37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Az biztos. Örömtáncot járok ha bármivel sikerül kilőnöm végre, ha sikerül. -
foxbat88fx #27908 láttam de engem már nem nagyon izgat a game :D
árulom az accountot aztán vagy elviszik vagy nem -
Am ez a Panther TV szerintem nagyon jó lesz 5.7-ben, főleg ha németek ellen teszi
-
kissssss #27906 BR-471D -
Droughert #27905 lol -
Am foxy. Amiről te beszéltél hogy össze kéne gyűjteni boostereket, azokkal a kötvényekkel. Én most dog taggel kaptam 1000x 100%.osat :PPPP -
Loki of a Down #27903 Melyik az a csíter lőszer? -
foxbat88fx #27902 tömjétek csak a zsebét a gaijinnek :D -
Luciferkee #27901 Én sem kaptam semmit sem. Remélem visszaadják a pénzt ezek a pénzéhes orosz faszfejek. -
Akkor lehet később fogod megkapni :/ nemtom mi lehet -
Az már meg volt párszor ... :( -
Csak indítsd újra a játékot. -
Fasza
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Kell valami ahhoz, hogy megkapd? Valami faszom versenyen részvétel, kihúzott thunder baromság, vagy simán megkapod, csak bénáznak? -
Droughert #27895 A boostert is cserélték nálam, 1000 csatáról számol vissza. -
Azokat én is megkaptam. A booster most jobban érdekel. Szerencsére mindkét gift ki van fejlesztve, nem megint egy nesze neked, fejleszd ki a modulokat is jármű. -
Luciferkee #27893 Se boostert se tankot, se repülőt nem kaptam. -
Droughert #27892 Megjött a tank és a repülő. -
Engem valahogy a tankjaik nem érdekelnek most. Inkább a rank4-es griffonok moduljait húzom ki először. -
Droughert #27890 Én is megkaptam, kérdés, hogy mi lesz ha küldik a második javított verziót, azt is megkapjuk, vagy majd megint bénáznak és nekünk marad ez? De eddig egész jó, britekkel vesztes körrre is jön 10k xp.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2016.01.24. 13:24:51 -
Lokker #27889 puncsos
-
Nagyon úgy néz ki. :) Csíter! :D -
Csak én kaptam volna meg azt a boostert? :D :P -
bgabor911 #27886 Szerintem vastagon az M-60 a legjobb medium tank. Péncélzatra majdnem ugyanazt tudja, mint a T-54, de a T-54 tengernyi bosszantó hibája nélkül(gyenge motor, lassú toronyforgás, nemlétező gun depression). Plusz ugye angol L7 löveg, ami a legjobb med löveg a játékban. -
bgabor911 #27885 Durva hogy halálra vannak szívatva a németek Historical Event csatában is.
Német részről max bevihető gép: Tiger II P
Orosz részről: IS-2 mod 44 (ugye a cheater hidegháborús lőszerével az IS-4Mből), T-34/100, T-44/122.
Nem is értem miért kell tíz percet várni egy csatára. :D -
Luciferkee #27884 Legnagyobb problémát a németekben Tier V-ben látom, vagyis:
Kilövik a Leod (ami szerintem a legjobb 7.7-es tank), akkor nagyon nincs más választásod mit bevinni:
- JPZ 4-5: Hagyjuk, vicckategória.
- MAUS: Szintén. Régen jó volt vele bohóckodni amíg a heatfs nem jött be.
- JagdTiger: Talán. Én nemtudok TD-kel játszani, próbálkozom, nem a stílusom. De azért be lehet vinni 7.7-be.
- Panther 2: Talán. Aránylag megállja a helyét a 7.7 bolyban.
- Tiger II H: Talán. Heatfs óta nem annyra.
- 105-ös Tigris: Hagyjuk... mit keres egyáltalán itt?
- Ferdi: 7.7-ben esélytelen.
Ezzel szemben más nemzeteknél ott van a
- 3 x T-54 (oké, egyikhez van csak heat, a másiknál ott az APDS, a harmadiknál, meg 412D nem annyira rossz)
- T-10 M
- ZSU-57!
USÁ-nál ott az
- M60
- M47
- M103
- T92 (talán).
Edit:
100% booster még nekem sem jött meg :(
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.01.24. 12:26:03 -
Nem tudjátok mikor kerül végre be a 100%os rpszar? Fél nap a maiból már elment az ő balfaszságuk miatt ... -
Molot115 #27882 Személy szerint a PZ-II-t nem szerettem, azzal valahogy mindig felborultam vagy felborítottak. Szerencsére nagyon hamar túl estem rajta. A stuh 42-t nem próbáltam, de tekintve hogy az alapból is a gyalogság támogatására készült nem harckocsik ellen így nem meglepő ha szar!
A PZ 4-ek Tigrisek, Párducok viszont mind megállják a helyüket. Ha nagyon szar tankot akarok keresni biztos hogy találok minden nemzetnél kivétel nélkül. De egy egész ágat leszarozni. Aki ezt nyomja az egyszerűen vagy nem tud játszani velük (mondom ezt úgy hogy átlagosnak tartom magam, a pro-tol kicsit messze) vagy csak nyomja az elvakult szövegét amit a hozzá hasonlóaktól tanult, akik szintén képtelenek objektíven szemlélni a játékot. Csak megy a gaijin fikázás, aminek még egyénként lenne is helye ha átlátná a helyzetet. -
No igen. Aki hasznavehetetlenezi a német tankokat, az nyomjon pár kört az Archerrel! :D
Amúgy, még a PZII is klasz volt anno amikor a német low tier húztam. Igazából élvezetes volt vele játszani. Pár hónapja ismét nyertem egy PZII DAKot. Nos, azzal 1xűen szenvedés volt menni a jelen körülmények között míg a legjobb lőszere meg nem lett. De abban a tierben ő egy senki. Viszont a STUH 42 kivételével nem tudnék szar tankot mondani a németeknél, max. a BRjük szar. A STUH esetében maga a tank rossz.
A HH JpzIV-V esete még ami határeset, bár ott az értelmét nem látom miért kellett ez oda be? -
Molot115 #27880 A tigris jóval gyengébb egy KV2-nél? Meg főleg egy churchillnél? :D jólvan...
Hasznavehetetlen minden német tank? Az összes? Te hány német tankot próbáltál eddig?
A gond az hogy nekem max 3 lövés kell és a sherman is és a t-34 is elhalálozik, az esetek 95%-ban. Ha elöl lövöm ha oldalt ha hátul. Egyedül a jumbo necces mert az szemből azért tud meglepetéseket okozni, de az meg már feljebb van.
Ha szigorúan nézzük a világháborús kereteket akkor a pz4 valóban a t-34 és a sherman mögött van. Viszont nem annyival hogy hasznavehetetlen szarnak nevezd. Tudod te mit jelent a hasznavehetetlen jelen körülmények közt? Amikor nem tudsz annyira közel menni hogy hátulról átüsd, na az hasznavehetetlen. Amikor már akár nagy távolságról is átütöm egyes esetekben az ellenséget azt nem igazán tudnám a hasznavehetetlen jelzővel illetni. Neked attól szar a német ág hogy nem ugyanúgy kell velük játszani mint egy t-34-el. A hiba a te készülékedben van. Pámcélvédelemben nincs ott egy PZ4 mint egy T-34? Akkor ne használd ugyanúgy, mingyárt jobban fog tetszeni. -
Droughert #27879 Az a baj, hogy te egységesen beszélsz a német ágról (és sokszor hülyeséget), de a játék br-ekre van osztva, érdemes azon belül nézni a különbségeket a nemzetek között. Ebből a szempontból hülyeség amit írsz, mert igenis vannak jó tankok, jó br-ek, a németeknél. Tigrist leszarozod, pedig az egyik legjobb német tankok között van, tudni kell használni, és vigyázni kell rá, de azzal a gunnal negyon szépen tud aprítani. Ott van a KT, P2, Leo amik szintén jók, sőt a KT-P2 a legjobb 6.7-esek voltak patch előttig, most, hogy 7.7-es szarok is jönnek szembe, így nehezebb velük boldogulni, de ha tierjükbe kerülnek akkor nmagyon jók. Vannak most is ótvar fos br a német ágon (ez inkább alacsony br), de mivel egyre kevesebb a tiszta német vs akármi összecsapás, ezek a különbségek annyira nem jönnek már elő. Sokszor mennek mostmár együtt a németek az oroszokkal, alacsony tierben a legnagyobb mumus volt az orosz nemzet, mert a nagyobb robbanótöltet mennyiség miatt, egyetlen találattal leamortizálták a német vasakat.
Említetted a PZ3-ak használhatatlanok, nálam páldául a PZ3M-nél 60 csatára jut 206 kilőtt tank, mellé 60%-os wr, ennek fényében én nem nevezném annyira szarnak. Az tény, hogy mostanában inkább lefelé mozogott a wr, mert pont ez volt az a tier amiben szénné szivatta a gazsi a németeket. Erre volt válasz pár hónapja, hogy az itt lévő t34-ek br-jét megemelték, jöttek új nemezetek így már ismét élvezetes lett velük is a játék.
Utoljára szerkesztette: Droughert, 2016.01.24. 11:07:16 -
Lokker #27878 azért a pz3 m nem egy rossz tank, nekem sok kellemes csatám volt vele -
Szerintem érthetően leírtam az indoklásom miért lejt a pálya az oroszok felé.
"Németekkel ritkáán fordult elő az, hogy egy 2-3 jó meccsből álló sorozatot fent lehessen tartani."
Kiegészíteném azzal, hogy előforduljon ez a 2-3 csatából álló győzelmi széria.
"Szépen kiemelted de úgy szólt eredetileg hogy nem lehet elvárni hogy 1 szinten legyenek"
Pedig játék alapján el lehetne.
chörchil,kv-2 ezek mivel vannak ott egy szinten a német oldalon bármivel?
Már harci értéket figyelembe véve.
A tigris ezektől egy jóval gyengébb tank.
Egyébként a t-34-es kigyújtásos részt meg kifejezetten a test hátuljára értettem, de itt írhattam volna az összes szövetséges tankot, mert mind rendelkezik ezzel a képességgel.
A hasznavehetetlen-t meg minden német tankra rá lehet mondani, amíg a fentebb is említett tulajdonságok általánosak a némt vs nem német összevetésre.
Hát csak gondolj bele, eléd kerül egy shörmen vagy t-34 olyan 4-500 méterre egy nem városi pályán ahol csak a hátsó részét látod.
Teszem azt épp harcol egy társaddal vagy csak épp lő egy csapattársadra.
Ha nem is lát és végig ott marad, amíg neked kell egy t-34 esetében pl 10 lövés, de legyen csak öt ahhoz, hogy kigyulladjon, neki kell egy lövés és ha szerencséd van nem döglessz meg tőle azon nyomban addig elég hasznavehetetlen szar egy ilyen tank a nem ilyenekkel szemben.
Persze pl a pz4-ek jó tankok mert az ágyú jó rajtuk, a tank önmagában szar lenne, de mivel van egy jó ágyú rjata így mondhatjuk rá, hogy jók.
Viszont a többi nemzet csak jobb tankokkal van ellátva ezekkel szemben legalább olyan jó ágyúkkal, de még ha ez nem is lenne igaz akkor sem számít, mert egy pz4-hez nem kell jó ágyú, hogy kilődd.
Más meg amúgy sincs ott a németeknél.
Ha vh-s kereteket nézem akkor igenis szarok a németek önmagukba, de az ágyúk miatt nem hasznavehetetlenek a pz4-ek inkább csak jóval szarabbak mint bármi más nemzet elérhető tankja a szintjükön.
pz3,stuh42 és társaikra viszont 100%-ban igaz minden tekintetben az, hogy haszontalanok. -
Egy fokkal vagyok stock felett. Majd kiderül. :D -
gstup #27875 Szerintem meg kifejezetten mozgékonyak.Hamar elérik a csúcssebességüket és árkon-bokron át tartani tudják. -
Molot115 #27874 Jó ez ütött. Ebben maximálisan igazad van... :D -
Lokker #27873 elengedném én 2013-at ha az azóta jelenlévő bugokat is javítanák. :) nem lenne ami emlékeztet rá :) -
Molot115 #27872 Ja hát én arról beszélek most mi van! Nem a múltba élek hogy jajj amikor még a KT ment a T-54 ellen. Az tényleg szar lehetett csak éppen elmúlt. Abban az időben lejtett a pálya biztos vagyok benne, de most már jobban fel vannak töltve az ágak, ott van az amcsi ág ami főleg nagy tierben bőven felveszi a versenyt az oroszokkal, ott van a brit ág amire itt is sokan mondják hogy OP. Szóval majd ha elengeditek 2013-at akkor meglátjátok hogy már koránt sem annyira durva a helyzet mint amiben leragadtatok... -
Lokker #27871 hol volt még akkor a leopard? még gondolat se volt :) -
Molot115 #27870 Valamiért a háború után már nem a mozgékonyság volt a fő szempont náluk. Viszont páncélvédelem szempontjából egyre durvábbak lettek, lásd chiftain meg challanger, és ez a tömegükön is meglátszik.