37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
yossarianHUN #27949 Játszottam én már ezzel régen, de úgy látom most sem fogok rendszert csinálni belőle, mert a KV-2-től 3 csata alatt kihullott a hajam, a német ágon meg sehol nem tartok. No mindegy. -
Lokker #27948 A lényeg, hogy készülj fel rá, hogy iszonyat kamu dolgokkal fogsz találkozni. :) -
yossarianHUN #27947 Megoldódott, úgy ahogy van ki kellett kapcsolni a vírusvédelmet. Egy hozzáértő szerint azért, mert tűzfalon átengedés ide vagy oda, a vírusvédelem átvizsgál minden letöltött fájlt mielőtt felengedné a gépre, és ez néha olyan sokáig tart, hogy a program azt hiszi, hogy gond van a HDD-vel. Végülis lejjebb már mondták hogy csináljam meg, de ezt próbáltam ki utoljára, mert nem szívesen hagyom védtelenül a gépet, még rövid időre se. -
Lokker #27946 Azért kérdeztem rá, mert nem látom nála bepipálva launchernél és emlékeim szerint nekem se ment mikor laposon újra nem raktam és a full kliens nem volt bepipálva. Mondjuk akkor nekem elindult a játék csak ki is dobott miután be akartam jelentkezni valamilyen hibaüzenettel. -
Luciferkee #27945 Hülye kérdés, de:
- van az E meghajtón hely?
- van E meghajtó?
- Van jogosultságod írni az E meghajtóra? -
Lokker #27944 Amúgy a full klienst szeded le?
-
yossarianHUN #27943 Ne reménykedj, ez mind része az ördögi tervnek
-
yossarianHUN #27942 Eléggé.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
RODLEE #27941 Okk! Majd rá kukkantok!
Ha valami nem megy,akkor jelentkezek!
Kössz! -
Ilyen ez a mostani helyzet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nincs? Szomorú. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
ikarus44 #27938 Vigyáz! aztán nehogy véletlenül ott találd a nevét.
-
Lokker #27937 Hát yoss, itt végetérnek uralomratörő terveid. Te itt nem leszel HG!
-
yossarianHUN #27936 Természetesen. Ennyire azért nem vagyok nab :) -
Droughert #27935 Virusirtód, firevall kikapcsolva, vagy kivételek közé rakva a wt-t? Fórumon ezt ajánlották erre a hibára és a válasz alapján meg is oldotta. -
yossarianHUN #27934 Az a baj, hogy egyáltalán nincs "Check files" pont a csavarkulcs alatt :D Most megpróbáltam torrentről tölteni, de úgy meg még csak el se indul a letöltés. Kezdem unni a dolgot, ha nem akarják, hogy játsszak a játékukkal, én nem fogom összetörni magam érte. -
Max_Andaxin #27933 TANK Júúú!
-
Loki of a Down #27932 Mindkét hozzászólásoddal abszolút egyetértek. -
Max_Andaxin #27931 Ja...azt meg még hozzá tenném, hogy a szerinted "igen hatékony" KV-2-vel egyszer kell mellé lőnöd. Addig a Tigris kezelőszemélyzete főz egy kávét, meg elszív egy cigit, majd fasz***n beledurrant még 2-t a KV-2 szép nagy tornyába, ha esetleg előre elhibázta volna......
-
Max_Andaxin #27930
Te atya úúúúúúúúúúr isten. Nem akartam belefolyni ebbe "szakami" vitába, de ezt már én sem bírom ki szó nélkül. Droughert és Molot115 kollégák már alaposan helyben hagytak, de én még hozzátennék valamit.
"chörchil,kv-2 ezek mivel vannak ott egy szinten a német oldalon bármivel? Már harci értéket figyelembe véve. A tigris ezektől egy jóval gyengébb tank..."
SZENT SZAR! Te mint szedsz? Adjál már nekem is belőle....
Nézzük már meg csak azt, hogy amíg egy Tiger I H- t a általd említett két tank, 500 felett már csak cirógatja a Tigriscica pálcélzatát - főleg ha be van forgatva - addig a Tigris 88-as úgyúja 1000-1500m-ről is klasszúl keresztűlpuffantja őket. De ha nem is vansáttolja, akkor is jelentős anyagi kárt tesz bennük. A KV-2 talán még veszélyesebb a tigrisre, mert nagyobb az átütése, meg az a ba****tt nagy lövedék azért tud nagyot szólni....de azzal az úgyúval pontosan lőni 500 felett??? Hát RB-ben megnézném??? A nevetséges átütésekkel rendelkező sherman tankjármúveket meg nem is említem. Írtam már korábban is, hogy a Tiger-el nem kell közelharcolni, nem az az erőssége.
A hibrid meghajtású T-34-kkel kapcsolatban...hát van ilyen az tény, de szerencsére nem ez az általános. A T-34-85-k azok amik már valódi veszélyt jelentenek a Tigrisre, da ha jól tudom azokat meg már ezért is fejleszették ki. Az IS-2-kel egyetemben. Az ezek alatt T-34-k mind csak prédaállatokk a Tigrisnek. Meg kellene tanulni játszani az adott tankkal, és nem egykaptafára menni mindegyikkel.
Akkor talán nem hordanál össze ennyi sületlenséget!
(MÁr bocs!)
-
Szia!
Első körben a launcher -ben jobb fent kattints a villáskulcs ikonra, majd ott kattints a "Check files" menüpontra.
Ha ez nem működik, akkor könnyen megeshet, hogy a vírusirtódnak / firewall -nak nem tetszik valami. Ez esetben kapcsold ki, vagy add hozzá a játékot a kivételekhez.
Utoljára szerkesztette: FishNoRba, 2016.01.24. 18:54:37 -
Azért ma voltak érdekes percek. Nyertem 250%os rp növelőt. Berakott a csatába. Nálunk full random, náluk 2x4es klán csapat. Össze is hoztam 3 tankkal 525 pontot ... -
bgabor911 #27927 Mintha a foci nem lenne sutyerákság. :D -
yossarianHUN #27926 Hali. Pár hónap kihagyás után újra le akartam porolni a játékot, úgyhogy gondoltam lefrissítem. A frissítés viszonylag hamar megakadt, és a képembe tolta ezt a hibaüzenetet:
Disk read/write error. Would you like to try again?
E:/War Thunder/res/lowquality.dxp.bin
Akármit csinálok, nem segít. Próbáltam a sima és a HD textúrás klienst is, nem ment. Letöröltem az egész játékot, és próbáltam letölteni az érintetlen, friss klienst, de ugyanez volt. Esetleg van valakinek valami ötlete? -
Luciferkee #27925 Ugyanannyit fizettünk érte, valaki már tegnap megkapta, valaki még ma sem.
Nagyon fair dolog tőlük...
E100-as tournamenttel is átbasztak minket, az áll, hogy unlimited beugró, közben csak 85 vereségig jó... -
Lehet hogy lassan küldik egyesével? :D -
Látod Sherman. :D
Ja, és van aki nem szavazott, de vett, és kapott. Erre mit lépsz? -
Luciferkee #27922 Én még mindig nem kaptam semmit sem, pedig szavaztam is, sőt 2 dogtaget is vettem.
Rabló cigány banda. -
Nem. -
Most komolyan te el sem olvastad hogy mikre mit kapsz? XD
Erre csak annyit mondhatok hogy ez nem a Gaji hibája :P
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.01.24. 16:22:38 -
Oh, b+. Mekkora sutyerákság már! Szavazzak holmi fehérorosz vs ukrán-ruandai csapatokra, hogy melyik aimbotos fog jobban csalni? Akkor erről ennyit.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.01.24. 16:06:26 -
Luciferkee #27918 War Thunder topicban valószínű focicsapatra kell szavazni 
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.01.24. 16:01:02 -
Milyen kedvenc csapat? Foci? -
Luciferkee #27916 Szavazni kellett a kedvenc csapatodra. -
foxbat88fx #27915 ha meg csak a teteje látszik ki akkor nem is tud rádlőni
te meg megtudod lőni a rajta levő parancsnoki kupolát ami akkora célpont h nem lehet elhibázni :D -
Bakter, mi ez a faszakodás a gazsi részéről a boosterrel? Ideadták a gépeket, miért nem kapom meg a boostert?
Nem kellett hozzá valami extrafakságot csinálni? Lőjj ki PZ-III-al egy lövéssel tíz T-10-et, vagy valami hasonló? -
Ismerem azt a részt, de nem tudom eltalálni :D Főleg amikor a tornyának csak a felső pereme látszik. Egyébként is nehéz becélozni, mert elég gyorsan tolat, meg nálam jó nagy fű is van :/ Lehet le kéne nyírnom, mint ahogy te is tetted :D -
foxbat88fx #27912 MI? :D
torony szemből a cső mellett van a bazi nagy optika... (ha szemből áll neked akkor bal oldalra célozz).. az alatt meglövöd
ott 130mm effektív, vagy annyi se :) és annyi volt a tank
csak arra kell figyelni hogy pont alatta találja el
-
Ugyanez a Leo1, a tornyát nem tudom belőni egyszerűen. Az meg nyilván agyonb*sz a HEATFS-sel :P -
Loki of a Down #27910 Köszi!