War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár eddig az F-84 volt az, aminél elit létére még kb. 14 modult kellett kihúzni ismét, amikor behozták a rakétákat hozzá, tehát az a csúcs, de elmehetne a gazsi a jó édes a....ba, mert sokadjára csesz ki velem holmi bisz-basz modulokkal. 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A grafika szebb lett, nálam simán megy 60 FPS-el, habár nagy ritkán van, hogy nagyon leesik a frame rate, mint másoknak is.
A két új pálya kicsit változatosabbá teszi a csatákat.
A régi pályák átdolgozott verziója szerintem jobb lett. pl. Kuban "C" pontja lényegesen jobban kidolgozott és vannak normális fedezékek, de a többi pálya is előnyére változott.
Az új XP rendszer szerintem átláthatóbb és egyszerűbben használható.
Na kb. ennyi.
Utoljára szerkesztette: Big Blaster, 2015.11.07. 20:06:38
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
mivel a motor minden Pershing variánsban ugyanaz volt
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.11.07. 16:02:08
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
2.Sztálinium.Régebben írtam hogy én például mindhárom ágat húzom az orosz most 7.7-ig a többiek 6.7-ig vannak meg de emlékszem mikor az orosz ágat húztam 6,7-nél vért huggyoztam a németek ellen (gyűlöltem a tigriseket)de én tankokat szeretek és nem nemzeteket A három kedvenc tankom mind különböző nemzetiségű: M26e1, T-34-100, PZ II.h úgyhogy ha erősebbek az oroszok azt feldolgozom de azt hogy az égből bombák potyog azt nem <#crazya>#crazya>
most már arra se lesz időd hogy elérd a csatateret a repülőddel mert minden tankos rá van kényszerítve hogy rohanjon előre az elcseszett snipernézet miatt mert távolról semmit nem lehet értelmesen becélozni.
pecs előtt a szutykos PO-2 repülőmmel vígan eltudtam érni a csatateret, most meg a b-25j ruszki prém géppel se érek oda zuhanórepülésben mert valamelyik oldal már réges rég elpatkolt.
RB modot sikerült lefokozni egy hardcore árkád modra.
Op-nak sem találom őket, pl a német Dornierekkel a 4 500kilós bombával optimális esetben tényleg ki lehet szedni akár 4 tankot is(az nagyon ritkán van hogy vissza tudok menni a reptérre még egy körért, túl rövidek ehhez a csaták), de ha van egy valamirevaló vadász vagy AA az ellenség között, akkor pillanatok alatt leszednek úgy hogy esélyed sincs semmire. És 600 sp-be kerül a behozatala, tehát meg is kell dolgozni érte.
az új MM rendszerrel már így is elégé tökön volt rúgva a játék de a mostani játékmeneti újításokkal szó szerint ki is herélték a játékot.
kezdjük ott hogy olyan mint tankvadászat az konkrétan megszűnt létezni a játékban(RB mod), hiába veszek fel egy jó lő pozíciót mert látni nem látok semmit sniper nézetben, ha pedig elkezdek mégis a spotolt ellenség felé lőni akkor kapok olyan válasz zárótüzet(ekkor már fel vagyok spotolva) hogy képtelenség épp bőrrel visszavonulni, ez magyarul annyit jelent hogy az olyan TD-k(meg tankok is) amik tudnának nagy távolságon is eredményesen csapatot támogatni a jó ágyúikkal nos ezek most kiestek a játékból, most ott tartunk hogy csak azzal a TD-vel lehet eredményesen játszani amelynek minimum 100mm felet van az ágyúja.
a másik probléma az maga a spotolás... ha egyszer leadok egy lövést akkor igencsak jó eséllyel kapok olyan tűzesőt a fejemre hogy élve már nem kerülök ki a bajból, tegnap a kedvencem az volt mikor leadtam egy lövést a su-85m tankommal és pár pillanat elteltével rögtön kaptam 6 darab lövést, ebből 4 mellément a mások kettő instant leláncolt mindkét oldalt...
abban a pillanatban olyan érzésem volt mintha én most world of tanks-al játszanék.
gondolom minden régi wot játékos számára ismerős a szituáció mikor fel vagy spotolva te pedig minden erőddel azon vagy hogy fedezékbe húzódjál mert máskülönben az összes ellenfél amelynek van rálátása a tankodra az bizony tüzelni is fog rád.
és akkor a random fps dropokról még nem is tettem említést....
A helyzeten tovább súlyosbít hogy a Gaijin hihetetlenül okosan berakta a légvédelmi járműveket hogy azok majd a földről védelmezik a harckocsikat... Hát gratulálnom kell ehhez is mert 5 légvédelmisből 4 biztos hogy a tankokat lövi egyébként nem kis sikerrel, mert ők képesek kibírni egy 122 millis gránát közvetlen találatát, ami még a MAUS-nak sem megy mindig. Viszont szemtanúja voltam ahogy egy T-34-et az első lövedékével darabokra robbant a wirbelwinddel a szakasztársam. Kérdem én ennek így mi értelme van? A hülyére erősített légvédelemmel amik a repülők ellen majdnem hatástalanok egyébként? Megyek a harckocsimmal ami egy harckocsi, a szárazföld legerősebb harci eszköze és attól kell rettegni hogy mikor fog lebombázni egy repülő vagy hogy mikor csinál belőlem nagy-lyukú sajtot egy légvédelmi matchbox, amitől nem biztos hogy megtudom magam védeni mert az RNG azt mondta hogy ma ő a Jani, én meg leszek az áldozat. Tényleg csak nekem nevetséges ez?
Nem hiszem el hogy nincs erre valami megoldás. Csináljanak akkor egy olyan játékmódot ahol csak szárazföld hogy aki nem akar repülők ellen menni az megtehesse ezt.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ja és "csak" mellélött.
Utoljára szerkesztette: vfrtom11, 2015.11.07. 11:03:29
Rendelkezem szinte az összes repülővel amcsi ágon az importált Canberráákat kivéve, RB-ben húztam ki őket.
Tapasztalataim alapján nyugodtan ki lehet jelenteni hogy ha egy amcsi csapatban háromnál több B-17/-B-24 van, akkor a csapat szinte mindig veszít. Tekinve hogy ezek a gépek gyakorlatilag semmi hasznosat nem csinálnak a pályán, viszont elveszik a helyeket a vadászgépek elől. Amúgy szinte mindig elsőnek halnak meg és a durvának tűnő védőfegyverzet ellenére szinte mindig kill nélkül.
Másszóval ha az összes tetű bombázózik, akkor gyakorlatilag nem lehet nyerni amcsi oldalon. Limitálni kéne a számukat, szigorúak ugyanannyit rakva mindkét oldalra, mint a Wotban a tetves artikkal történt.
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Ez volt az egyetlen dolog, amit vártam ettől a peccstől, de nem sikerült...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Kapott több RP-t? Mire megy vele? Gondolkozzunk kicsit, tegyük fel, hogy kifarmol így 1 óra alatt 2M RP-t (bár kétlem, hogy ilyen sokról lenne szó), mire megy vele?
- Kimaxolja a bombereket... Úgysem repül velük senki
- Kihúzza az összes ágat 1 nap alatt. Sokra nem megy vele, mert nem lesz SL-je, hogy megvegye a gépeket. Kimaxolni úgyis csak a bombereket tudja, tehát még az sincs, hogy az összes jetet ace-ra csinálja (ami egyébként a legnagyobb munka)
- Mivel semmi E-sport nincs ebben (RNG miatt nem is lesz sose) szintén nem értem miért kell a ban.
- Semmi mmorpg előny nem származik belőle (várak, guild tápolások, rare itemek)
- Senkinek nem ártanak vele
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.11.06. 21:29:33