Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Na, gratulálok nekik, nagyon ügyesek, bár annyi beleölt idővel, azért szerintem elvárható, hogy az ember jóval átlag felett teljesítsen.
Viszont, hogy nem jó alapjai a játékra vonatkozó általánosságok levonásához, abban biztos vagyok.
Minden tank játszható, ez kétségtelen, és tuti, hogy minden tankra jut egy ember, aki valamilyen önsanyargató hajlama miatt, azzal a tankkal akar eredményeket elérni, és nyilván fog is. Ez még nem jelenti azt, hogy egyenlő esélyekkel indul mindenki.
Én egy elég casual játékosnak vallom magam. Nem töltök horribilis időket játékkal, pont ezért szerintem nem is várható el tőlem, hogy akármivel amit elém raknak ugyan olyan jó teljesítményt érjek el.
Nagyon könnyű magas lóról beszélni, de ha te tényleg úgy gondolod, hogy egy T2 -es T34 -es, és egy T2 -es sörmi ugyan olyan esélyekkel indul, merthogy "nincs olyan hogy op" akkor azért ajánlanám, hogy gurulj már mondjuk más, veled egy szinten lévő játékosok ellen, úgy, hogy te kapod a szerinted "ugyan úgy használható" járműveket, ők pedig a szerinted nem, mindenki más szerintem meg OP tankokat. Nagyon kíváncsi lennék a kimenetelre.