11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    Te atya úúúúúúúúúúr isten. Nem akartam belefolyni ebbe "szakami" vitába, de ezt már én sem bírom ki szó nélkül. Droughert és Molot115 kollégák már alaposan helyben hagytak, de én még hozzátennék valamit.
    "chörchil,kv-2 ezek mivel vannak ott egy szinten a német oldalon bármivel? Már harci értéket figyelembe véve. A tigris ezektől egy jóval gyengébb tank..." SZENT SZAR! Te mint szedsz? Adjál már nekem is belőle....
    Nézzük már meg csak azt, hogy amíg egy Tiger I H- t a általd említett két tank, 500 felett már csak cirógatja a Tigriscica pálcélzatát - főleg ha be van forgatva - addig a Tigris 88-as úgyúja 1000-1500m-ről is klasszúl keresztűlpuffantja őket. De ha nem is vansáttolja, akkor is jelentős anyagi kárt tesz bennük. A KV-2 talán még veszélyesebb a tigrisre, mert nagyobb az átütése, meg az a ba****tt nagy lövedék azért tud nagyot szólni....de azzal az úgyúval pontosan lőni 500 felett??? Hát RB-ben megnézném??? A nevetséges átütésekkel rendelkező sherman tankjármúveket meg nem is említem. Írtam már korábban is, hogy a Tiger-el nem kell közelharcolni, nem az az erőssége.
    A hibrid meghajtású T-34-kkel kapcsolatban...hát van ilyen az tény, de szerencsére nem ez az általános. A T-34-85-k azok amik már valódi veszélyt jelentenek a Tigrisre, da ha jól tudom azokat meg már ezért is fejleszették ki. Az IS-2-kel egyetemben. Az ezek alatt T-34-k mind csak prédaállatokk a Tigrisnek. Meg kellene tanulni játszani az adott tankkal, és nem egykaptafára menni mindegyikkel. Akkor talán nem hordanál össze ennyi sületlenséget! (MÁr bocs!)