Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
stug 3-at is szerettem.. szóval azt akarod mondani a királytigris nem lesz jó mert olyan tierbe rakja ahol sokat kell gépészkedni a győzelemért cserébe??? Igen észrevettem hogy olcsóbban kijövök és többet termelek H1 tigerrel mint E- vel, valószínű mivel sokat megyek E-vel újabban az ronthat a lion egyenlegemen... majd H1-el megyek az nekem is jobban fekszik, gépfegyver miatt gondoltam jobbnak a kései tigrist de úgy tűnik a látszat csal ,hiába dupla gépfegyver... megpróbálom kihúzni tiger 2 -ig de ahogy elnézem a tesztpályán nem a legfényesebb cucc .Utánajövő már jobban muzsikált. Repülősök nekem már nem jönnek be, Messerjeim,Wolfom... vannak tier 3 -as szinten de édeskevés már az ellenfelek annyira erősek, pedig mikor kezdtem szinte csak repcsikkel toltam, jöttek az eredmények, élveztem , most azt veszem észre bármit is csinálok kiszednek. Nem tudtak elkapni sem régebben úgy manővereztem a sziklák közt, most meg kiszednek az elsők közt... nem értem mi van ... elvileg már full kifejlesztett minden rajta...4 repülőm van és 2 tankom amit használok csatákban , igen mind német ág :D lol... de ez van nem kezdek újat már.... visszatérve a tankokhoz , arcade mód hasonló a WoT-hoz ,gondolom azt tolják többen de ha Realisztikusban nyomom ahová több türelem és figyelem párosul lehet nagyobb sikereket érek el. Észrevettem hogy ott minden nehezebb de épp ezért élvezem. Több figyelmet igényel ergo tovább tart a játék ,hamarabb kifáradok :D Ezért realisztikusabb.
Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.01.22. 17:19:02