11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    Legutolsó SB-s élményeim még a Hellcat-el voltak. Azzal nagyon sok SB csatát játszottam - mondjuk ma nosztalgia volt - mert a Tiger I H-val tettünk ma egy próbát. Meglepő volt, mert azóta elég sokat változtattak a célzáson.
    Na, a mondandóm lényege az volna, hogy annor a Hellcat-el SB-modban nagyon jó volt játszani. Ott ki lehetett használni az előnyeit. Mert - mint ahogy már írta más is - ott neked kell feldetíteni az ellent. Nincs kis marker meg miegymás ami segít. Mentem anno aztán AB-t is vele - gondlován, hogy na ott majd mekkora ACE leszek -, de nem így történt. Mivel mindenki lát mindenkit, nem lehett osonkodni. Arról nem is beszélve, hogy annak ellenére, hogy jelezte a kis marker, hogy "Fasza lőjjé mer' átütöd ecsém"...hát többet pattantam, mint SB-ben. Cafatokra lőtték a kiscicámat. Nekem nem élmény az Arcade hentelés. Arra ott a WOT....szerintem.
    RB és SB-bem meg tényleg ott kell lenni fejben, arról nem is beszélve, hogy nem árt tudni fejből, hogy hol kell meglőni azt, aki ott van előtted. Távolságot kell becsülni stb. És ahogy FischNorBa is megjegyezte:"...Az meg már csak hab a tortán, hogy ha meghaltál, mehetsz repcsizni, így két perverziódat is kiélheted :)"
    Mert én is ilyen vagyok. AB-ben is mehetek repcsivel, de RB-ben nincs időkorlát. Múltkor egy csatában - ami az idő lejárta ért véget - a csata 90%-t a levegőben töltöttem RB-ben egy Spittfire-al, mert 5 perc után kilőték alólam a tankot. Na az csata volt.
    Sajnálom - és biztosan sokan nem értetek egyet - annak ellenére, hogy AB-ben elismerem, hogy jobban lehet tankot húzni, szerintem az egy nagy NULLA mod. Ha rajtam múlna én rákényszeríteném a játékosokat - minimum - az RB csatákra. Már egyszer azt is elemezgettem, hogy annak ellenére, hogy több tankot lehet kilőni AB-ben....RB-ben és SB-ben is lehet ugyanannyit keresni.
    Na mindegy....ízlések és pofonok!