37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Nem erről van szó. Az egész vita onnan alakult ki, hogy felvetettem, hogy a Tiger II jelenlegi BR -en tök használhatatlan, erre Alex kioktatott mindenkit, hogy tulajdonképpen csak nem tudjuk hova kell lőni, hogyan kell használni, és tulajdonképpen (idézem):"nincs olyan hogy OP".
Molot, én pont másképpen érzem. Szerintem távolodnak el a valóságtól, és lassan már tényleg semmi realisztikus nem lesz az egészben.
Nem arról beszélek, hogy az egyik tank jobb mint a másik, mert ez természetes dolog. De hogy egy második VH. -s géppel hidegháborús érával kell versenyre kelnem az szerintem nevetséges. Persze, legyenek különbségek, erősségek, gyengeségek, de ne ekkorák...
Wotozni meg nem fogok, mert ezt a játékot is az RB miatt tolom.
Alex, ahhoz viszont elég ideje játszom, hogy lássam, valamiért furcsán sokszor nyerek oroszokkal, és furcsán sokat vesztek németekkel. És ez, szerintem nincs így jól.
Amúgy meg én a 3.3 BR -es sörmire és a 3.3 -mas T-34 re gondoltam, és ott a 105 mm még nincs sehol :)
-
Max_Andaxin #27828 Persze, hogy nem indulnak ugyanolyan eséllyel, ezért is kell teljesen máshogy játszani velük. Ezt is már rég kitárgyaltuk szerintem itt a fórumon (Op? nem OP?). Minden tanknak vagy gyengéje, meg erőssége. Ehez kell alkalmazkodni. Amúgy meg soha sem lesznek egyforma tudású és erőssíégű harckocsik, csak olyanok amelyek felveszik egymással a verszenyt. Régen legalább ezzel tisztában voltak a déapák meg az ükapák a hackocsikban....Csak nekünk még van mellé RNG is! 
-
Max_Andaxin #27827 Tisztára deja vu-m van.....Srácok nektek nem ismerős ezt a "vita"? 

-
Molot115 #27826 Aki egyenlő feltételeket szeretne az menjen wotozni. Ott tudják a potmétereket tologatni. Itt egy kicsivel jobban szeretnének realisztikusabbak lenni. Pont annyira hogy kijöjjenek a különbségek a tankok között.
Éppen ezért nem értem a kiakadásokat hogy van amelyik tank jobb mint a másik, persze hogy jobb. Lehet hogy sokan nem tudják de ezek azért készültek el hogy legyőzzék az ellenséges egységeket, ez pedig jóval könnyebb hogyha jobb!
Vannak különbségek! De legyenek is, nehogymár minden tank ugyanolyan legyen. Akkor mi értelme annak hogy a valóságban létező tankokat raknak be? -
nyíilván ha nem régóta játszol nemlehet elvárni tőled hogy meccseket hozz le, 5 -ös kill átlagod legyen meg 70% win rate.. egyedül, szakasz nélkül nem is lehet.. de nem kell mindjárt OP -zni.. menj probálj ki egy t10 -et, mindenki próbálja ki.. majd meglátjuk 7.7 -ben mennyire OP.. -
nyilván egy sörmivel nem ugy kell játszani mint egy t34 -el.. de ott a repesz a 105 millis ágyúval, szinte bárhol meglövöd vele a t34 -et akkor pukkan, a heat is átmegy rajta mint a szar.. szóval? :) -
:D
-
foxbat88fx #27822 azért én ingyért nem adom :)
akkor inkább ott rohadjon meg -
Na, gratulálok nekik, nagyon ügyesek, bár annyi beleölt idővel, azért szerintem elvárható, hogy az ember jóval átlag felett teljesítsen.
Viszont, hogy nem jó alapjai a játékra vonatkozó általánosságok levonásához, abban biztos vagyok.
Minden tank játszható, ez kétségtelen, és tuti, hogy minden tankra jut egy ember, aki valamilyen önsanyargató hajlama miatt, azzal a tankkal akar eredményeket elérni, és nyilván fog is. Ez még nem jelenti azt, hogy egyenlő esélyekkel indul mindenki.
Én egy elég casual játékosnak vallom magam. Nem töltök horribilis időket játékkal, pont ezért szerintem nem is várható el tőlem, hogy akármivel amit elém raknak ugyan olyan jó teljesítményt érjek el.
Nagyon könnyű magas lóról beszélni, de ha te tényleg úgy gondolod, hogy egy T2 -es T34 -es, és egy T2 -es sörmi ugyan olyan esélyekkel indul, merthogy "nincs olyan hogy op" akkor azért ajánlanám, hogy gurulj már mondjuk más, veled egy szinten lévő játékosok ellen, úgy, hogy te kapod a szerinted "ugyan úgy használható" járműveket, ők pedig a szerinted nem, mindenki más szerintem meg OP tankokat. Nagyon kíváncsi lennék a kimenetelre.
-
Flikka #27820 én már ingyé elpasszoltam :D 2 és fél év ment a "kukába" -
foxbat88fx #27819 na feltettem az acc-ot eladásra a francba....
kíváncsi leszek milyen ajánlatokat kapok -
Flikka #27818 A játék mindenképpen az
-
ki mondta hogy minden tökéletes? ki? nincs olyan hogy op, üljél bele azt megnézzük nálad mennyire op.. megvan mit hogyan kell használni.. GOF klánba minden tankkal 6-os kill átlag meg 90% win rate .. akkor csíter? szerintetek tuti..
-
Szóval te azt mondod, hogy jelenleg a játékban minden tökéletesen kiegyensúlyozott, gaijin minden tank megalkotása és játékba helyezése előtt pontos kutatómunkát végzett, ezáltal a játékban nincsenek OP tankok (főleg nem az orosz ágon). Aki mást mond meg "balfasz", és csak szimplán nem tud játszani?
Már ne haragudjál meg, de szerinted melyikőtöket nézzük most mind balfasznak? -
Molot115 #27815 Ezért mondom. Lent a földön nem jellemző a lopkodás, nem kell ilyen drasztikus módszereket bevetni. -
Már ma megkapom szerintem :D -
kissssss #27813 na nemsokára meglesz a tankod repülöd :) elvileg. -
Kiteszik hírbe az 50K-s fordulót és mindenki megőrül (csak 7K gyűlt össze egy nap alatt)
-
Tankoknál nem szoktam tk-zni :D Ott amire rálövök az kb. mindig az enyém lesz :D -
Molot115 #27810 Így mondjuk már máshogy hangzik. :D
Mondjuk ilyennel még nem találkoztam mivel nem repülőzöm ugye.
Viszont engem lőtt már ki csapattárs mert úgy látta hogy leloptam a killjét. Mondjuk nem láttam a nevét sehol az ellenséges tankon, szóval enyhén fogamazva nem volt hivatalosan az ő killje...
Az ilyen fékezett habzásúakat örökre kitiltanám a játékból. Akkor tanuljon meg jobban játszani ha lelopkodják előle a killeket tankkal. Mivel szerintem a harckocsik között amúgy sincsenek ennyire súlyos helyzetek, ez nem wot ahol leszedsz az ellen 1000 hp-ából 998-at aztán a csapattárs kinéz a bokor mögül és leszedi a maradék 2-őt. Te meg félbehajtod a billentyűzetet! Esetleg olyat tudok elképzelni hogy az RNG parkolópályára rak és a 4. Ammo rack után a csapattárs 1 lövésből kiszedi neked, szigorúan segítő szándékkal! De ez meg nem a másik hibája szerintem. -
Repülős résznél voltak a teamkillek. :D és igen
Amikor olyan killeket lopnak be hogy az ellenséges gép 90fokban a föld felé néz és irányíthatatlanul zuhan, erre azzal hivatkoznak a stealre, hogy: "Megöltem, ha már te nem voltál rá képes" (persze angolul) , akkor kicsit ideges leszek. -
Szerintem KTról írt főleg, de 6.7ben van pár tank ami üt. IS2vel ritkán láttam 6.7ben játszani.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.01.23. 12:10:05 -
tipikus játékos vagy, mindig minden OP amivel mások 10 killeket csinálnak, mert te meg balfasz vagy és nemtudod használni az adott tankot.. kénytelen vagy belekötni másba, óvódás színvonal..
azt meg hogy ki hogy ír, téged mit érdekel? ki vagy te? milyen jogon oktatsz ki engem? látom neked is szerkeszteni kellett a hsz. -t, mert különben biztos elkövettél 1-2 hibát te is.. most tényleg ez kell? hogy te segíts nekem? segíts inkább magadon, gyakorolj a játékba és kerüld az OP -zást, mert balfasznak fogsz tűnni, mellesleg amiket írsz, aszerint az is vagy..
ha meg nem írok ugy ahogy kéne, illene, ez van, fő a változatosság!
-
Max_Andaxin #27806
Off!!!! Level 3.
-
Max_Andaxin #27805
-:) Valahogy nekem is ez az érzésem van/volt vele (Cromvell I) kapcsolatban. Akkor ezt megtartom-:) Köszi!!!
-
bgabor911 #27804 IS-2vel mi?
Szóval te simán kilövöd a felsoroltakat azzal a tankal, aminek csalás miatt ugyanaz a lőszere mint a BR 7.7-en lévő IS-4Mnek. Hú de kurva ügyes vagy! Talán olyan tankal lenne érdemes példálózni, aminek tényleg tier4-es a teljesítménye, ne a csaló IS-2 mod44-el, aminek iván fejlesztőék megadták a hidegháború idején tervezett lőszert, mert hát orosz, előnyben kell lennie mindenki mással szemben. 230mm átütés és 212g TNTnek megfelelő robbanóanyag BR 6.7-en. Aha, nagyon életszerű.
Amúgy segítek egy kicsit, mert marha zavaró olvasni a "mondataidat". A magyar mondatok nagy kezdőbetűvel kezdődnek és pontal zárulnak, míg a tagmondatokat vesszővel szoktuk elválasztani egymástól. Persze tudnád ezt, ha láttál már volna könyvet közelről. Három pontot egyhuzamban, ráadásul többször egy mondaton belül meg csak az általános iskolások és Frei Tamás "író" használ.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.01.23. 10:08:13 -
Köszi, kipróbálom majd :) -
Szerintem megéri, az elején elég rossz tanknak tűnt, de aztán megszerettem. Viszont a Valentin meg elég lassú, volt hogy mire odaértem valahova 1 lövés voltam, szóval ezért is maradtam elsődlegesen a Cromwellnél. Ha már mindkettőt átlövik, akkor inkább azt választom, ami nagyon gyors. Nem bántam meg, elég hamar odaértem bárhova, az ágyúja is jó a jobb lőszerrel :) A hátramenet viszont sajnos egészen a Centurion, Caernarvon, Tortoise tankig nem fog változni a briteknél :( Pedig sokszor el kéne egy 10 km/h hátrafelé, de hát ez van, megszoksz vagy megszöksz :D -
Molot115 #27801 Te kilövöd a csapattársad ha úgylátod hogy kilőtte azt a tankot amit te szerettél volna? -
ez már nem az én dolgom.. -
Max_Andaxin #27799 Srácok van valakinek Cromwell I-e? Megvan az is meg a Valnetin Mk IX is...Kérdés az, hogy érdemes-e irőt feccolni a Cromwell-be. Így 4-5 csata után azért látok benne fantáziát - leszámítva a botrányos tolatási sebességét. Kimaxolva ér valalmit? Kicsit a Hellcat-re emlékeztet. Alaplént az sem egy leányálom, de azért meg-megvillantotta a képességeit. Kimaxolva egy állat. Ezért nemtom mit kezdjek a Cromvell-el? Maxoljam ki vagy sem?
-
Javaslat (próbáljátok ki!), Tiger II (H) (6.7), Hetzer (4.7), (és egy PZIII vagy a legjobb PzIV).
Ha 2.0 BR különbség van a legjobb tankod és a 2. legjobb tankod között BRben, és még a 2. és a 3. között is van legalább 0.3 BRnyi különbség, és minimum 1 tier, akkor automatikusan top tankként tesz be. (A németeknél ez az esetek nagyobb részében ESTE működik.) -
Max_Andaxin #27797 "...használj mondjuk egy H1- Panther D kombót (vagy mást 5.7 alatt)." Ez a legjobb összeállítás szerintem is....sőt nekem valahogy jobban bejön a Panther D abban a BR-ben, annek ellnére, hogy gyakorlatilag nem beszélhetünk nála toronyforgásról...
Vettem rá egy talizmánt is. Ha abból kilőnek legalább még ott a Tiger I H...mellette-:D
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.01.23. 07:22:46 -
Max_Andaxin #27796 Hát, ez alapban egy öngyikos kombo....
-
Max_Andaxin #27795 Szerintem csinálj Te egyet otthon.
https://www.youtube.com/watch?v=9TPE8eSw1uw
A srác tök jól elmagyarázza. Teljesen működőképes. Főleg ha csak ketten tóljátok haverrel....(Mi is ezt csináljuk szakasztársammal.)
Ha rootert használsz, akkor kell kicsit trükközni, a dinamikus IP miatt. ( Kb. 3 napomba telt mire rájöttem mi a trükk, de ha ilyen gondod adódna, akkor azt is leírom. )
-
És azt számolod, hogy Te hányszor lőttél ki más elöl tankot? Gondolom nem.
Felháborít, ha egy csapattársad kilő a vélt vagy valós általad elkövetett killsteal miatt?
OMG! Ez egy csapatjáték vagy mi?!
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2016.01.23. 06:58:44 -
kissssss #27793
-
Csak kicsit csinálok meggondolatlan dolgokat killsteal esetén :D -
ap*csába 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Am jó befektetés volt tényleg de elég sok dolog amit ígértek még nincs bent.