11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • FishNoRba
    Nem erről van szó. Az egész vita onnan alakult ki, hogy felvetettem, hogy a Tiger II jelenlegi BR -en tök használhatatlan, erre Alex kioktatott mindenkit, hogy tulajdonképpen csak nem tudjuk hova kell lőni, hogyan kell használni, és tulajdonképpen (idézem):"nincs olyan hogy OP".

Molot, én pont másképpen érzem. Szerintem távolodnak el a valóságtól, és lassan már tényleg semmi realisztikus nem lesz az egészben.
    Nem arról beszélek, hogy az egyik tank jobb mint a másik, mert ez természetes dolog. De hogy egy második VH. -s géppel hidegháborús érával kell versenyre kelnem az szerintem nevetséges. Persze, legyenek különbségek, erősségek, gyengeségek, de ne ekkorák...
    Wotozni meg nem fogok, mert ezt a játékot is az RB miatt tolom.

Alex, ahhoz viszont elég ideje játszom, hogy lássam, valamiért furcsán sokszor nyerek oroszokkal, és furcsán sokat vesztek németekkel. És ez, szerintem nincs így jól.
    Amúgy meg én a 3.3 BR -es sörmire és a 3.3 -mas T-34 re gondoltam, és ott a 105 mm még nincs sehol :)