War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
úgy imádom az efféle általánosítást..... <#levele>#levele>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
A 99%uknak nem az a célja, hogy megvédje a tankert, hanem hogy frag-et gyűjtsön, bosszút álljon, ugyanúgy a WOT ban az artyknak, mint itt a bombázóknak. Micsoda képmutatás...
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2015.11.06. 20:00:26
Ha egyre gondolunk, nem vették ki.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.11.06. 18:31:21
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Én is utálom, amikor maxon koncentrálva próbálom becserkészni az ellenfelet vagy visszahúzódok javítani és megjelenik egy repülő ami kiszed. Tényleg leginkább azt érzem, hogy a repülők elcseszik az ember szórakozását. Nekem nem hiányoznának. Főleg mert a legtöbb sutyerák nem azért hoz be repülőt, hogy repüljön, hanem hogy kamikaze módra belerepüljön a tankokba.
Mivel jelentős helyzeti előnyből indulnak ezért nem ugyanaz mint egy harckocsival kiszedni egy másikat!
A vadászokkal eddig se volt bajom, legalàbbis a bomba nélküliekkel! 😄 😄
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Nem fogok veled repülni mert csúnyán elvernél repülésbe a jóval magasabb rutinod miatt. Ide is beilleszthetném a 25440-es hozzászólás utolsó sorát.
Nem azzal a célzattal írtam hogy bárkinek a lelki világát megtiporjam. Persze az nem is megy ilyen könnyen 😊
Egyszerűen ez a véleményem, és igen elképzelhető hogy nem egyezik az igazsággal! Ennyi...
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A 34-100 meg sokkal inkább OP a saját szintjén mint egy T-54 a sajátján de persze ti megint 6,7-et méritek a 7,7-hez és akkor jönnek a russian bia megjegyzések... Érdekes...
Az hogy egy BR-t hasonlítgassatok az valahogy nem megy sose!
Továbbra sem az orosz haditechnika tehet róla hogy a háború utáni fejlesztések verik a háború közbeni fejlesztéseket. 😄
Igen nagy az arcom! Baj? Te miattad nem fogok visszavenni az biztos! 😄
Az előbb is leírtam saját vélemény amit akár hiszed akár nem nem kell elfogadnod! Személy szerint nem látok valós teljesítményt amögött hogy beülsz egy bombázóba/csatarepülőbe és lebombázol egy földi célpontot ami nem képes megvédeni magát! Se Te se más nem fog ezen a véleményemen változtatni! 😄
Ha egy harckocsi lő ki azt eltudom fogadni mert lehet hogy jobban játszik nálam(vannak nem kevesen)! De az hogy valaki fölém repül és lebombáz az semmi. Arra bárki képes több kevesebb gyakorlással! Ennyi... 😄
Az meg megint egy hatalmas baromság, hogy az repül bomberral aki nem tud vadásszal. Engem mindig is jobban érdekeltek a bombázó és csatarepülőgépek, más szimulátorokban is azokat preferálom, repülgettem nem is keveset vadászokkal, de soha nem fogott meg annyira, hogy tankcsatába azokkal menjek be.
mert tankreálba ez van Panter vs T54,T10 és ha sikerűl összeszedni annyi pontot igen is jól esik lebombázni az enemit ! (de mielőtt bombázót hoznék megkérdezem van e ellenséges légitevékenység és mindjárt vadászgépet hozok 😄 )
de gyere fel Puma tsre és menjünk pár kört , kíváncsi vagyok te hogy játszol ha már ilyen nagy arcod van ! 😉
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Azt nem vitatom hogy az összes bombázó pilóta élvezi amikor letud bombázni egy harckocsit ami magas tierben nem képes megvédeni magát a sugárhajtású gépek ellen. Gondolom hogy hihetetlen mámort okoz "god" módban írtani az ellenséget, de az igény létezik...
Az hogy megint hogy kerül ide a Párduc 2 vs T-54 nem is értem, csak milliószor lett megbeszélve, kicsit már unalmas mindig ugyanazt olvasni. Russian Bia blabla valaki szerint létezik van aki szerint nem, ennyi.
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
de leginkább REÁL REPÜLÉSBEN ZAVAR EZ A DOLOG hogy Il2 Su2 100 kg-s bombájával nem nagyon lehet most már kivágni semmit sem ! -.-
felszállsz... repülsz 5 percet, kilövöd a tárad aztán vársz h most vereség vagy win-e a csata 😄 ez aztán értelmes hallod 😄
mindenesetre elkezdem árulni az acc-ot, ha adnak érte egy tűrhető összeget akkor nem fogom sajnálni 😄
A háborúban pont az volt a lényeg hogy ki vette előbb észre a másikat... (Ez volt a játék igazi előnye.)
Utoljára szerkesztette: nandoxxl, 2015.11.06. 12:36:10
ez a WT peccsről peccsre szarabb lesz 😄
vkit nem érdekel WT account occón? XDDD
Aranyért.. az összes rakétás aranyért van és amin nagyon meglepődtem, hogy nem lehet megvenni magában az M26 T99-et ami PRÉMIUM tank.... vicc, előtte meg kell venni Calliope-ot ami 9740 gold + az M26 5990.. röhejes
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
illetve az orosz lánctalpas és a német fél lánctalpas kitud fogyni a rakétából?
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2015.11.06. 00:06:36