11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Így mondjuk már máshogy hangzik. :D
    Mondjuk ilyennel még nem találkoztam mivel nem repülőzöm ugye.
    Viszont engem lőtt már ki csapattárs mert úgy látta hogy leloptam a killjét. Mondjuk nem láttam a nevét sehol az ellenséges tankon, szóval enyhén fogamazva nem volt hivatalosan az ő killje...
    Az ilyen fékezett habzásúakat örökre kitiltanám a játékból. Akkor tanuljon meg jobban játszani ha lelopkodják előle a killeket tankkal. Mivel szerintem a harckocsik között amúgy sincsenek ennyire súlyos helyzetek, ez nem wot ahol leszedsz az ellen 1000 hp-ából 998-at aztán a csapattárs kinéz a bokor mögül és leszedi a maradék 2-őt. Te meg félbehajtod a billentyűzetet! Esetleg olyat tudok elképzelni hogy az RNG parkolópályára rak és a 4. Ammo rack után a csapattárs 1 lövésből kiszedi neked, szigorúan segítő szándékkal! De ez meg nem a másik hibája szerintem.