37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Ezen kínomban már csak nevettem :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
vajakos21 #27748 Szimet javasolnám,ha nagyobb változást szeretnêl wot- hoz képest -
bgabor911 #27747 Azért kis tierben is játszanak ám tűrhető játékosok. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bgabor911 #27746 A weakspot színezést én sem szeretem, de most már csak én is csak arcadeban tolom a tankost. Régen csak realisticet toltam, de a markerek eltűnésével annak vége lett. Elegem lett belőle hogy abból áll egy meccs, hogy megyek 100 métert a tankal, kapok a semmiből egy lövést és game over, mehetsz a következő meccsre. Erre ott volt a Historical mód, ott bőven elég volt.
Mindeközben Arcadeban bemehetek garantáltan három tankal is egymásután, és megszerezthetek minimum háromszor annyi XPt mint Realisticben.
"Csirkehálós" T-34/85-el, prémium számla mellett egy jól sikerült, tíz killes árkád kör 8000+ RP, T5 tankba tolva. Hol tud ezzel a Realistic versenyezni? Semmilyen pontbeli kompenzáció nincs azért mert ott játszol. Egyszerűen nem éri meg.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.01.22. 09:52:02 -
bgabor911 #27745 Engem csak az zavar, hogy Historical Tank eventen is bent vannak, ami azért tényleg nagyon gáz. Elvárná az ember hogy a histrical mód az tényleg historical legyen, ilyen T-34-100 meg T-44-122 ne legyen benne. Meg persze M6, T-10M meg az ilyen akciót sosem látott, hátországi raktártankok sem. -
-
A Weakspot színezés egy nagy kamu. Csak szólok. :D -
Loki of a Down #27742 Elnézést a tudatlanságomért, de mit jelent az OP?
Másik dolog. Korai T34 szemből nem lő ki egy sörmit. Tudom, mert szoptam vele eleget. Oldalról igen, úgy nincs gond, de szemből 1-1 ellen mindig a sörmi nyer. A tigrisek elől meg csak menekülni jók. T34/85-ig nincs értelme.
Régóta olvasom a kommenteket. Mindig az volt, hogy orosz tankok, orosz játék, sztálinium, meg egyebek, de szerintem az orosz tank nem előny. Most toltam egy meccset IS2 '44-el, és volt szerencsém tapasztalni/látni, hogy egy rohadt T32-t csak egy T32 tud kiszedni. Rálőttem, visszalőtt, a 4 emberemből 2 megmurdelt, aztán még nagyban újratöltöttem, mikor rámlőtt másodszor, és hozhattam be egy másik tankot. -
Madi92 #27741 Wow, volt 6 aktív ember a csapatodban? :D Ne viccelj, annyival már világot lehet váltani.
Amcsi kis tankok szerintem OP-ék, míg el nem érsz a sörmikik, onnantól nagy szopóálarc az élet amcsi ágon, egészen a 4.7-es sörmi-ig, de ajánlom a pokolcicát kezd el, csak 21k xp és nagyon sunyi dög.
Rb-t javaslom, árkád az szerintem Wotban jobban meg van csinálva mint itt.
És igen, oroszok azok kb minden téren jobbak szinte minden Br-en. (Főleg a korai t-34-ek: Németekkel ugyan ki lehet lőni, de nem olyan könnyi, sörmennek meg. hát... én bulit csaptam mikor kilőttem velük egyet is. :D) Élvezetes velük játszani, nincs az a szorongás, hogy kövi sarkon mik lesnek, mert meglőnek és sanyi. Meg Kv 2, su 152 azaz halálcsillag, valakire ránézel, már lőni sem kell, csuhaj.
Ettől függetlenül, azért olyan 4.7-5.7-ig egész korrekt a helyzet. Magasabb tankom nincs, azt majd elmeséli más.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.01.22. 00:31:41 -
Sziasztok! Új játkos vagyok, most kezdtem a játékot kb. 2 hete, és hát 2 nagy észrevételem, illetve gondom van csak a játékkal. Először: Nem tudom, hogy nagyobb szinten ez hogy megy, de eddig 1-es 2-es szintű csatákhoz volt szerencsém, ami kb. abból állt, hogy 10 ember megállt "campelni" egy tök hülye helyen vgy a bázistól 10 méterre, a maradék 6 ember pedig megpróbál rendesen játszani, de ugye mivel az egyik csapatban csak 6 ember aktív a másikban, meg 1-2 kivételével az összes, ezért elég brutálisan nyer valamelyik egy 5 perc alatt. Ez remélem nagyobb szinten meg fog változni, és aktívabb emberekkel rak majd egy csatába... A második észrevétel: Főleg az Amerikai ágat húzom, és hát nagyon furcsának találtam, hogy alig találkozok másik amcsi tankkal a játékban, egészen addig, amíg rá nem jöttem, hogy konkrétan az amerikai tankok egy lósz*rt nem érnek, ez véleményem szerint az orosz fejlesztőgárda miatt van, de lehet, hogy teljesen rosszul gondolom, és csak én vagyok béna, de azt még hozzá kell tennem, hogy orosz tankokkal sokkal erősebbnek érzem magam, sokkal jobb eredményeket tudok elérni, tehát nem valószínűsíteném, hogy 100%-ban az én hibám, ügyetlenségem miatt lenne.
Sok év WoT után jöttem át ide, mert sok helyről hallottam, hogy ez egy jobban kidolgozott, valósághűbb játék, amiben teljesen egyetértek, bár még fejlődnie kell elég sok mindenben, de ha nerfelnék egy kicsit az orosz gépeket, illetve lenne egy meccs végi pontozási rendszer szerűség, ami alapján osztja be a játékosokat a játékba (aktívak, és kevésbé aktívak), akkor egy teljesen jó játékról beszélhetnénk. Külön tetszik, hogy nem egy P2W játék, ellenben a WoT-tal. Lehetne még ebből egy nagyon jó játékot csinálni, reméljük, hogy a Gaijin kihasználja majd a lehetőségeket. -
Loki of a Down #27739 Én is árkádban tolom, ezek szerint lúzer, núb, egyebek vagyok :D
Ráadásul orosz vasakkal, szóval még lúzernúbabbegyebekebb vagyok :D
A lényeg, hogy amit a kereszt színe mutat, lófasz. :) Általában IS2-vel megyek (1944), és előbukkan egy bármilyen párduc. Szép zölden mutatja a kereszt, hogy a 122-es BR-412B átviszi a frontot, de olyan még nem történt. :) Szemből, ha nem a tornyot lövöm, és nem csapom ki elsőre, akkor nekem sanyi a fél éves (kimaxolva is 22mp) újratöltés miatt.
Máskor meg előfordult, hogy egy lerohadt tankkal (motor, egyik lánctalp, még az automata lánctalpjavítás előtt) kilőttem egy tankot úgy, hogy a kereszt piros volt. A tank típusára nem emlékszek, de valami amcsi nagy vas volt. Most meg, ahogy bejöttek az angol gépek, lehet a kereszt bármilyen színű, lehet szemből, vagy oldalról, lehet szinte bármilyen BR, a fasz rossz végén vagyok. :)
Az árkád nekem arra jó, hogy mutatja az ellenséget. Nem mindig, csak amíg a csapattagjaim, vagy embereim látják, és működik a rádióösszeköttetés. És ha túl sok jön felém egyszerre, ráadásul általában hidegháborús dögök, akkor húzok onnan a rákba, és vagy hatost dobtam, vagy egyest. :)
Nem belekötni akarok azokba, akik "haragszanak" az árkádosokra, hanem csak kifejtettem tapasztalataim alapján a véleményem. Az élet árkádban sem fenékig tejfel. :) Pláne, ha a rohadék bombázók más szpúnon tönkrebasszák a meccset, de az már egy másik történet. :D
Próbáltam RB-t is. 2x :D Az első meccsre nem emlékszek, nem tegnap volt, de a statisztika alapján nyertünk :D A másodikat pár napja toltam Normandiában. '44-es IS2-vel 2 tankot kilőttem, egy harmadik meg engem. Beszpúnoltam a '43-as IS2-t, mert az már ki van maxolva, erre egy Liberator jól megszórt. Szoptunk. :D Talán később még próbálkozom. :)
Másik dolog, ami mindenkinek szól. Látom, hogy néhányan nagyon ott vagytok tankológiailag. :D Tudnátok ajánlani könyveket tankokról magyarul? Főleg második vh-s vasak érdekelnek, technikai leírások, de ha egy veterán írt hiteles regényt, az is jöhet.
Előre is köszönöm! :) -
Droughert #27738 Nem kicsit van baj a fejben... -
Nap kommentje!
-
-
jól is teszik, ha már nem végeznek semmiféle fizikai munkát.. van mire elherdálni a pénzt, értem én.. nehogy má én legyek neki hálás..
-
Droughert #27734 Jó ez a presztízs duma, de te legecizted azokat akik fizettek... Ez már magában minősít téged, de gondolom abba bele sem gondoltál, hogy több ezren fizettek, és csak a töredékének lett meg az E100. Ha nem volt szakaszod, akkor jelentősen csökkentek az esélyeid, ha nem toltad órákon keresztül, akkor gyakorlatilag 0esélyed volt arra a tankra. Ennek fényében nem értem mire ez a beszólás. Lehet tényleg nehéz felfogni, de azok a gecik fizetik a te játékodat is... -
presztízs.. hogy exkluzív dolgoz szerezhetsz ingyen, nem kell hozzá zsozso.. egyfajta elismerés számomra, pusztán jó játékkal, érted.. leszarom mit adnak érte, presztízs.. mintha adnának egy bmw -t, csak azért mert jobb köridőt mentél vele mint a többi.. egy sima város körül.. .) -
Amúgy régen tudjátok mi volt a legidegesítőbb abban hogy mindenki árkádot játszott?
Realistic-ban ugyan úgy a tankok felett ott volt kiírva mindenki neve/tanktípusa MÉGIS a játékosok 80%-a az anno 800méter maximum lőtávolságú mapokon képtelen volt rátippelni mennyire is van az ellenség..........(amikor ez volt még hogy marker mindenki helyett akkor Gajjob helyében ki is vettem volna az AB-t) -
már megint az árkád :D
ott amúgy sincs értelme a páncélnak mert a zöld + lesúg mindent
bárcsak úgy lenne mint a legelső trailerben: mutatja hova lősz de azt a szaros weakspot színezést nem tenné ki -
vajakos21 #27730 *tanktól..bocs -
vajakos21 #27729 Tudom,hogy rosszul fog érinteni,de az ilyen fizetős gecik miatt tudsz ingyen játszani...azt meg,hogy egy fantasy tantól ilyen hisztirohamot kapsz,inkább nem minősítem. -
foxbat88fx #27728 párat már lezúztam árkádban :D
nem vmi ütős gép.... -
Felesleges ezen idegeskedned, ilyen ez a világ :) A pénz beszél mindig és mindenkor :P Amúgy meg inkább örülni kell, hogy aki ügyes vagy szerencséje van, kap egy ilyet :P -
a zártra is betehették volna ezt, nem itt huzni az időt.. ők bezzeg mehettek squadban, kurva édes anyjukat az összes fizetős gecinek! akkoris megszerzem azt a kibaszott e 100-at, INGYEN! -
Molot115 #27725 Igen van voice chat. De 1.53 óta konkrétan használhatatlan, lassú a hangátvitel, ahhoz tudnám hasonlítani a minőségét mint amikor egy hangfelvételt lelassítanak. Meg folyamat nyomni kell a gombot ha beszélsz, TS-en nem kell, meg sokkal jobb a hangminősége is. Egyértelműen jobb a TS! Sőt ahogy én látom az egyetlen használható megoldás... Nem tudom esetleg másnak mik a tapasztalatai, vagy tud-e más alternatívát. -
RODLEE #27724 Mi nálad a noob?
Nálam az indokolatlan ULQ grafikás játékosok!
Akinek gépe nem birja azt megértem! -
foxbat88fx #27723 annyi noob klán van mint az állat :D
magyar is, szóval ezzel nem lesz gondod.... -
RODLEE #27722 Jajj még egy!
Esetleg valamilyen magyar klánokról tud e valaki ahova esetleg be lehetne lépni!? -
RODLEE #27721 Nem néztem még van a proginak belsö (teamspeakhoz hasonló) dumálója?
Ha van,valaki esetleg próbálta e már,tapasztalat?!
Vagy inkább keressek haverommal egy teamspeak szervert!
Előre is kössz a választ!
-
Erre akkor kíváncsi leszek, köszi :) Igazából szerintem mindegy, egyik sem lesz könnyű, de talán a 3v3 a csapatmunka esélye miatt jobb lenne :) -
Hát hogy őszinte legyek, nem pedig tetszik az elképzelés, nagyon is :) Amennyiben ésszerű keretek közt tudnak maradni, felőlem jöhet, de a te ötleted is jónak tűnik :) -
gstup #27718 Csak az orosz járgányokat felejtik ki állandóan a br változtatásoknál! :)
(Nem Neked,sovietjinnek!)
-
MEgvárhatták volna, míg nekem csak a két T5ös marad kimaxolatlanul! :D -
Brenor #27716 A nyílt E-100 bajnokságokat bizonytalan ideig elhalasztották, a Deathmatch mód tesztelésének idejére.
Az alapján dől el, hogy milyen formában rendezik meg őket:
1. Sikertelenek a tesztek: Marad a zártban is alkalmazott 3v3 felállás, előre beállított járműkészlettel, de nem lehet osztagban (squad) részt venni rajta, azaz csak random játékosokból fognak állni a csapatok.
2. Sikeresek a tesztek: Deathmatch módban rendezik meg. A tesztek alapján dől el, hogy lesz-e respawn lehetőség vagy sem, arról még nincs infó, hogy előre beállított járműkészlet lesz, vagy saját tankokat kell vinni. Free for All módú lesz a deathmatch tehát mindenki mindenki ellen lesz, és elvileg az utolsó talpon maradó nyer.
Utoljára szerkesztette: Brenor, 2016.01.21. 05:53:44 -
kissssss #27715 prototípusoknak és egyéb ritka kis számban gyártott tankoknak/repülőknek egy bizonyos fokig van értelme mert ezzel kilehet tölteni a kisebb hézagokat a techtree-ben, gond akkor van mikor átesnek a ló túloldalára... mert már olyan dolgokat is beraknak amik teljesen elrugaszkodtak a realitás földjéről(lásd: war gaming meg a waffentrÓger debil marhaságai).
komolyan nézetek már rá az olasz magyar tech tree képre, és mondjátok el őszintét szerintetek lesz ez valaha is működőképes? mert ha gajjinék ezt meglépik utána már nem lesz visszafordulás és jönni fognak a szürreálisabbnál szürreálisabb elképzelések csak azért hogy mindenáron görcsösen kitömködjék az ementáli sajtot megszégyenítő lyukakat.
(elég csak megnézni a tree nagy része másból se áll csak külföldi amcsi/német tankokból és a teherautók platójára hegesztett ágyúkból
)
sokkal egyszerűbb megoldás lenne ha a mostani olasz repülök mintájára pakolnák be a német tank ágba az olasz magyar tankoknak azon részét amiket tömeg gyártottak,(toldi, turán, zrínyi, stb) a ritkább vagy csak prototípusig jutott tankok meg mehetnek prémium kategóriába(44M TAS, pz1 breda20/65, stb).
Jóskapista felpimpelt IFÁja meg az innen onnan összelopkodott tankok meg mehetnek a kukába.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.01.20. 23:21:37 -
vajakos21 #27714 E100,maus,i185,xp50 stb.nek captured gépeknek van realitása? Historical módban simán mehetnének más nemzetek is simen.Arcade-ban meg nem mindegy? -
kissssss #27713 még az olasz repülő ágnak úgy ahogy lenne értelme(talán), de az ilyen olasz/magyar meg nemzetközi és egyéb abszurd marhaságoknak egyszerűen nincsen realitás alapja. -
bgabor911 #27712 És a BR módosítások is jönnek a britekre, megerősítették a Gaijinosok a mai peccs fórumában. Itt volt az ideje, épp elég ideig hagyák őket pedózni. -
Amúgy nem tudom, hogy siettek-e a brit tankokkal, de a Centurion mk10 lövege ha szétrobban, akkor eltűnik :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.01.20. 21:16:52 -
Elvileg a hétvégén lesz a már nem zártkörű verseny.