11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • FishNoRba
    A wottal kb. 5 percet ha játszottam, bár a mai napig is folyamatosan át akar csábítani két cimborám, akik meg azt preferálják. Egyszerűen az életerős sebződéstől én a hajamat téptem.

Lehet, hogy tényleg nem jó példát említettem, mert már többen is megjegyeztétek. Csak Alex azon állítását akartam megcáfolni, hogy márpedig "OP tankok nincsenek", mert szerintem ez nem így van.
    Igen, én átérzem, hogy nehéz helyzetben vannak gazsiék, mert a hadviselés soha nem volt kiegyenlített. (Az front front elején a németek a KV-1 el küszködhettek, az amerikaiak meg úgy ahogy van benézték a tankok szerepét, jelentőségét a kezdeti sörmenekkel..stb..stb..)

Nem is lehet elvárni, hogy egy Tigris és egy Sörman azonos szinten legyen, mert nem voltak azon az életben sem, de a kiegyenlítettséget valamilyen úton módon meg kéne oldaniuk, mert már azt hiszem mindketten megállapítottuk, hogy a winráta a mérleg egyik oldalának kedvez, ez pedig egy kompetitív játéknál elkerülendő. Szerintem.