11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Személy szerint a PZ-II-t nem szerettem, azzal valahogy mindig felborultam vagy felborítottak. Szerencsére nagyon hamar túl estem rajta. A stuh 42-t nem próbáltam, de tekintve hogy az alapból is a gyalogság támogatására készült nem harckocsik ellen így nem meglepő ha szar!
    A PZ 4-ek Tigrisek, Párducok viszont mind megállják a helyüket. Ha nagyon szar tankot akarok keresni biztos hogy találok minden nemzetnél kivétel nélkül. De egy egész ágat leszarozni. Aki ezt nyomja az egyszerűen vagy nem tud játszani velük (mondom ezt úgy hogy átlagosnak tartom magam, a pro-tol kicsit messze) vagy csak nyomja az elvakult szövegét amit a hozzá hasonlóaktól tanult, akik szintén képtelenek objektíven szemlélni a játékot. Csak megy a gaijin fikázás, aminek még egyénként lenne is helye ha átlátná a helyzetet.