Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Sziasztok! Új játkos vagyok, most kezdtem a játékot kb. 2 hete, és hát 2 nagy észrevételem, illetve gondom van csak a játékkal. Először: Nem tudom, hogy nagyobb szinten ez hogy megy, de eddig 1-es 2-es szintű csatákhoz volt szerencsém, ami kb. abból állt, hogy 10 ember megállt "campelni" egy tök hülye helyen vgy a bázistól 10 méterre, a maradék 6 ember pedig megpróbál rendesen játszani, de ugye mivel az egyik csapatban csak 6 ember aktív a másikban, meg 1-2 kivételével az összes, ezért elég brutálisan nyer valamelyik egy 5 perc alatt. Ez remélem nagyobb szinten meg fog változni, és aktívabb emberekkel rak majd egy csatába... A második észrevétel: Főleg az Amerikai ágat húzom, és hát nagyon furcsának találtam, hogy alig találkozok másik amcsi tankkal a játékban, egészen addig, amíg rá nem jöttem, hogy konkrétan az amerikai tankok egy lósz*rt nem érnek, ez véleményem szerint az orosz fejlesztőgárda miatt van, de lehet, hogy teljesen rosszul gondolom, és csak én vagyok béna, de azt még hozzá kell tennem, hogy orosz tankokkal sokkal erősebbnek érzem magam, sokkal jobb eredményeket tudok elérni, tehát nem valószínűsíteném, hogy 100%-ban az én hibám, ügyetlenségem miatt lenne.
Sok év WoT után jöttem át ide, mert sok helyről hallottam, hogy ez egy jobban kidolgozott, valósághűbb játék, amiben teljesen egyetértek, bár még fejlődnie kell elég sok mindenben, de ha nerfelnék egy kicsit az orosz gépeket, illetve lenne egy meccs végi pontozási rendszer szerűség, ami alapján osztja be a játékosokat a játékba (aktívak, és kevésbé aktívak), akkor egy teljesen jó játékról beszélhetnénk. Külön tetszik, hogy nem egy P2W játék, ellenben a WoT-tal. Lehetne még ebből egy nagyon jó játékot csinálni, reméljük, hogy a Gaijin kihasználja majd a lehetőségeket.