy már itt a fórumon is megy a cigányozás, tényleg.. utálod a cigányokat? komolya? megnéznélek egy kocsmába haver, ott is ezt mondanád -e, vagy egy buliban.. na ugye.. amugy az a fajta típus vagyok, aki nem hívja a családot, ugyanis anyámmal nem sokat érnék.. ha valami van, egyedül megyek bele, lesz ami lesz, főleg ha van bennem egy kis pia... akkor kikapcs ;)
  • bgabor911
    Tizenéves a kolléga. Régen az aláírásában zavaros fejtegetés állt arról hogy az alex nickjét hogyan kell kiejteni. :D
  • bgabor911
    Ha kapnának már benne lenne. A Centurion ugyanazt az L7löveget használja mint az M60 vagy a Leo, csak szádékosan ki van véve a HEATFS lőszer belőle. Szeritnem ha másoldás/beillesztés helyett vették a fáradtásot rá hogy azt külön kivegyék, akkor nem fogják visszarakni.
  • Zoli105
    Hát öcsi te tényleg ostoba vagy ! Nem is hozzád szólt a kollega szóval miért is kötekedsz ? Meg mit rasszistázol ?!Meg fenyegetőzöl ? :O tuti valami kis szaros purdé vagy aztán ha rád szólnak hívód a családot mi ?! :O :D (mert hát úgye csordában az erő :D )
    Engem rasszistázhatsz nyugodtan mert ki nem állhatom a cigányokat főleg mióta 3szor is betörtek a Nagymamámhoz és vitték a tyúkot kacsát ! -.- De hál égnek alaposan meg lettek büntetve ,később meg a polgármesternek köszönhetően az összes cigót a városból kilakoltatta a pusztába hogy egymással szarakodjanak ! Úgyhogy fogd vissza magad kérlek ,és ha nem a játékkal kapcsolatos a hozzászólásod , hanem csak szimplán fenyegetőzöl és beszólsz másoknak akkor tartsd meg magadnak ! ;)

Amúgy szakaszolni van kedve valakinek ? :D (WT,Wot, WOWS, AW)
  • Zegi Norbi HUN
    Lehetséges, hogy majd a brit rank V-ös tankokhoz is jön HEATFS? Mondjuk a még el nem készült pár tankkal együtt?
  • ikarus44
    Benne vagyok ;)
  • Zegi Norbi HUN
    Biztos, hogy nem rasszista. Abban hibázott, hogy kollektívan nem mindegyikőjük rossz ember(én is ismerek párat, szerencsére a normálisak közül), de a felük igen. Sajnos szomorú tény, de nem mások erőszakolnak meg idős embereket, verik őket halálra pár ezer Forintért, nem mások csinálnak 15 gyereket, hogy aztán felvegyék a családi támogatást ezért, amit az adófizető emberek állnak újfent(még lehetne folytatni). Az a lassan "maroknyi" becsületesen dolgozó ember, akikkel mindenkit el akarnak tartatni és mindent ki akarnak velük fizettetni, közben a fizetés nem javul az árak pedig kúsznak felfele. Remek jövő elé nézünk :/
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.01.25. 15:25:54
  • Lokker
    Szerintem szavazzuk meg yoss-t HG-nak
  • bgabor911
    Elgurult a gyógyszered?
  • bgabor911
    Kivéve ha fél percen belül egynél többen mennek rád, mert akkor halott vagy. :D
  • AIexx
    Te rasszista te! Mi a bajod a cigányokkal mi? Bennem is van egy kis ,,vonyó,, de szerintem nem tettem semmi olyat hogy le cigányozz engem.. Ezt sűrgősen fejezd be, az életben még gondod lehet ebből.. Az utcán nem úsznád meg egy kis ejnye bejnyével..
  • FishNoRba
    Örülünk, hogy segíthettünk.

Bár így belegondolva lehet, hogy csak rosszat tettünk veled.

Kv-2 vel szerintem meg az a legjobb, ha Peek-a-boos -at játszol. Olyan mint egy tank destroyer toronnyal. Nálam favorit, főleg Cap point védésre.