War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Őszintén remélem", hogy ezt viszont behozzák a játékba, hogy használni is lehessen. Mondjuk a városi pályákon külön élmény lenne, a leomló épületek mellé még egy hadosztályni füstöt eregető tank...akkor már lehet, hogy minszos FPS számot írna ki a gépem.
Más: Ki használja a játék hangchatjét? Nálatok is baszakszik??? A patch óta használhatatlan....+ma még olyan is volt, hogy szakaszkreálóként szakasztársam READY-t nyomott én elindítottam a csatát...aztán kiírta, hogy éngem inkább nem enged be a csadába és disconect-el...társam meg simán ment befelé a pályára. A következő...hasonló...csak őt hirtelen BR6-ból átdobta egy másik beállítot garázsállásba és BR 3-ban találta magán...én az előzőhöz hasonlóan disconet-elődtem...

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

Hát hiába egyik szűlő se viseli jól ha a gyerekét szídják... 😄
wot-ból már megszoktam 😄
mondjuk ott general cahten küldtem el őket a manipulált kurva édes kukoricaszedő anyjukba 😄
na azért mér nem chat ban járt...
<#hawaii>...upsz....Ja igazából ez nem is velem történt, hanem egy ismerősöm testvérének a haverja mesélte, aki jászik és látta hogy ez történt...<#alien>

Ja tényleg. 😄
De amúgy most nem rád gondoltam. Engem lőttek ki a Párducból, és ugyanígy írták hogy azthittem T-44 vagy... 😄
Szerintem utaznak rád!..dehát a chatban...az nagy kaland nem?...jól kiszúranak veled....-😊

...de előtte még ott volt a T44 és foglalta a pontunka.....<#zavart1>

....ami valójában egy Párduc volt.....<#rolleyes>

..mellesleg az több mint 1000m volt és félig takarta egy fa is az a T44-et....jó ez nem mentég tudom...

<#fejvakaras>...öhöm....ja én is "hallottam" már ilyen esetről...

Egyébként lehet hogy véletlenül lőtt belém 2x 3 méterről, vagy esetleg T-44-nek nézett... Ez utóbbi megtörtént események alapján... 😄
Akkor nekem szerencsém volt mert a f..cking gaijinért se kaptam semmit. Amikor 4 lövésből 1 pattant a másik 3 meg ammo rack és üzemanyagtartály volt. De azon kívűl hogy rám fordult és kilőtt más nem történt. Úgyhogy a fent említett szófordulattal jeleztem a gaijinnek hogy bugos a sebzésmodell... De szerintem nem olvasták akkor 😄
most kaptam 7 nap chat bant....
egy polák faszgyerek kezdte el kitolni a sherman-em az ellenség elé.... nem elég h szar tankkal szopok még ez is 😄
persze elküldtem a gecibe, gondolom egy modi épp lehetett a csatában vagy nem tudom mi alapján kapom a chatbant
Sajna szemtanúja voltam....Aztán annyir írt: "Sorry"...egyébként nemtom van-e valós érteleme jelenteni ezeket...foglalkozik vele valaki?
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.09. 19:46:11

Nekem is...de most Nácikokat húzok, úgyhogy majd valamikor visszatérek az amcsikhoz...de akkor az első lesz amit húzok, aztán az új Tier 5-ös LIGHT. Tényleg. Használja már valaki? Megvan valakinek?

Aztán meg megy a cirill betűs karattyolás. Nem normálisak egyébként, félelmetes hogy miket nyomnak sokszor... Multkor Berlinbe odaértem a branderburgi kapuhoz egyből miután bekerültem a csatába. Szóval odaértem kicsit lassítottam a Párduc G-vel, erre hátulról nekem jött egy F Párduc és neki tolt az egyik oszlopnak. Hát rögtön kaptam tőle 2-t úgyhogy kb 13 sec volt az a csata... Az ilyet azonnal kitiltanám örökre a játékból IP cím alapján...
Mondok jobbat. Ma egy Jumbora frontpáncéljára lőttem rá a Panther A-val kb. 5-10m közötti távolságból és....... pattant "Természeten"!...<#mf1>
Bekaphassák!!!!

Sherman0070
Amúgy a legtöbb ilyen toxic nyomorék orosz vagy lengyel.... WoT 2 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

AIexx
Akit érdekel a Concrete_mixer akkom, írjon rám.. <#pias>
A lehető legjobb megoldás volt... 😄. Teljesen igaza van, rendesen felháborít amikor ok nélkül kapom a géppuska tűzet, vagy ne adj isten az ágyú tűzet, sajnos nem példa nélküli... Úgyhogy ja megérdemelte<#violent>
Sherman0070
Jól csinálta 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Firefly

1:07-kor kezdődik a balhé...<#taps> Mondjuk hamar rövidre lett zárva... 😄
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.11.09. 18:26:04
Sherman0070
Bezzeg nekem grindelnem kell.....

nektek ki kell fejleszteni a T25-öt? havernak nem kell, csak meg kell vennie pfff lol bugos szar game 😄
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.11.09. 17:54:49
Egyébként árkádba szerintem amúgy is tök fölösleges feltéve hogy maradt az okos szálkereszt, ott ugye nem járok...
Azon gondolkodtam hogy amiknek viszont nincs ilyen modul ott ez csak egy becslés, hogy kb ennyi méter aztán vagy bejön vagy nem. Amiknél meg van ez a modul ott pedig optikai mérést ad meg ami azért még mindig nem lézertávmérő de valamivel pontosabb a becslésnél. Nem volt erről valami cikk korábban hogy hogyan működik akkor végül is?
Mondjuk tőlem elfér, nem hiszem hogy ki fog kopni benne a mechanika... 😄 De nem is zavar hogy betették ettől most kivételes módon nem lett rosszabb a játék...
Mondjuk Ab-ben eleve mindnél ottvan, nem is tudom minek írtam oda >.<
a lényeg, hogy neked kell megmérni a távot ami így nem jó... nem tudom miért nem lehet automatikus.. na m1

ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P

AB-ben magától mér viszont RB-ben nem

ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P

Azokon is lehet használni amik nem kaptak, mint pl Párduc A, G, viszont ez a távmérés függ az irányzó képzettségi szintjétől mert a Párduc G-ben 657 métert mér maximum a ma megszerzett KT-ben pedig csak 560-at. Viszont arra kíváncsi lennék hogy akinek megvan a kifejlesztett rangefinder annak is gombnyomásra mér, vagy automatikusan? Mert akkor így sok értelme van az egésznek. Távmérő nélkül is lehet elsőre találni 1500-1800 méterre is akár. Simán lehet hozni arra a távolságra is 70% körüli találati pontosságot. Feltéve hogy nincs csúcsra járatva az RNG mert akkor lehetne egy Leo 2A7 tűzvezető rendszere is berakva plusz modulnak... Viszont ha magától mér akkor már látom értelmét, mert akkor legalább van egy kis előny azoknál akik kifejlesztik, de így hogy mindenki tud méregetni aki akar... Vagy az az előny hogy az irányzó képzettségétől függetlenül mér 2000 méterig?
Köszönöm a felhomályosítást <#worship> HARCOS TÁRSAK!
Nekem eddig olyan 40fps el ment fullhd fullba lehet ilyen téren lesz gondom!
Ma valszeg lesz időm kipróbálni!
Üdv
_Kondor_
Továbbá néhány tankba került kifejleszthető rangefinder, olyanokban, amikben történelmileg ill. fizikailag is ott van. Orosz oldalon egyedüliként a SU-122-54 kapott. Ha jól emlékszem a többire: M103, M60, M47, tiger variációk, pantherek, leo.
Érdekes, hogy engedi használni kifejlesztetlenül is, viszont a kb. 1km-nél távolabbi célokhoz csak azt írja ki, hogy: > 960. Külön billentyűre kell állítani.
Nálam pont, hogy sokat javult az fps. Most Fix 60, minden maxon, kivéve élsimi meg SSAO. Néha viszont elég keményen droppol. 😄 A gáz benne az, hogy általában pont akkor, mikor meglátom az ellenfelet....
Sokkal jobb és szebb lett minden, van pár premium Brit harcjármű, a grafika az új enginnel lélegzetelállító.

Kisebb lett a nagyítás a céltávcsőben, így nehezebb pontosan célozni, de kezdek arra jutni, hogy ez jó dolog, mert végre nem arról szól a sztori hogy a pálya másik végén campel valaki ULQ beállításokkal is lő be az egyetlen gyenge ponton 2 kilométerről.

Kicsit lassabb is az egész és van FPS ingadozás, eddig stabil 60 fps volt nálam, most olyan 58 körül, de néha érthetetlen módon lemegy 30-ra egyes pályákon.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Biztos akarod hallani a sok negatívumot?😄

Még nem volt időm leülni az 1.53-hoz,de már lejött az update,mi változott?
Röviden valaki leirná!
Előre is Kössz!!!
AnuluWork
Viszont nálam oké és nincs auto repair, most hosszasan nyomni kell a gombot, és automatikusan tölt lőszerrel ha a körben vagy és közben tudsz forogni, stb. Engem ez őrjített meg, hogy ha a körben állták és javítottál, akkor amint befejezte, kérés nélkül elkezdett tölteni, és abból is ki kellett lépni, hogy mozogni tudjál. Na az roppant balfasz automatikus dolog volt ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

<#nevetes2><#wilting><#nevetes2>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Vicc kategória ez az egész már.... csak 3 lőszerrekeszt találtam el...

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.11.08. 23:38:30
AIexx
repesz..
Nem.Kiütötte a motort és kigyulladtam.Még égtem egy picit aztán bumm.

Számomra teljesen oké lenne, hogy "átüt", ha csak a driver / machine gunner halna meg. Ebben az a vicc, hogy gondolom egyetlen egy repesz találta el az ammo racket és azért robbantál be.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.11.08. 20:11:29
És erre akkor mit mondjak?Ezt kb 10 perce produkálta egy su-152.

Sherman0070
Érdekes. Én simán átviszem új patch óta bármelyik orosz tornyát lazán.

Nekem ez addig működött amíg szimulátorban Panther A-val húsz méterről rálőttem az IS-2 tornyára elölről(nem a lövegpazsnál), és a papíron 100mm-ert tudó páncélját nem vitte át a Panther azon távolságon papíron 180mm átütést tudó lövege. Na itt világossá vált számomra hogy a WT már messze nem realisztikus/tudományos alapokon működik, és töröltem is a fenébe.
Eltaláltad.
Ha jól tudom a pontos neve ködgránátvető
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2015.11.08. 20:02:20

Sherman0070
Talán füstgránátvetőbiszbasz? 😄

AIexx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tankos játék! Az még szép lenne ha a légierővel foglalni is lehetne... 😄 ebből látszik hogy vannak akik a free kill reményében repülnek ( vigyázat nem általánosítás).
Ja mikor 5 gép fent és 0 tank lent...az ellennél meg foglalnak....tuti bukta...

A tűzérséggel még nincs is akkora gond. 1év alatt amióta játszom 2-3 alkalommal haltam meg tűzérségtől, legtöbbször meg se sebez! Bár tény hogy egyre többször használják, de jelen formájában sokkal inkább csak kis bosszantásra jó sem mint valós harcászati eredmények elérésére!
Ezzel szemben a légierő valós veszély és összehasonlíthatatlanul nagyobb a hatásfoka! Valami korlátozás tényleg beférne maximalizálni az egy időben bent lévő gépek számát. Komolyan felborul az egyensúly néha, persze ennek az okairól megint lehetne napokig vitázni...
Én ezzel is egyet tudok érteni...Az a gond, hogy mi itt hiába ötletelünk...úgysem találunk halló fülekre csak süketekre. Pedig biztos ez is be lehetne szorítani ésszerű és élvezhető keretek közé.