War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más: Ki használja a játék hangchatjét? Nálatok is baszakszik??? A patch óta használhatatlan....+ma még olyan is volt, hogy szakaszkreálóként szakasztársam READY-t nyomott én elindítottam a csatát...aztán kiírta, hogy éngem inkább nem enged be a csadába és disconect-el...társam meg simán ment befelé a pályára. A következő...hasonló...csak őt hirtelen BR6-ból átdobta egy másik beállítot garázsállásba és BR 3-ban találta magán...én az előzőhöz hasonlóan disconet-elődtem...
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
mondjuk ott general cahten küldtem el őket a manipulált kurva édes kukoricaszedő anyjukba 😄
na azért mér nem chat ban járt...
De amúgy most nem rád gondoltam. Engem lőttek ki a Párducból, és ugyanígy írták hogy azthittem T-44 vagy... 😄
egy polák faszgyerek kezdte el kitolni a sherman-em az ellenség elé.... nem elég h szar tankkal szopok még ez is 😄
persze elküldtem a gecibe, gondolom egy modi épp lehetett a csatában vagy nem tudom mi alapján kapom a chatbant
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.09. 19:46:11
Bekaphassák!!!!
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
1:07-kor kezdődik a balhé...<#taps>#taps> Mondjuk hamar rövidre lett zárva... 😄
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.11.09. 18:26:04
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.11.09. 17:54:49
Azon gondolkodtam hogy amiknek viszont nincs ilyen modul ott ez csak egy becslés, hogy kb ennyi méter aztán vagy bejön vagy nem. Amiknél meg van ez a modul ott pedig optikai mérést ad meg ami azért még mindig nem lézertávmérő de valamivel pontosabb a becslésnél. Nem volt erről valami cikk korábban hogy hogyan működik akkor végül is?
Mondjuk tőlem elfér, nem hiszem hogy ki fog kopni benne a mechanika... 😄 De nem is zavar hogy betették ettől most kivételes módon nem lett rosszabb a játék...
a lényeg, hogy neked kell megmérni a távot ami így nem jó... nem tudom miért nem lehet automatikus.. na m1
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
Nekem eddig olyan 40fps el ment fullhd fullba lehet ilyen téren lesz gondom!
Ma valszeg lesz időm kipróbálni!
Üdv
Érdekes, hogy engedi használni kifejlesztetlenül is, viszont a kb. 1km-nél távolabbi célokhoz csak azt írja ki, hogy: > 960. Külön billentyűre kell állítani.
Kisebb lett a nagyítás a céltávcsőben, így nehezebb pontosan célozni, de kezdek arra jutni, hogy ez jó dolog, mert végre nem arról szól a sztori hogy a pálya másik végén campel valaki ULQ beállításokkal is lő be az egyetlen gyenge ponton 2 kilométerről.
Kicsit lassabb is az egész és van FPS ingadozás, eddig stabil 60 fps volt nálam, most olyan 58 körül, de néha érthetetlen módon lemegy 30-ra egyes pályákon.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Röviden valaki leirná!
Előre is Kössz!!!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.11.08. 23:38:30
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.11.08. 20:11:29
Ha jól tudom a pontos neve ködgránátvető
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2015.11.08. 20:02:20
Ezzel szemben a légierő valós veszély és összehasonlíthatatlanul nagyobb a hatásfoka! Valami korlátozás tényleg beférne maximalizálni az egy időben bent lévő gépek számát. Komolyan felborul az egyensúly néha, persze ennek az okairól megint lehetne napokig vitázni...