War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A WOT-ban az artysták is folyton ezzel jöttek"

úgy imádom az efféle általánosítást..... <#levele>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

_Kondor_
A WOT-ban az artysták is folyton ezzel jöttek: bezzeg amikor megvédelek, akkor jó mi? Hát köszönöm szépen, én nem kérek az ilyen védelemből, inkább lőjön ki egy tank.
A 99%uknak nem az a célja, hogy megvédje a tankert, hanem hogy frag-et gyűjtsön, bosszút álljon, ugyanúgy a WOT ban az artyknak, mint itt a bombázóknak. Micsoda képmutatás...
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2015.11.06. 20:00:26
_Kondor_
Most fejlesztettem ki a T10M-et, két sor fejlesztés lett meg full-ra az IS4-el, a második patch után, és kaptam 22k xp-t a T10M-re.
Ha egyre gondolunk, nem vették ki.
Nem lenne gond a repcsikkel sem, csak árkádban ne ilyen degenerált módon legyenek behozva mint most. Nekem az nem tetszik, hogy csata közben boldog-boldogtalan átugrik egy repülőbe, és a korábbi sérelmeit megtorolandó beléd repül és tönkreteszi az egyébként Ground Forces névre hallgató játékmódban a játékodat. Na ez totál életszerűtlen, és nem használ, hanem ront a játék élményen. Azt simán el tudnám fogadni, hogy mindenki aki akar, behozhat 3 tank mellé még 3 repcsit. Amikor spaw-nol, CSAK AKKOR hozhat be repülőt és ha lelövik vagy lezuhan, akkor ugyan úgy elveszti azt a crew-t, mint ha tankból lőtték volna ki. Na így lenne valami értelme a dolognak, de az biztos, hogy jobb lenne mint a mostani rendszer.

Sherman0070
Hmmm. Szerintem 1 a millióhoz volt az esélye de megtörtént velem. Ellenséges Maus csövére lőttem azon bement a lövedék és kilőttem. De pontosan nem láttam mi történt mert éppen akkor lett vége a meccsnek amikor lőttem és a killcam-ot már nem lehetett nagyon látni.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

A végső cél hogy mind3 haderőnem (repülők, hajók, tankok) egyetlen játékmódban legyenek jelen. Pont ezért nem fogják kirakni a repülőket.

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Simán ki kéne rakni a repülőket Árkád módból, ezerszer el lett mondva a fejlesztőknek, de oroszok és ostobák, szarnak az egészre.
Úgy érzem hogy csak azokat zavar a repülők jelenléte,akik egyáltalán nem tudják kezelni őket. 😉

De bele számolja csak nem jeleníti meg csata közben. Kivették azt az oszlopot a statok közül. Direkt ma néztem mert feltűnt nekem is.
AnuluWork
Hehe. Már az ai ground se számít bele a statba. 😊 Csak a playerek.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.11.06. 18:31:21

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Erről van szó!!!
Sherman0070
Én akkor a jó bombázók közt vagyok mert nem kamikazézok 😄 Élvezet P-47el kirobbantani 2-3 bázisunkat foglaló enemyt 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

+1
Én is utálom, amikor maxon koncentrálva próbálom becserkészni az ellenfelet vagy visszahúzódok javítani és megjelenik egy repülő ami kiszed. Tényleg leginkább azt érzem, hogy a repülők elcseszik az ember szórakozását. Nekem nem hiányoznának. Főleg mert a legtöbb sutyerák nem azért hoz be repülőt, hogy repüljön, hanem hogy kamikaze módra belerepüljön a tankokba.

Szerintem a játék egyik legnagyobb hibája hogy össze eresztették a tankokat a repülőkkel.Én tankkal szeretnék küzdeni tankok ellen, és győzzön a jobbik.Viszont mikor küzdök és sikerül kilőni akár két vagy több tankot megjelenik XY és kibombáz illetve nem egyszer megtörtént velem hogy MI bombázott ki.Igazándiból ebben a játékban repülőknek semmi keresnivalójuk sem lenne.Saját vélemény.Habár a hivatalos fórumon is van pár oldal ami a tank vs. repülő témát bocolgatja illetve lehet szavazni és érdekes módon a többség a jelenlegi formában nem kér a repülőkből.
Ja csak egy tanknak mennyi az esélye egy repülő ellen? Ahhoz képest egy bombázónak mennyi az esélye? 😄
Mivel jelentős helyzeti előnyből indulnak ezért nem ugyanaz mint egy harckocsival kiszedni egy másikat!
A vadászokkal eddig se volt bajom, legalàbbis a bomba nélküliekkel! 😄 😄
AnuluWork
Nice. Úgy nézem, kivették azt a fícsört, hogy ha megvan az adott sor modul, kapsz érte plusz RPt a sorhoz függően. 😊 Helyette viszont a steamen jelzi, ha lenne 50 géped bármelyik nációból. Hát nem aranyosak!? 😄

Mellesleg remekül meg lehet jelölni a célt fentről egy rövid sorozattal a földieknek...ha kicsit figyelik a gépek mozgását is...Néha összejön egy két jó arc...akkor vesztes csatát is meg lehet fordítani. Látod MOLOT d.u.-t ha Te is bent lettél volna a csatában amit mentem, nagyon hálás lettél volna...3 Ruszki vadászbombázót szedtem le...a kis Messerrel, úgyhogy nem tudtak nagy kárt tenni a földi csapatainkban...el is bukták Stalingradot-😄....kár hogy nem vettem fel a csatát...Életem egyik legélvezetesebb összecsapása volt...így még azt sem bántam, hogy hamar kiszedtek, miután behúztam egy egyik foglalókört....-😄

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

Srácok, Molotnak nehéz napja volt, mint ahogy Nekem is. Nagyon el van cseszve a játék .Folyamatos fps ingadozás, fosadék hangchat...sorolhatnám. Amúgy én speciel szoktam repülni és meg kell védenem azokat akik szintén repülnek. Még egy bombázóval sem egyszerű pontosan célba juttatni a bombát, egy vadásszal meg pláne. Aki ezt jól csinálja én az előtt megemelem a kalapom. Egy bombázó behozatalához nemtom mennyi pont kell, de azt tudom, hogy ha vadásszal akarok bejönni ami még bombát is cipel...az majd 600 bp. Fel is hagytam ezzel. Rááltam ma a vadászfedezetre a BF109 G2-vel...gunpod-al....egész jól lehet vele operálni...ha nincs légi célpont akkor meg néhány rácsapással egy két földi killassist is csöpöghet. (Ne szidd a pilótákat MOLOT...ne egyszerű az a repülés Te is tudod)<#awink>

Nem megvédeni szokták a seggem hanem ellopni a killt előlem 😄
Nem fogok veled repülni mert csúnyán elvernél repülésbe a jóval magasabb rutinod miatt. Ide is beilleszthetném a 25440-es hozzászólás utolsó sorát.
<#eljen>
Nem azzal a célzattal írtam hogy bárkinek a lelki világát megtiporjam. Persze az nem is megy ilyen könnyen 😊
Egyszerűen ez a véleményem, és igen elképzelhető hogy nem egyezik az igazsággal! Ennyi...
Mondtam gyere és menjünk pár kört 😊 ts-t adok aztán mehetünk 😊 (de akkor ne sírj mikor a csapattársad megvédi a segged a szaros bombázójával mikor kiszedi az enemi tankot ! 😄 😉 )

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Kicsit flegma vagy ma. Akartam válaszolni, de szerintem felesleges, fújjd ki a gőzt, pihenj kicsit....
Te hiányoztál hogy megmond az igazat! 😄 Elmondtam saját vélemény.
A 34-100 meg sokkal inkább OP a saját szintjén mint egy T-54 a sajátján de persze ti megint 6,7-et méritek a 7,7-hez és akkor jönnek a russian bia megjegyzések... Érdekes...
Az hogy egy BR-t hasonlítgassatok az valahogy nem megy sose!
Továbbra sem az orosz haditechnika tehet róla hogy a háború utáni fejlesztések verik a háború közbeni fejlesztéseket. 😄
Komolyan nincs bomba célzó kereszt? Nemáá 😄 😄
Igen nagy az arcom! Baj? Te miattad nem fogok visszavenni az biztos! 😄
Az előbb is leírtam saját vélemény amit akár hiszed akár nem nem kell elfogadnod! Személy szerint nem látok valós teljesítményt amögött hogy beülsz egy bombázóba/csatarepülőbe és lebombázol egy földi célpontot ami nem képes megvédeni magát! Se Te se más nem fog ezen a véleményemen változtatni! 😄
Ha egy harckocsi lő ki azt eltudom fogadni mert lehet hogy jobban játszik nálam(vannak nem kevesen)! De az hogy valaki fölém repül és lebombáz az semmi. Arra bárki képes több kevesebb gyakorlással! Ennyi... 😄
Megint butaságot beszélsz. Ahhoz, hogy egy bombázót behozz azért kell pont, nem ingyen adják. A P2 úgy jött ide, hogy ha elolvasod a kommentjét akkor írta, hogy a Tigrisek, Pantherek nem ellenfelei a 7.7-es orosz tankoknak, de pont te írtad, hogy mekkora szopás a T34-100 ellen játszani, pedig az a tank simán kilőhető még az orosz ágon, közelébe sem ér annak amikor P2-vel vagy akár valamelyik tigrissel szembe kerülsz az említett 7.7-es orosz tankokkal. Ha meg összeszedett annyi pontot, hogy bejöjjön bomberrel, akkor mi azzal a gond, hogy segíti vele a csapatát?
Az meg megint egy hatalmas baromság, hogy az repül bomberral aki nem tud vadásszal. Engem mindig is jobban érdekeltek a bombázó és csatarepülőgépek, más szimulátorokban is azokat preferálom, repülgettem nem is keveset vadászokkal, de soha nem fogott meg annyira, hogy tankcsatába azokkal menjek be.
Igen okos kollega gyere velem Il2-vel bombázni reálba ! (nincs bomba célzó kereszt ! ) és meglátjuk ! 😉 (halkan jegyzem meg hogy vadászni is tudok ! 😉 ) és ha nincs vadászfedezet buktad úgy ezt is figyelembe veszed ?!
mert tankreálba ez van Panter vs T54,T10 és ha sikerűl összeszedni annyi pontot igen is jól esik lebombázni az enemit ! (de mielőtt bombázót hoznék megkérdezem van e ellenséges légitevékenység és mindjárt vadászgépet hozok 😄 )
de gyere fel Puma tsre és menjünk pár kört , kíváncsi vagyok te hogy játszol ha már ilyen nagy arcod van ! 😉

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Ja gondolom mekkora kihívás egy bombázóval egyenesen végig repülni a pálya fölött és nyomni egy kioldást... külön alkalmassági kell hozzá mielőtt eltudod kezdeni kihúzni őket! Bombázóval az repül aki nem elég jó vadászpilótának így állandóan lelövik, meg nem elég jó harckocsizónak és ezért bosszút áll! A saját véleményem. Meg eltudom azt is képzelni milyen nehéz tankos reálban senkit se kilőni hanem meghalni és visszajönni alacsonyabb tierbe lévő repülővel akár, (lehet csatarepülő is, ugyanaz). Nem kis teljesítmény egyébként...
Azt nem vitatom hogy az összes bombázó pilóta élvezi amikor letud bombázni egy harckocsit ami magas tierben nem képes megvédeni magát a sugárhajtású gépek ellen. Gondolom hogy hihetetlen mámort okoz "god" módban írtani az ellenséget, de az igény létezik...

Az hogy megint hogy kerül ide a Párduc 2 vs T-54 nem is értem, csak milliószor lett megbeszélve, kicsit már unalmas mindig ugyanazt olvasni. Russian Bia blabla valaki szerint létezik van aki szerint nem, ennyi.
Írták is egy Q&A-ban hogy amikor bekerül nem fog úszni, de később valószínűleg megcsinálják neki 😊

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Vicces , hogy az úszóharckocsi nem tud úszni.
Hát nem tudom honnét veszed ezt ! DE tankos reálban azért rendesen teljesíteni kell hogy behozhass egy bombázót ! és igen is mikor Panter II-vel T10ek és tárasi ellen megyek igen is jól esik kidobni őket bombával (Persze ha összegyűlt annyi pontom ! ) és segíteni a szakasz/csapattársamnak ! (mert a Tiger II Panter F és Panter II nem ellenfele a T10 és T54-nek 😊 )
de leginkább REÁL REPÜLÉSBEN ZAVAR EZ A DOLOG hogy Il2 Su2 100 kg-s bombájával nem nagyon lehet most már kivágni semmit sem ! -.-

az arcade még elmegy.... realistic ami kibaszott uncsi....
felszállsz... repülsz 5 percet, kilövöd a tárad aztán vársz h most vereség vagy win-e a csata 😄 ez aztán értelmes hallod 😄
Sherman0070
Arcade battles-ban tényleg az 😄

repcsis rész sokkal unalmasabb.....
Sherman0070
15 fps egy krumplihoz képest nem semmi 😄DDDDD

Sherman0070
Ezért kéne repcsizni. Nem csak tank buzulni <#idiota>

AIexx
tényleg szebb lett, biztos ugy van, de eddig max. 35 fps-em volt, ami a kezdeti 15-höt képest, amikor tankoztam, elég jó szerintem.. jelenleg már a hangárban szaggat, 25 fps.. úristen.. (ultra low quality) <#worship>
hát igen... fél évvel - évvel ezelőtt sokkal jobb volt a tankos rész....
mindenesetre elkezdem árulni az acc-ot, ha adnak érte egy tűrhető összeget akkor nem fogom sajnálni 😄
Inkább egyre WOT szerűbb😊 Ez a tank eltűnés-jelzés kiverte nálam a biztosítékot, az elcsalt legénységi pontokkal. Igazi Orosz hozzáállás. Találó a fórum címlap, Join the beta...

A háborúban pont az volt a lényeg hogy ki vette előbb észre a másikat... (Ez volt a játék igazi előnye.)
Utoljára szerkesztette: nandoxxl, 2015.11.06. 12:36:10
hát asszem keresnem kell másik játékot magamnak :/
ez a WT peccsről peccsre szarabb lesz 😄
vkit nem érdekel WT account occón? XDDD
A voice chat másnál is el lett b@szva? Vagy külön nekem vezették be? Konkrétan olyan mintha le lenne lassítva a beszédsáv... Arról nem is beszélve hogy szakadozik. Alig zavaró persze...😊
Nagyon egyszerű a képlet.500km/h felett nagyon könnyen törik a HO.Ki kell szemelni egy célpontot kb 65-90 fokos szögben rárepülni és közben kinyitva tartani a féklapátokat.így kb mire eléred a tankot és lőtávolba kerülsz.500km/h alatt marad a sebességed és akkor még könnyedén fel tudod kapni a gép orrát anélkül hogy összetörnéd.Én olyan 300-400 km/h közé szoktam lelassítani mielőtt rárepülök egy tankra.Ha nem zavarnak meg az ellenfél vadászai vagy a spaa-k akkor sima ügy vele 3-4 kill.A T-10M csak úgy lángol tőle 😊 .Hatalmas élmény.És véleményem szerint sokkal nehezebb mint a földön kilőni egy tankot.

Azt hiszem kedden volt, hogy egy Horten nem hagyott békén. A T-44-esemet fel is gyújtotta. Azon csodálkoztam is, hogyan tudja a meredek szöges rárepülés után kivenni a gépet. 2-3 rácsapást végzett, és amortizálta a tankomat rendesen. Aztán az egyik rárepülést elszúrta, mert pont az ágyú csövem elé került, sikerült levennem.
Én leginkább 6.7-en játszom és a HO-t viszem magammal.Annak hála az égnek nem kell se bomba se rakéta.A 30 millis gépágyúja ha jó szögben lősz vele simán kiszedi még a heavyket is.Hatalmas móka a sok retardáltat kiszedni a tankból.Főleg a T-10M és T-54-ek okoznak hatalmas örömöt.Akkor szinte csapkodom a térdem.Mennek azokkal az OP sz*kkal.De az Me-410-nek is van egy verziója amin ugyan az a 30-as van mint a HO-nak.Avval is lehet aprítani.

Amelyiknél a fő fegyverzet a rakéta az nem fogy ki: Panzerwefer 42, BM-8
Aranyért.. az összes rakétás aranyért van és amin nagyon meglepődtem, hogy nem lehet megvenni magában az M26 T99-et ami PRÉMIUM tank.... vicc, előtte meg kell venni Calliope-ot ami 9740 gold + az M26 5990.. röhejes

ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P

ez a 3 új rakétás jármű normális tankként került be a játékba avagy aranyért vagy csomagért?
illetve az orosz lánctalpas és a német fél lánctalpas kitud fogyni a rakétából?
Rakéták nekem nagyon nem tetszenek... célozni nagyon nehéz velük és sokszor nem is sebeznek.. inkább oldanák meg normálisan előbb és aztán pakolnák be ezeket..

ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P

AnuluWork
Kioldás után 4+ sec. Tegyük hozzá. Aki tud bombázni vagy a bomba olyan, ugyanúgy meg fogsz halni, vagy leesik a fél crew, mindkét lánctalp és ameddig javítasz, kapsz egy újabb bombát, csak most mástól.

<#action><#awink><#crazya>

Hát engem speciel mérhetetlen örömmel tölt el a bombák időzítésének változtatása. Így legalább kisebb eséllyel fogja tönkre tenni a játékomat a sok alkalmatlan harckocsizó, akik csak így tudnak érvényesülni hogy átülnek egy repülőbe és lebombáznak...
Hát ritka gáz lett ez az új patch ! miért nem lehetett úgy hagyni mindent ahogy volt max bejönnek az új gépek és az új engine ! Miért kellett elbaszni ezzel a Marker rendszerrel , vagy a Crew skillel ? (kurva sokat buktam ezzel és nem kompenzálták, remélem a torkon akad a reggelijük ! ) vagy ide mondhatnám a bombázás szétbaszását ! mi a faszért kell 4.5 seces időnek eltelnie hogy robbanjon a bomba ? (mondjuk egy Il2nél vagy egy Su2 esetleg egy stokos Il28 ahol 100 meg 50 kg-s bombák vannak kurva percízen kell bombázni ! vagy mozgó járművet eltalálni !? egyszerűen felháborító hogy megint pofán köpték az embert ! (már szinte a Wotnál érzem magam mert ott is leszarják az embert a fejlesztők ! -.- ) a lőszernerf-ről inkább nem beszélek ! meg ez a Gerős mizéria sem teljesen tiszta ! -.- )
Utoljára szerkesztette: Zoli105, 2015.11.06. 00:06:36