11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • AnuluWork #27849
    Csak pár mondat az OP/nem OP vitához.

Amíg random a sebzés és a MM bequr +1be is, szerintem, nincs olyan, hogy "OP".

Hatalmas szerencse van. Semmi más. Egyszer megyek egy jó kört egy tankkal, minden összejön, egyszer meg egylövéseznek 2 kilométerről.

Amit észrevettem, az a következő (most általánosságban mondom, squad nélkül):

MINDIG nézi a gép, hogy te most hogy állsz a soron, értsd: az elején, amikor elkezded gyúrni a tankot, akkor segít. (pl. első csatád vele 5--8 kill, hogy azt hidd, ez tényleg "OP"). Amikor a közepén vagy, akkor szopat, és bár te jól szerepelsz, folyamatosan vesztetek. A közepe után szopat a legjobban, míg a jobb oldalt és a legjobb lőszert meg nem szerzed, viszont már nyertek (ilyenkor mindig 10k ezüstöt vág hozzád, ha nagyon lepattantál, mert azért néha ő is érzi, hogy túllőtt a célon :D). Ahogy eléred a végét, majd az elitet, a tankod viselkedése megváltozik. Elkezd minden bejönni. Ő azt mondja, hogy mert "elit" lett. Nos, a fenéket. Egyszerűen mindig a f.sz jó végére kerülsz és minden bejön :D

Nagyon fontos az is, hogy egyedül mész be, vagy squadban. Squadban is ki lehet fogni szar napot, de azért ha 4 arc tankjai ua BR, ti vagytok a csúcs minden meccsen. Onnan nem nehéz jól szerepelni. Ezért is ennyire jók a ruszkik ebben. Egyedül ált. kijönnek náluk is a hiányosságok, de persze a random szar is bekavar rendesen. Ha egyedül mész, még akkor is mehetsz jól, de azért van szopóág rendesen. +1 BR, te vagy főleg alul a táplálékláncban, stb. A tankodtól függ, hogy mit lehet vele összehozni, na meg a mapleosztástól: van amikor iszonyat életképtelen mapeket ad, ahol el kell gondolkodni, hogy most mit érdemes egyáltalán csinálni, mikor lesz már vége, és van hogy jó mapek vannak, ahol nehéz szarul szerepelni.

Most ki lehet hozni, hogy egy tank OP, de tényleg minden tankot ki lehet lőni. Pontosan úgy, ahogy Alex is mondja.

Én azt mondom, hogy az "OP" tank ott kezdődik, hogy +1 BRben is jól szerepelsz vele, bárhová teszik, várkivel hozzák össze +1ben, jól szerepelsz. Vagyis, nem csak a saját BRedben vagy jó, azt ugyanis el lehet qurni hibás besorolással.

A németeknék a PZIVek, KTk ilyenek, a Tigris E, az amcsiknál Shermanek, M6A1, a ruszkiknál a T-34ek, az IS széria, a Klement Vorosilovok, a briteknél pedig Firefly, Achilles, Churchillek, Charioteer, na és a Comet. (Most a 3 brit 6.3as tankot hagyom, ők nagyvadak, pár hét és mind 7.0 lesz, 7.0 felett meg úgyis csak a durvák jönnek szembe ...)

A briteknél amúgy meglepetés számomra, hogy a Comet jelenleg az a tank T3ban, 5.3 BRel - szerintem - ami +1 BRben, is megállja a helyét, sőt, 7.0ban is képes jó teljesítményre vele az ember. Ha a tolatása nem olyan fos lenne, mint a brit tankoknak általában, a Walker szintjén lenne, bár annál sokkal jobb (szerintem). De mivel fos a tolatása, inkább a Panther szériához hasonlítható, viszont azoknál sokkal, de sokkal jobb.

Egyébként tényleg jók a brit tankok. Ha az ember nem nézni, hogy a legkevesebb idő alatt a legtöbb RPt préselje ki belőlük (sajnos, csak hétvégén két délután van időm mostanában a WTre), hanem csak taktikusan játszik velük, akkor remek meccseket lehet összefunolni, még akkor is ha nem nyertek. :)

Most jön az utolsó 5 brit tank.