Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Madi92 #27741 Wow, volt 6 aktív ember a csapatodban? :D Ne viccelj, annyival már világot lehet váltani.
Amcsi kis tankok szerintem OP-ék, míg el nem érsz a sörmikik, onnantól nagy szopóálarc az élet amcsi ágon, egészen a 4.7-es sörmi-ig, de ajánlom a pokolcicát kezd el, csak 21k xp és nagyon sunyi dög.
Rb-t javaslom, árkád az szerintem Wotban jobban meg van csinálva mint itt.
És igen, oroszok azok kb minden téren jobbak szinte minden Br-en. (Főleg a korai t-34-ek: Németekkel ugyan ki lehet lőni, de nem olyan könnyi, sörmennek meg. hát... én bulit csaptam mikor kilőttem velük egyet is. :D) Élvezetes velük játszani, nincs az a szorongás, hogy kövi sarkon mik lesnek, mert meglőnek és sanyi. Meg Kv 2, su 152 azaz halálcsillag, valakire ránézel, már lőni sem kell, csuhaj.
Ettől függetlenül, azért olyan 4.7-5.7-ig egész korrekt a helyzet. Magasabb tankom nincs, azt majd elmeséli más.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.01.22. 00:31:41