11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • DasIsFuck
    Szerintem érthetően leírtam az indoklásom miért lejt a pálya az oroszok felé.
    "Németekkel ritkáán fordult elő az, hogy egy 2-3 jó meccsből álló sorozatot fent lehessen tartani."
    Kiegészíteném azzal, hogy előforduljon ez a 2-3 csatából álló győzelmi széria.

"Szépen kiemelted de úgy szólt eredetileg hogy nem lehet elvárni hogy 1 szinten legyenek"
    Pedig játék alapján el lehetne.
    chörchil,kv-2 ezek mivel vannak ott egy szinten a német oldalon bármivel?
    Már harci értéket figyelembe véve.
    A tigris ezektől egy jóval gyengébb tank.

Egyébként a t-34-es kigyújtásos részt meg kifejezetten a test hátuljára értettem, de itt írhattam volna az összes szövetséges tankot, mert mind rendelkezik ezzel a képességgel.

A hasznavehetetlen-t meg minden német tankra rá lehet mondani, amíg a fentebb is említett tulajdonságok általánosak a némt vs nem német összevetésre.
    Hát csak gondolj bele, eléd kerül egy shörmen vagy t-34 olyan 4-500 méterre egy nem városi pályán ahol csak a hátsó részét látod.
    Teszem azt épp harcol egy társaddal vagy csak épp lő egy csapattársadra.
    Ha nem is lát és végig ott marad, amíg neked kell egy t-34 esetében pl 10 lövés, de legyen csak öt ahhoz, hogy kigyulladjon, neki kell egy lövés és ha szerencséd van nem döglessz meg tőle azon nyomban addig elég hasznavehetetlen szar egy ilyen tank a nem ilyenekkel szemben.

Persze pl a pz4-ek jó tankok mert az ágyú jó rajtuk, a tank önmagában szar lenne, de mivel van egy jó ágyú rjata így mondhatjuk rá, hogy jók.
    Viszont a többi nemzet csak jobb tankokkal van ellátva ezekkel szemben legalább olyan jó ágyúkkal, de még ha ez nem is lenne igaz akkor sem számít, mert egy pz4-hez nem kell jó ágyú, hogy kilődd.
    Más meg amúgy sincs ott a németeknél.

Ha vh-s kereteket nézem akkor igenis szarok a németek önmagukba, de az ágyúk miatt nem hasznavehetetlenek a pz4-ek inkább csak jóval szarabbak mint bármi más nemzet elérhető tankja a szintjükön.
    pz3,stuh42 és társaikra viszont 100%-ban igaz minden tekintetben az, hogy haszontalanok.