11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • FishNoRba
    Igen, sajnos én is tudom jól, hogy semmi nem fog változni, de tudod az a fajta ember vagyok, aki szavazni is eljár, pedig legbelül érzem, hogy tök felesleges. Csak tudod nem jó, hogy a kedvenc gépeimmel, amik messze meghaladták a korukat, ebben a játékban egy vértizzadós, taktikázós bújócskát kell játszanom egy teljesen más éra gépei ellen...
    Pedig szerintem igény lenne, egy viszonylag fejlett haditechnikás, de HEATFS mentes játékkörnyezetre.

A városi pályák közül is akad azért pár jó. Eastern europe pl. az egyik kedvencem. Ha csúnyán magasabb BR -be is dob be, csak átmegyek a folyón, és a másik oldalról védem a pontot. Oldalról egy T-10M se nagy falat. Nyitott terepen viszont a P tornya gyakorlatilag felhívás keringőre bárki számára.