Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #27857 Nem könnyű kibogozni a hozzászólásodat!
Nem egy játékon kell szocializálódni, és egyből kiderül mitől hírhedt egy Tigris vagy egy Párduc. Csak itt a játékban összekerülnek olyan gépekkel amik felvették velük a versenyt vagy meg is haladták őket. Így már nincs meg a "legyőzhetetlenség". Nem más ez csak egy játék, jó messze a valóságtól, tök mind1 mennyire akarnak realisztikusak lenni. Igen sokszor említem hogy realisztikus meg valóságos, de azt is hozzáteszem hogy kicsit vagy nem teljesen. Azt pedig látni kell hogy mivel ez egy játék nem lehet igazán realisztikus!
"A tigris és a sherman egy szinten legyen" Szépen kiemelted de úgy szólt eredetileg hogy nem lehet elvárni hogy 1 szinten legyenek. Mivel a valóságban sem voltak 1 szinten. Ráadásul nem is én írtam. Azzal én is egyet értek hogy lenne mit felül vizsgálni a BR rendszerben.
A következő hozzászólásod miszerint "irtózatosan" lejt a pálya az oroszok felé. Hát neked ez a véleményed, rendben. Nálad lejt, nálam nem. Korábban kitárgyaltuk már ezt. Nem tudtak meggyőzni róla pedig többen próbálták. Nem tudom például hol van az a sok hasznavehetetlen, szar és életképtelen tank? Komolyan kiváncsi lennék melyek azok? Pz4-ek jók, Párducok megint csak jók, Tigrisek is, KT meg P2 meg egyenesen brilliáns. Újabban a shermanok oldalról 1 lövés, mióta lecsengett a bevezetésük. Szemből is 1-2 lövés PZ4 F2-vel, az esetek nagyrészében. (Mostanában mentem pár kört alacsony tierben is, 3fős szakaszban.) Azt meg ne mond nekem hogy neked minden T-34 10 lövés hogy egyáltalán kigyulladjon mert azt nem fogom úgyse elhinni. Ha pedig elő is fordul ami lehetséges, az inkább az RNG hibája, nem a T-34é! Mint mondtam pár csatát játszottam oroszokkal is, semmivel sem gyulladnak ki ritkábban mint azok a német tankok amiket próbáltam. Ezekkel az érvekkel hogy "hasznavehetetlen" "szar" "életképtelen" egyáltalán nem győztél meg arról hogy az oroszok felé lejt a pálya!
A mondataidat meg fogalmazd meg kicsit érthetőbben, mert se füle se farka némelyiknek...