11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    Hát sajnos sok igazság van abban amit írsz, ezt mindenki érzi a saját bőrén is szerintem. Pont csütörtökön toltuk asszem a nácikokkal Br.3.3-ban suadban hárman. És még így is, szerintem 10-ből 9 csatát buktunk. Még olyan csatát is, ahol szakasztárasam egymaga lőtt ki 10 tankot - vagy az volt talán éppen az az egy amit pont nyertük, már ennem sem vagyok teljesen biztos.
    A Tiger II (P) nekem is bennt áll a garázsban. A (H)-ra már nem akartam legénységet képezni pedig azt jobbnak tartják mint a (P)-t...amiven lehet valami. Már csak a váltó fele, meg a hegyes lőszer nincs meg hozzá. Az elején keservesen nehéz volt vele, de nem adtam fel. Így kimaxolva már jónak mondom, csak egy dolgot kell vele nagyon betartani: mégpedig, hogy távol kell maradni és messzíről pufogtatni. (ezt korábban már szintén leírta valaki) Az a 88-s ágyú méltán híres és itt a játékban is nagyon durva. A T II-vel nem kell bemenni szűk utcákba, nem kell leállíni 1vs1-ezni a ruszki heavy-kkal vagy Med-ekkel. Persze van olyan mapp ahol nem tudsz mást tenni...(a sok fosadék városi mapp, hogy rakná teherbe egy taliga majom azt aki a "gazsinál" ezt erőltetni)...ott copás van.
    Azt meg hogy a VH-s vasak PostWar szörnyekkel kénytelenek menni....háááát tényleg gebasz...de ez van...ezellen nem tudsz tenni semmit. Lehet szitkozódni, meg lehet mondani, hogy ez így meg úgy igazságtalan! Ja, na és???....ha jól tudom valami ilyesmi volt erre a gazsi válasza nem?