11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Loki of a Down
    Én is árkádban tolom, ezek szerint lúzer, núb, egyebek vagyok :D
    Ráadásul orosz vasakkal, szóval még lúzernúbabbegyebekebb vagyok :D
    A lényeg, hogy amit a kereszt színe mutat, lófasz. :) Általában IS2-vel megyek (1944), és előbukkan egy bármilyen párduc. Szép zölden mutatja a kereszt, hogy a 122-es BR-412B átviszi a frontot, de olyan még nem történt. :) Szemből, ha nem a tornyot lövöm, és nem csapom ki elsőre, akkor nekem sanyi a fél éves (kimaxolva is 22mp) újratöltés miatt.
    Máskor meg előfordult, hogy egy lerohadt tankkal (motor, egyik lánctalp, még az automata lánctalpjavítás előtt) kilőttem egy tankot úgy, hogy a kereszt piros volt. A tank típusára nem emlékszek, de valami amcsi nagy vas volt. Most meg, ahogy bejöttek az angol gépek, lehet a kereszt bármilyen színű, lehet szemből, vagy oldalról, lehet szinte bármilyen BR, a fasz rossz végén vagyok. :)
    Az árkád nekem arra jó, hogy mutatja az ellenséget. Nem mindig, csak amíg a csapattagjaim, vagy embereim látják, és működik a rádióösszeköttetés. És ha túl sok jön felém egyszerre, ráadásul általában hidegháborús dögök, akkor húzok onnan a rákba, és vagy hatost dobtam, vagy egyest. :)
    Nem belekötni akarok azokba, akik "haragszanak" az árkádosokra, hanem csak kifejtettem tapasztalataim alapján a véleményem. Az élet árkádban sem fenékig tejfel. :) Pláne, ha a rohadék bombázók más szpúnon tönkrebasszák a meccset, de az már egy másik történet. :D
    Próbáltam RB-t is. 2x :D Az első meccsre nem emlékszek, nem tegnap volt, de a statisztika alapján nyertünk :D A másodikat pár napja toltam Normandiában. '44-es IS2-vel 2 tankot kilőttem, egy harmadik meg engem. Beszpúnoltam a '43-as IS2-t, mert az már ki van maxolva, erre egy Liberator jól megszórt. Szoptunk. :D Talán később még próbálkozom. :)

Másik dolog, ami mindenkinek szól. Látom, hogy néhányan nagyon ott vagytok tankológiailag. :D Tudnátok ajánlani könyveket tankokról magyarul? Főleg második vh-s vasak érdekelnek, technikai leírások, de ha egy veterán írt hiteles regényt, az is jöhet.
    Előre is köszönöm! :)