37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    ...jogos...._:D
  • Zegi Norbi HUN
    Olasz repcsik :P De jó is lenne :)
  • AnuluWork #27707
    Na, fel is vitték a brit tankok modulköltségeit ...
  • bgabor911
    Gondolom amúgy az szerinted tök rendben van, hogy HEAT-FSen kívül gyakorlatilag semmivel se lehet kilőni szemből nevetett T-10M-et. Persze a többi top heavyt azt gond nélkül.
  • Brenor
    Azt a magyar fórumban mindig találsz :)

ittenevane
  • Max_Andaxin
    Lehet hülye vagyok - biztos -, de akkor most hogy lehet E100-hoz jutni????
  • Max_Andaxin
    Ctrl+C....Ctrl+V...
    Egy fordítás azért nem jött volna rosszúl.... (bocsi)
  • Max_Andaxin
    Legutolsó SB-s élményeim még a Hellcat-el voltak. Azzal nagyon sok SB csatát játszottam - mondjuk ma nosztalgia volt - mert a Tiger I H-val tettünk ma egy próbát. Meglepő volt, mert azóta elég sokat változtattak a célzáson.
    Na, a mondandóm lényege az volna, hogy annor a Hellcat-el SB-modban nagyon jó volt játszani. Ott ki lehetett használni az előnyeit. Mert - mint ahogy már írta más is - ott neked kell feldetíteni az ellent. Nincs kis marker meg miegymás ami segít. Mentem anno aztán AB-t is vele - gondlován, hogy na ott majd mekkora ACE leszek -, de nem így történt. Mivel mindenki lát mindenkit, nem lehett osonkodni. Arról nem is beszélve, hogy annak ellenére, hogy jelezte a kis marker, hogy "Fasza lőjjé mer' átütöd ecsém"...hát többet pattantam, mint SB-ben. Cafatokra lőtték a kiscicámat. Nekem nem élmény az Arcade hentelés. Arra ott a WOT....szerintem.
    RB és SB-bem meg tényleg ott kell lenni fejben, arról nem is beszélve, hogy nem árt tudni fejből, hogy hol kell meglőni azt, aki ott van előtted. Távolságot kell becsülni stb. És ahogy FischNorBa is megjegyezte:"...Az meg már csak hab a tortán, hogy ha meghaltál, mehetsz repcsizni, így két perverziódat is kiélheted :)"
    Mert én is ilyen vagyok. AB-ben is mehetek repcsivel, de RB-ben nincs időkorlát. Múltkor egy csatában - ami az idő lejárta ért véget - a csata 90%-t a levegőben töltöttem RB-ben egy Spittfire-al, mert 5 perc után kilőték alólam a tankot. Na az csata volt.
    Sajnálom - és biztosan sokan nem értetek egyet - annak ellenére, hogy AB-ben elismerem, hogy jobban lehet tankot húzni, szerintem az egy nagy NULLA mod. Ha rajtam múlna én rákényszeríteném a játékosokat - minimum - az RB csatákra. Már egyszer azt is elemezgettem, hogy annak ellenére, hogy több tankot lehet kilőni AB-ben....RB-ben és SB-ben is lehet ugyanannyit keresni.
    Na mindegy....ízlések és pofonok!
  • AnuluWork #27701
    "The thickness of specific elements in the Churchill Mk.III (German premium variant as well) has been changed:
    lower front plate - from 114.3 mm to 76.2 mm
    hull sponson sides - from 76.2 mm to 63.5 mm
    hull sides - from 63.5 mm to 50.8 mm
    front plate of the sponsons - from 76.2 mm to 63.5 mm
    *According to T.D.5912 scheme, The Tank Museum - Churchill Tank. Vehicle History and Specification"

:)

The thickness of specific elements of the Churchill Mk.VII has been changed:
    lower front plate from 152 mm to 139 mm
    Machine gun protection from 76.2 mm to 25.4 mm.
    *According to T.D.26924, The Tank Museum - Churchill Tank. Vehicle History and Specification

:) :)

The thickness of specific elements of the FV221 Caernarvon tank has been changed. Front turret armour and mask thickness is equivalent to the Centurion Mk.3 (since the Caernarvon used the same turret as the Centurion Mk.3 according to “AFV Weapons Conqueror Heavy Gun Tank” by Major Michael Norman, pp. 9-10 ).
    Turning in neutral gear is now available for the A43 Black Prince.
    Turning in neutral gear for the 3-inch Gun Carrier has been fixed
    Maximal turret turning speed for A43 Black Prince has been changed from 15 degrees per second to 17 degrees per second according to (Preliminary trials - Black Prince A43 March 22md, 1945. Application A, tables 5,6).
    Minimal depression angle for RBT-5 has been changed from 0 degrees to +7 degrees since it is the only possible minimum to correct the rocket hitting the rail defenses when launched.
    M8 HE penetration value has been decreased from 32 to 29 mm (Calliope, M26 T99)
    Projectile core for 83mm Shot Mk3 has been reduced to 40 mm from 80 mm.
    Direct kinetic damage bug for 76.2 mm ammo Sh-354T has been fixed (previously it did not knock-out a crew member in the vehicle with an open turret upon direct hit).
    Spalling penetration value and damage sector for APCR, APDS and HEAT rounds has been reduced. Spalling cone parameters of the APCR rounds are similar to those of the APDS rounds. The Spalling penetration value for most fragments does not allow piercing through several crew members and does damage within a lesser sector.
    Ricochet parametres for APC rounds are now equivalent to APCBC.
    Number of respawns for A43 Black Prince has been fixed from 2 to 1 in tank sim battles.
    Visibility parameter for the FV221 has been changed.

:) :) :)

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.01.20. 19:27:10
  • Sherman0070
    Na hát ha nem lesz squad akkor 99%-ban fogyatékos egysejtűek fognak minden normális player mellé kerülni.
  • Brenor
    Thunder Liga: Még 3 nap a rájátszásig

• Brenor
    Én is erre számítok. Elég irritáló volt, hogy 500 pont felett már minden 2. meccsen egy klán squad jött szembe a kis random csipetcsapatom ellen. Kb ki is lehet olyankor lépni, mert esély az nincs.
    Bár még így is szívathat az élet amikor két zöldséget dob be csapattársnak, akik a csapatmunkáról azt hiszik, hogy valami káromkodás, úgyhogy lehet jobban járnánk ha sikeresek lennének a free for all deathmatch tesztek, és abba lehetne menni.
  • AIexx
    valaki mig 15 vagy 17 rb?
  • Luciferkee
    Jó videói vannak:

https://www.youtube.com/user/haiggarmen/videos
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2016.01.20. 18:10:35
  • foxbat88fx
    squad nélkül egész élvezetes lenne....
    nem lenne az, hogy mindig betesz ellened 3 brutál jó játékos és már az elején garantált a vereség
  • Brenor
    Lehet deathmatch módban lesz (mindenki, mindenki ellen), de még tesztelnek, hogy meg tudják-e abban rendezni.
    De ha marad a 3v3 akkor is ki lesz kapcsolva a squad
  • Molot115
    Hát ezért nem mennék E100-al, szerintem minden repülő azt akarja lebombázni meg rommá rakétázni. :D Mondjuk az is hátráltató tényező hogy nem tudok szerezni... :D
  • Zegi Norbi HUN
    Ez lesz az E100-as event?
  • Sherman0070
    Én P-47-el rakétáztam agyon egyet :D
  • Sherman0070
    Majd 3v3 AB tándör ligára valaki jönne velem? (OP tankokkal ha lehet [amcsi vagy brit rank4-ekkel] )
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2016.01.20. 15:01:17
  • Molot115
    Na ma megint láttam egy E100-at. Advance to rhine, az A pontot próbálta megtisztítani, amikor begurult az ágyúcsövem elé, a páncéltestet oldalról minden gond nélkül viszi a T-54 AP lőszere. Csak 1 lövés volt és szétfröccsent, aztán lekapcsolt egy M60.
    De legalább elkaptam egy E100-at.
  • RODLEE
    !!!!!!
  • Molot115
    100%-ig biztos vagyok benne hogy soha nem fog így működni... Ha akarták volna már rég megcsinálták volna...
  • Zegi Norbi HUN
    Úgy emészthetőbb lenne, ha nem menne minden át. Régebben ha mondjuk egy Leo1 vagy t54-1951 állt a kerítés mögött, te voltál előnyben az AP típusú lőszerrel, meg a tereptárgyak sokszor mentettek meg a találattól, most viszont.... Ahogy foxi is írta, sunyiba kivették belőle ezt is, hogy még szórakoztatóbb legyen a játék

Megint micsoda párhuzam, hogy emlékeim szerint a WoT-ban is eljátszották a fejlesztők ugyanezt.

Azért arra kíváncsi lennék, milyen nevetséges magyarázatot adnának erre :)
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.01.20. 09:46:05
  • Zegi Norbi HUN
    Hát ha úgy lenne megcsinálva, ahogy írod, elfogadnám, de a jelenlegit nem :)
  • gstup
    "Amúgy olyanról meg még életemben nem hallottam, hogy valaki jó RB -ben de árkádban meg szétcsapják a száját, ez inkább talán pont fordítva szokott történni :)" Nálam ez történt.Habár nem tartom magam jó rb játékosnak! :) Viszont életképtelen voltam AB-ben.kissssss meg shörmi is tudja igazolni,hogy mit bénáztam velük árkádban! :D
  • FishNoRba
    Már miért lenne nyugdíjasoknak való? Én pont azért szeretem az RB -t, mert szerintem sokkal pörgősebb, izgalmasabb mint az árkád. Pontosan azért, mert a játék rád és a csapatodra bízza az ellenfelek észlelését és semlegesítését, 100% -ig ott kell lenned fejben. Az meg már csak hab a tortán, hogy ha meghaltál, mehetsz repcsizni, így két perverziódat is kiélheted :)

A win rate alapján ítélkezéshez annyit tegyek már hozzá, hogy a nemzetek közti erőviszonyok, (főleg most a pofátlanul alacsonyra rakott britekkel) közel sem kiegyenlítettek. Ennek fejében, had ne legyen már az én saram, ha mondjuk a tigrissel nem megyek 50% win rate fölé...

Amúgy olyanról meg még életemben nem hallottam, hogy valaki jó RB -ben de árkádban meg szétcsapják a száját, ez inkább talán pont fordítva szokott történni :)
    Utoljára szerkesztette: FishNoRba, 2016.01.19. 22:44:55
  • AnuluWork #27682
    Még mindig van amit fejleszteni kell. Hát így.
  • Lokker
    Úgy nem lehet megunni kérlek, hogy nem tolok napi 25-30 csatát hanem heti 25-30 csatát csak. Szóval így. :)
  • Sherman0070
    De ezt hogy nem lehet megunni? Én is AB-val kezdtem, élveztem is de már egy idő után kezdtem ráunni erre a "káoszra".
  • AnuluWork #27679
    Ezért hibások ők? Mert az embereket nem érdekli a sim és fokozottan az RB? Arcadeban sokkal 1xűbb bármit is kigyúrni. Ezért népszerűbb. Bemész, egy percen belül már eksön van.
  • bgabor911
    Nem értem miért baj az ha hidegháborús tankokra hidegháborús lőszerekkel lövöldöznek.

Az a marha nagy gáz, hogy világháborús tankok hidegháborúsok ellen kénytelenek harcolni a játékban. De hogy a T-10M, Leopard és M48/M60 szinten miért fáj neked a HEAT-FS,azt nem tudom. Amikor ezek szolgálatba álltak, abban a korszakban bizony a HEAT lőszerekről szólt a tankos hadviselés.
    Csak a hetvenes években, a kompozit páncél és a reaktív páncél elterjedésével(amik használhatatlanná tették a HEAT elven működő lőszereket) lett újra a kinematikai páncéltörő lőszer a tankok fő fegyvere(SABOT). De ettől még minden mai tank lőszerkészletében ott vannak még a HEAT lőszerek.
  • Sherman0070
    Azért mert a sok AB-s miatt a másik 2 módban alig volt játékos.
  • AnuluWork #27676
    Miért vették volna ki az arcadeosok miatt a simet? :D

Bonyolult ez, mint Szanyi Kapitánynak a taxissztrájk. :D

• Droughert
    Igen, te a thunderskill.com-ra írtad, hogy így higgyünk neki, mert szar értéket mutat. Erre írtam, hogy a grafikon nem tudom mi alapján számol, és mit mutat, nálam is görbét rajzol, pedig régen mentem szim csatát (bug vagy valamiből számol valamit, amit senki nem tud értelmezni...). Valószíszínűleg az utolsó eredmény ragadt be a grafikonon és azt hozza folyamatosan, vagy időjárás függő, hogy mikor mit mutat.
    Éppen ezért mondtam, hogy a felette lévő számszerű adatokat kell nézni, azok jók, mert ahol nem volt csatád, ott nem is számolnak semmilyen változással az adott intervallumban.
  • Sherman0070
    Na meglett Walker Bulldoghoz az APDS.
    Valaki nem tudna jönni Costum Battles-ban rank4 britekkel?
    Le szeretném tesztelni hogy azt hol lehet vele átlőni.
  • Max_Andaxin
    Persze az is lehet, hogy én értelmezem rosszúl a grafikont....
  • Max_Andaxin
    ....neemááá.. Droughert. Legalább Te olvasd má' el mit írtam -:)..én nem csataszámot írtam, hanem hatásfokot.
    "...ez év Január 3-a és január 17-e közötti időszakot viszgálva a "Hatásfokom" SIM modban novekedést mutat..."
    Tom, hogy nem volt csatám...nem is jelezheti persze!-:)...de miből veszik a Hatásfokot (Коэффициент эффективности - az Ő nyelvükön) Mert ezt mutatja a grafikon a SB mod alatt! Én erre gondolok!-:)
    Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2016.01.19. 17:33:18
  • Droughert
    És mi a gond? Nálad 0 szim csatát mutat. Nem mentél szim csatát, akkor jó a 0 érték nem?
  • Max_Andaxin
    "Olyan nagy hülyeséget nem mutathat, mivel a gajin-tól veszik az adatokat. " Hát ezaz.-:D
    Tök jó, hogy leállt a net...és nem tudtam elküldeni a hozzászólást...most írhatom le ismét.!
    Szóval, a 3 arcadot azt nem is számolom, mert azt a gyerkőc játszotta - repcsizett! (Őt küldöm, ha repcsit kell húzni!-:D)
    RB-t mentem csak azt viszont biztosra tudom mondani. Na mindegy...!