War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
no comment....
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
A rádió kommunikáció arra vonatkozik hogy más játékostól mekkora távig kapsz adatot:
Tehát ha neki jelöli az enemy-t mert látótávon belül lőtt, és elég közel vagy a szövihez neked is jelölni fogja (vagy ha neked is látótávon belül van az enemy). De ha rádió komm. távon kívül vagy (és látótávon is az enemytől) akkor ő hiába tudja hol van, nem tud neked koordinátát küldeni
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Vagy csak akkor jelenik meg ha talál?
... ja és igen, a flankelőket szívatják. na meg a mausok élete sem lesz könnyebb pl, azzal elmozogni a repülők elől...😊
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.11.05. 22:03:16
Sim, mód meg gyakorlatilag nincs, bár ez talán neked is feltűnt.
Szebb lett, az biztos. Kidolgozottabbak a pilóta fülkék a repcsiken (nagyobb felbontás, vagy mit tom mi, de más, mint volt), most vagy én voltam ügyes, és képzelődöm, vagy a teszten kívül is minden náció most már tényleg a saját nyelvén kommunikál?
Más. Ritkán repülök sugárhajtású gépekkel, de a lost control a sok G miatt korábban is volt, vagy csak eddig nem tűnt fel?
Megint baszkuráltak jó pár mapet. Köszönjük!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
eltűnt a winrate a statból XDDDDDDD
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2015.11.05. 20:34:12
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
Volt x pontod, végigszórták vele minden legénységed. Mindenhová egy kicsit. Ha nem látom, nem hiszem el. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.11.05. 20:28:20
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
a bombáknál meg annyi változott, hogy dobástól számítva minimum 4.5 sec, amíg robban.
Ami viszont jó, hogy RB csatában, ha bemegyek repülővel, akkor messzebbről ki lehet szúrni egy tankot. Nyílt területen mozgott.
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.05. 19:55:06
Tudom nem teljesen jó példa. De amíg az iphone-ra a megjelenés napján a többi 100 millió sorstárssal együtt zökkenőmentesen letöltöm 15-25 perc alatt az ios valahányadik főverzióját, addig nem fogadom el normális dolognak azt hogy nyamvadt 10 gigát 5,5 órán keresztül kell letöltenem! Tudom az nincs 10 giga meg tudom bele fogtok kötni, de ott azért komolyabb tömegeket is ki tudnak szolgálni hibamentesen. Itt is meg lehetne oldani csak akarni kell! Az hogy ők nem akarják az nem azt jelenti hogy nem is lehet vagy hogy el kell fogadni hogy márpedig ez ilyen...
Ja és milyen érdekes hogy a wargamingnél amíg wotoztam sose kellett ennyit szórakozni egy sima frissítéssel, biztos nekik csak véletlenül sikerült megoldani. Nyílván a blizzard meg a gaijin jár ezzel jó úton...
A markerekhez majd hozzá szokunk szerintem, mint mindehez, ehez is alkalmazkodni kell. A repcsikből amúgy is ki lehet szúrni a lövést, ahoz nem kell még marker sem (mondjuk így könyebb lesz mert nem kell annyire mereszteni a szemet).
Összességében nekem egyenlőre ugyanolyan mint volt, nincs sem több sem kevesebb fps-em....viszont ez a Scope nézet engem is meglepett a Panthreban szinte 0 a nagyítás....-😞
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
A probléma másik fele, hogy nem megfelelő launcher beállítást használ valaki. Mikor írtam, akkor is panaszkodott valaki, hogy lassan jön lefelé, míg nálam 30perc alatt lekapta az egészet.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne mondják már hogy szabad szemmel jobban "rá lehet közelíteni" mint egy periszkóppal vagy mivel... 😄
zoom+jobb klikk erre kevesebbet látok mint külső nézetben....
mondjuk már úgy is le akartam cserélni asztalira.. ezek után meg 100%
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Amúgy meg lehetne az optika történelmileg hiteles, mert az jobb volt a németeknek.(ezért nem lesz)
megyek isu-152-vel... pistike pz4-el szemből letalpal... a tank keresztbe áll és elkezd javulni a talp -.-"
teljesen rendben van ez 😄 így még akár BT-5-el is ki tudnak majd szedni
1 kivételt találtam eddig a ZSU-57-2 jól nagyít.
-fejlesztői csapat: be kellene még pár szervert állítani mert a jelenlegi kapacitás kevés lesz.
-vezetőség: szó sem lehet róla, a blizzard se tudja megoldani, akkor mi minek törjük magunkat?
Megbeszélés vége!
Mennyire is menti fel a gaijint hogy a blizzárd se tudja megoldani? Ugye nem gondoltad komolyan?
A másik lehet hogy van olyan akinek furcsa de képzeld nem érek rá 7/24-ben arra várni hogy lesz-e előzetes. Amit kb 2 nappal a megjelenés elött kiadnak, bocs hogy nem értem rá letölteni, amikor meg ráérek pont össze van omolva a szerver. Pech! Nagyon szép tőlük hogy kiadták de rajtam speciel nem segített...