Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
bgabor911 #27746 A weakspot színezést én sem szeretem, de most már csak én is csak arcadeban tolom a tankost. Régen csak realisticet toltam, de a markerek eltűnésével annak vége lett. Elegem lett belőle hogy abból áll egy meccs, hogy megyek 100 métert a tankal, kapok a semmiből egy lövést és game over, mehetsz a következő meccsre. Erre ott volt a Historical mód, ott bőven elég volt.
Mindeközben Arcadeban bemehetek garantáltan három tankal is egymásután, és megszerezthetek minimum háromszor annyi XPt mint Realisticben.
"Csirkehálós" T-34/85-el, prémium számla mellett egy jól sikerült, tíz killes árkád kör 8000+ RP, T5 tankba tolva. Hol tud ezzel a Realistic versenyezni? Semmilyen pontbeli kompenzáció nincs azért mert ott játszol. Egyszerűen nem éri meg.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.01.22. 09:52:02