11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • tigrincses
    Tiger 1 H és E van... sosem lesz meg a tiger 2 sms-t küldtem egy kis lionra, átválván de még egy kéne hogy meglegyen a 300 rúgó ,200-on felül vagyok de egyszer győzünk egyszer vesztünk ami bejön elmegy szóval hiába nyomom hol jó l hol kevésbé nem tudok előrébb jutni, stagnálok ... költeni direkt nem akarok rá emiatt még, nem igaz hogy ennyi miatt nem tudom elérni.. és ha meg is lenne utána javítást nem tudom egy darabig elintézni, fejlődés nehezebb mint woton ami nem nagy gond a játék izgalmasabb de csapatban szinte lehetetlen játszani... na mindegy... tud valaki tippet, repülős rész jóval nehezebb mint a harckocsis pedig a harckocsis warthunderen meg nehezebb mint a woton , world of warplanes meg rakás .....
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2016.01.22. 12:36:57