War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

no comment....

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

A látótávodon belül kell lennie (keen vision átlag), de amúgy jól mondod 😊
A rádió kommunikáció arra vonatkozik hogy más játékostól mekkora távig kapsz adatot:
Tehát ha neki jelöli az enemy-t mert látótávon belül lőtt, és elég közel vagy a szövihez neked is jelölni fogja (vagy ha neked is látótávon belül van az enemy). De ha rádió komm. távon kívül vagy (és látótávon is az enemytől) akkor ő hiába tudja hol van, nem tud neked koordinátát küldeni

„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna

A wt fórumait olvasgatva és a szavazásokat nézve a túlnyomó többség nem akarja ezt az automatikusan megjelenő markert, ezért van remény hogy megváltoztatják.

<#falbav> Pont ma volt egy csata amivel én is a vadiúj PZ II H-mmal nyomúltam, és rálőttem egy T34-85-re... majd követtem és gondoltam majd jól megszivetom...de ő szivatott meg engem, mert mögém kerűlt....Én lőttem tehát felvillantam neki, ő nem lőtt tehát én nem láttam, hogy nem abba az iránya ment mint gondoltam....Fasza....Tényleg "jó" ötlet volt ez a marker....<#mf2>

Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!

Nekem volt olyan hogy engem talált el, láttam, hogy honnan lő, nem is volt olyan messze, de nem volt jelölés. Low lvl legénység volt, 0 rádió skillel, így arra gondolok, hogy hiába látod, ha rádió hatótávon kívül van akkor nem jelöli.
Teljes mértékben egyetértek az előttem szólóval.Van egy PZ.II.h-m eddig RB-ben ha jól jött ki a lépés óriásiakat lehetett ezzel a kis törpével alkotni,most meg ott villogok mindenkinek nyakamban a táblával hogy "Ide lőjetek".Szerintem az RB alap hangulatát a sunnyogás, és az az érzés hogy egy csutfasz tankkal miket lehet alkotni, adta.Ennek most vége.Más. Biztos sokan nem értenek egyet de szerintem a játék nagyon rossz irányba halad.Értem ezalatt hogy itt ujjongunk hogy itt az új patch és mennyivel szebb lett meg hogy rombolhatóak az épületek, na és? A játékban szerintem pont az alapok rosszak: a BR és az MM.Én anno ps4-en kezdtem és nagyon élveztem, viszont mostanában sokkal több a keserűség mint az öröm.Mindezt a tankos részről mondom mivel repkedni nem szoktam.
Aha...ja...főleg ha lenne normális Simulátor mód mint régen, mielőtt "javítottak rajta"!

Ha mellédurrantasz akkor biztosan nincs marker. Azt viszont hirtelen nem tudom, hogy ha már érintkezik a lövés az enemy tankkal akkor jelöl-e, vagy csak ha legalább "hit"-et érsz el

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

Rádió skill-től függ, az add hozzá pluszt. Volt róla poszt korábban, attól is függ, hogy aki látta annak milyen a rádió skillje, milyen messzire tudja sugározni, meg a tiédtől, hogy milyen messziről tudod venni, de a pontos leírás most nem rémlik.
Egyébként elbizonytalanodtam hogy hogyan is működik pontosan ez az új markeresdi. Nekem úgy tűnt nem villan fel automatikusan a marker, ha lő valaki, mintha a tank(legénység) azonosítaná, ha felé nézel, de még akkor sem jelent meg mindig, ha távolabb volt. Még ki kell tapasztalnom. Na meg az is lehet bugos jelenleg.😊
Vagy csak akkor jelenik meg ha talál?

... ja és igen, a flankelőket szívatják. na meg a mausok élete sem lesz könnyebb pl, azzal elmozogni a repülők elől...😊
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.11.05. 22:03:16

A markerre meg az árkád.

Persze, csak ezzel a faszsággal az olyan tankokat szívatják amelyeknek nincs armorja és flankelésre tökéletesek. M18-al el lehet felejteni a flankelést, első lövés után tudni fogják honnan lősz, oda a helyzeti előnyöd, de gondolom a Leo-nak is jól jön ez, most már mindegy honnan lősz azonnal kapod a választ mert ott világítasz mindenkinek...
Sim, mód meg gyakorlatilag nincs, bár ez talán neked is feltűnt.
Örülök neki hogy végre visszarakták a markert RB-be, senki se kérte hogy kivegyék, arra ott volt a Simulator mód.
Kell a pénz, de mellé lőnek. Egy rakás szar lett a játékukból, pedig a wot is jól indult. Most már egy wot klón lesz, vagy még rosszabb. Pedig milyen boldogok voltunk az elején, sajnos hova süllyed ez a játék.
A stat alsó sávjában mutatott adatokat (winrate, PvP rating, stb...) kivették de nem tűnt el. Minden ott vana menu->leaderboards menüpontban 😉

&#8222;Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.&#8221; - Ayrton Senna

AnuluWork
Nos.

Szebb lett, az biztos. Kidolgozottabbak a pilóta fülkék a repcsiken (nagyobb felbontás, vagy mit tom mi, de más, mint volt), most vagy én voltam ügyes, és képzelődöm, vagy a teszten kívül is minden náció most már tényleg a saját nyelvén kommunikál?

Más. Ritkán repülök sugárhajtású gépekkel, de a lost control a sok G miatt korábban is volt, vagy csak eddig nem tűnt fel?

Megint baszkuráltak jó pár mapet. Köszönjük!

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

megint nullázták az egyéni statisztikát?

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

ximix
Kicsit oroszosra sikerült az igazságosztás, szerintem a játékosok nem fogják annyiban hagyni, mert soknak nemcsak játékból szerzet pontjai voltak hanem valódi pénzért vásárolt is.
annyira ne siess vele 😄
eltűnt a winrate a statból XDDDDDDD
Elb*szták... nem tudom minek kellett belenyúlni, semmi baj nem volt vele.. vagy pont ez volt a baj? <#gonosz3>
Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2015.11.05. 20:34:12

ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P

AnuluWork
Totál máshová szórták a pontokat, mint ahol voltak. 😄

Volt x pontod, végigszórták vele minden legénységed. Mindenhová egy kicsit. Ha nem látom, nem hiszem el. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.11.05. 20:28:20

AnuluWork
Kiválasztok egy crewt, beléteszek egy repcsit, és visszabasz az amerikaiakhoz. 😄 Remek. 😄

AnuluWork
Minden tank crewm a régi rendszerben 1700as volt, minden repcsis pedig maxos. Most meg az agilityt örülök, ha fel tudom tölteni. Remek, remek, és nem két csatát mentem ezzekkel a szarokkal ...

Sherman0070
Am én is csak néztem hogy mi az a sok pont 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

AnuluWork
Így legyen lottóötösöm, hogy tudtam, hogy basznak visszaadni majd a pontokat a legénységért! 😄

most kipróbáltam, tényleg ugyanúgy ki lehet. nullára vettem a renderelési távolságot, majd bedobott polandra, és semmi fű.
a bombáknál meg annyi változott, hogy dobástól számítva minimum 4.5 sec, amíg robban.

Az első csatában, nekem is volt fű. Aztán visszavettem a beállításokat, mert kellett az fps. Most nincs. <#buck> Viszont RB-ben megint úgy van, mint régen. Csak a jelzés alá kell lőni kicsivel. Hiába takarta egy erdő, jelölte a piros nyíl. Akkor már próba szerencse, és találat.
Ami viszont jó, hogy RB csatában, ha bemegyek repülővel, akkor messzebbről ki lehet szúrni egy tankot. Nyílt területen mozgott.
<#guluszem1>....mondom én, hogy csináljuk meg mi is a saját jétékunkat....Abban majd a NImrod, meg a Tas lesznek az OP-k, és mindent egylövéseznek a BT2-től a T10-ig!!!<#gun>
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.11.05. 19:55:06

Senki nem mondta hogy olcsó vagy hogy könnyű! Csupán annyit mondtam hogy eleve kiadnak egy 10 gigás patchet, még arra is gondolnak hogy jó 2 nappal előbb le lehet már tölteni a csomagot hátha majd kevesebben futnak neki a hivatalos startkor. Erre még az én hibám hogy a start napján meghal a szerverük a túlterheltség miatt? Hát engem nem érdekel hogy mennyibe kerül vagy hogy milyen nehéz, meg az se érdekel hogy a blizzard is szarik bele hogy egy patchnél meghal a szerverük. Engem az érdekel hogyha ők ezt komolyan gondolják akkor csinálják is komolyan. Nem hiszem hogy akkorra hihetetlen játékos számmal dolgoznak, a másik hogy amíg ilyen pofátlanul drága minden tartalom amit megvehetsz hozzá, addig nekem ne hivatkozzon senki arra hogy drága egy szerver!

Tudom nem teljesen jó példa. De amíg az iphone-ra a megjelenés napján a többi 100 millió sorstárssal együtt zökkenőmentesen letöltöm 15-25 perc alatt az ios valahányadik főverzióját, addig nem fogadom el normális dolognak azt hogy nyamvadt 10 gigát 5,5 órán keresztül kell letöltenem! Tudom az nincs 10 giga meg tudom bele fogtok kötni, de ott azért komolyabb tömegeket is ki tudnak szolgálni hibamentesen. Itt is meg lehetne oldani csak akarni kell! Az hogy ők nem akarják az nem azt jelenti hogy nem is lehet vagy hogy el kell fogadni hogy márpedig ez ilyen...
Ja és milyen érdekes hogy a wargamingnél amíg wotoztam sose kellett ennyit szórakozni egy sima frissítéssel, biztos nekik csak véletlenül sikerült megoldani. Nyílván a blizzard meg a gaijin jár ezzel jó úton...
Hála égnek végre....!!!!<#worship>...a kevés jó dolog amit kaptunk, mi akik szívből utáljuk a direktULQ-sokat!!!!!

Nálam is ugyanez volt, ezt írta ki! De ezt a vírusírtós dolgot majd megnézem. Kb. 20x indítottam újra a letöltést, de azért lejött. Nekem is volt ez a mega fps esés....de csak az első pár csatában, mikor a "Rajnás" pályára dobott be 2x egymás után...
A markerekhez majd hozzá szokunk szerintem, mint mindehez, ehez is alkalmazkodni kell. A repcsikből amúgy is ki lehet szúrni a lövést, ahoz nem kell még marker sem (mondjuk így könyebb lesz mert nem kell annyire mereszteni a szemet).
Összességében nekem egyenlőre ugyanolyan mint volt, nincs sem több sem kevesebb fps-em....viszont ez a Scope nézet engem is meglepett a Panthreban szinte 0 a nagyítás....-😞

Most már nem lehet teljesen kikapcsolni a füvet

ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P

Azt nem hittem, hogy te komolyan gondolod... Szerinted egy ilyen szerver bővítés filléres téma, és két perc alatt megoldható? A Blizzard példa azért volt, hogy érzékeltessem, hogy egy jólmenő, hatalmas összegeket kaszáló cégnek is gondot okoz, de példának lehet mondani minden más mmo-t, mert nagyobb patchek után ez megtörténik/megtörtént mindenhol. Mint mondtam, fizetős játékoknál fekszenek a szerverek, nem kell meglepődni, hogy egy ingyenes játéknál is megtörténik.
A probléma másik fele, hogy nem megfelelő launcher beállítást használ valaki. Mikor írtam, akkor is panaszkodott valaki, hogy lassan jön lefelé, míg nálam 30perc alatt lekapta az egészet.
Sherman0070
Hol lehet a füvet kikapcsolni mesterlövész módban? Mert ezek az ULQ noobok képtelenek fűvel játszani azt elegem lett.....

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

31000 ember van online, még jó sokan tölthetik 😛

Sherman0070
Sztem ez is csak valami bug lehet..... 😄
Ne mondják már hogy szabad szemmel jobban "rá lehet közelíteni" mint egy periszkóppal vagy mivel... 😄

Ez engem is idegesít. Első alkalomkor, 2x kellett lőnöm mire el tudtam találni az ellenfelet. Tették volna teljes képernyőre, ezt a kisebb zoomot. M19-nél mintha megmaradt volna az eredeti.
Sherman0070
Mi ez a scope?????
zoom+jobb klikk erre kevesebbet látok mint külső nézetben....

ezé szedtem le 2 nappal előbb.... 1.5 óra alatt lejött
Rajnán és Sztálingrádon nagyon szaggat. Rajnán valaki belelő egy házba, márpedig most mindenki azt lövi, egyből 2 FPS-re megy vissza.
Elsőre ezt az időjárást adta.

Utoljára szerkesztette: Panlaj, 2015.11.05. 19:06:50
Az oké, hogy így realisztikus, de aki kis kijelzőn játszik mint én nagyon nagy hátrányban van...
mondjuk már úgy is le akartam cserélni asztalira.. ezek után meg 100%

Most a rombolhatóság bekerült vagy nem? Játszottam az új pályákon, de semmi extrát nem vettem észre.
Azt ígérik, hogy idővel minden harckocsin pontosan olyan nagyítás lesz, mint a valóságban, ez a mostani 3,5x-es egy kb. átlagérték. Lesznek jobbak (M-10-en asszem 7x-es nagyítás volt pl.), meg kicsit gyengébbek, 2,5-3x körül.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

A grafika egyébként tényleg szép lett. De ez a hülye marker RB-én nekem óriási negatívum, még falakon keresztül is lehet látni, a levegőből meg kb bárhonnan. Tehát lősz egyet és várhatod a bombát a nyakadba...

AIexx
3 év múlva talán lejön.. <#fogmosas>
nem a zoom miatt mondtam, hanem a leonal nagyon közel vannak egymáshoz a rovátkák, és most elég megerőltető kivenni, hogy melyik nekem a jó...
Amúgy meg lehetne az optika történelmileg hiteles, mert az jobb volt a németeknek.(ezért nem lesz)

ez az automatikus talpjavítás kurva nagy szopás 😞

megyek isu-152-vel... pistike pz4-el szemből letalpal... a tank keresztbe áll és elkezd javulni a talp -.-"
teljesen rendben van ez 😄 így még akár BT-5-el is ki tudnak majd szedni
_Kondor_
Az általam eddig játszott összes tank scoop zoomja vissza lett véve minimálisra, ne aggódj, ez nem a leo kiváltsága.
1 kivételt találtam eddig a ZSU-57-2 jól nagyít.
2015.11.04 a gaijin bejelenti hogy másnap azaz 11.05-én szerverleállás! A háttérben közben még egy utolsó megbeszélés a fejlesztő csapat és az igazgatóság között!
-fejlesztői csapat: be kellene még pár szervert állítani mert a jelenlegi kapacitás kevés lesz.
-vezetőség: szó sem lehet róla, a blizzard se tudja megoldani, akkor mi minek törjük magunkat?
Megbeszélés vége!

Mennyire is menti fel a gaijint hogy a blizzárd se tudja megoldani? Ugye nem gondoltad komolyan?
A másik lehet hogy van olyan akinek furcsa de képzeld nem érek rá 7/24-ben arra várni hogy lesz-e előzetes. Amit kb 2 nappal a megjelenés elött kiadnak, bocs hogy nem értem rá letölteni, amikor meg ráérek pont össze van omolva a szerver. Pech! Nagyon szép tőlük hogy kiadták de rajtam speciel nem segített...
30perc alatt lejött, próbáljátok azzal a beállítással amit linkeltem, nem hiszem, hogy csak nekem küldik ilyen gyorsan, vagy max a szolgáltató lehet ludas a dologban.