War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valamikor réges-régen sokat játszottam egy népszerű WWII játékkal. Ott is tankoztam legszívesebben és már ott is az volt a gond, hogy a repülők folyamatosan terrorizálták a földi egységeket, ezzel teljesen tönkretéve a játékot. Nyilván ők örültek a sok ingyen frag-nek, de én sokszor a pokolba kívántam őket. Sajnos a WT:GF is kezd ebbe az irányba elmozdulni, ami elég szomorú. :-(
Most, hogy már késleltetés sincs a bombákon, szinte esélytelen elmenekülni előlük. Az arty is kezd már nagyon túlburjánzani. Foglalási pontok körül szinte folyamatosan hullik az áldás, a nagy füsttől semmit nem lehet látni.
Legyen repülő meg arty is, mert növelik a játék hangulatát, csak valahogy korlátozni kellene ezeket. Elég lenne, ha egy player egy csata során 3-szor hívhatna artyt meg repcsit is ritkábban lehetne behozni. A kamikaze üzemmódot pedig szankcionálni kellene valahogy.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.08. 16:30:17
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.08. 16:18:34
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.11.08. 14:42:54
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

azért van egy határ ami alá már nem megyek ha igénytelenségről van szó.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

M26e1: 669 csata 74,7% win ratio
T-44: 390 csata 62% win ratio
Az én következtetésem a következő.
1.Jóval jobban játszol nálam mert az én értékeim ennél jóval gyengébbek.
2.Az M26e1 az egyik legeredményesebb tankod, ráadásul sok csata után.Akkor most összességében nem lehet hogy ez egy jó tank????
Számomra az M26e1 egy szerethető szép tank amivel szeretek játszani, mert jó vele játszani míg ezt egy csomó másik tanknál nem érzem.
Utoljára szerkesztette: jancsika6801, 2015.11.08. 10:32:46
valóságban a papír páncélját kilométerekről átlőtte egy Tigris 88-asa, a játékban meg a Pershing 90mm-ese pattog róla mint a szar pfffff 😄 ugyanúgy lyukadnia kellene mint egy Shermannek
összehasonlításképpen (alap crew)
t44: 9.3s
tiger 2: 11.1
m26e1: 14.4
t32: 18.8 (de ez osztott lőszeres)
Mennyire lehet vele eredményesen harcolni? Ezt Pl kifejezetten a GF realistic csatákba szánom, mert AirBatle-ban egyenlő az öngyilkossággal azzal bejönni legyen szó arcade, rela vagy sim mód.
Ha valakinek megvan és játszik vele írjon már pár jótanácsot! Köszi előre is!
Az jó-e hogy összeengedik a repcsiket a tankokkal? Szerintem jó, de mások - pl. szerinted is nem. Ebben soha nem lesz egyetértés. Annak idején Rudel elképzelése pl. bevállt, mikor szorgalmazta, hogy a Stukákat szereljék fel a 37mm Flak 18-akkal, és "megalkodták" az A-10 tankvadász "elődjét". Miután ezeket a "madárkákat" együtt alkalmazták a harckocsizókkal igen kellemes eredményeket értek el.
Az számít szerintem - persze ez csak magánvélemény -, hogy ki mit akar. Legyen egy újabb tankos játék? Mert abba tényleg nem kellenek replők, vagy legyen egy a "háborús hangulatot" visszahozni PRÓBÁLÓ játék? Mert ott akkor van létjogosúltsága a repülőknek is. Hiszen az egyik csapat célja, hogy a másikat megsemmisítse. Akkor meg minden eszköz - amivel lehet az ellent pusztítani - megengedett. A repülőktől a rakétás hackocsikig - ami megint csak egy baromság szeirntem. Az a másik, hogy az adott csapat játékosaiban mennyire van igény arra, hogy az adott eszközt, vagy eszközöket, mennyire képesek és mennyire akarják arra használni amire kell. A vadászok védjék a bombázókat, akik támadják a földieket. A légvédelem, meg a földről lője az ellenséges gépeket. A tankok pusztítsák a tankokat....a lighetek, meg az ellenséges légévédelmet...Persze tudom, hogy ez idealizmus....de néha összejön egy-egy ilyen csata is, és kövezzetek meg érte, de nekem EZ tetszik!-😊
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
Szerencsére ebben nem a wot-ot követik, ahol a HD textúrák bevezetése óta, olyanok a tankok, mintha vacak kínai műanyag játékok lennének.

Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2015.11.07. 20:33:49