War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az online store-ban még nincs bent ha jól látom...
„Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít.” - Ayrton Senna
csak megnyitják előbb 😄 (tovább kellett volna aludnom)
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
De amúgy is üldözési mániám van, és amíg nem látom, hogy az oroszoknak is ezt írta ki, úgy fogom fel, hogy ők nyertek <#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/274998-maintenance-scheduled-server-maintenance-5-xi-2015-0700-1100-gmt/
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.11.04. 20:32:11
Ami még széppé teszi az életet, hogy nagyon sokan játszanak heavy cuccokkal a BR 5.7-6.0 környékén. Lényegesen több heavy van a csatákban, mint az alacsonyabb BR-ekben. Amikor ránézel a minimap-re sokszor azt látod, hogy 5-6 heavy-t visznek a csapattársaid, nyilván az ellenséges csapatban ugyan ez a helyzet. Amikor az M4A2 (76)-oddal szembe kerülsz két Tiger-rel, meg egy-két Panther-el, az hamar lehervasztja a mosolyt az ember arcáról.
Na ezek miatt írtam, hogy a BR 3.7 környéke, ahol eddig játszottál az nagyon happy a későbbiekhez képest. Azért a T-34 korai változatai nem voltak leküzdhetetlenek a sörmikkel sem, csak lehetőleg a tiéd legyen az első lövés.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Kíváncsi leszek a két új amcsi tankra:-)
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Arcade-ban...meg nemtom, mert nem Arcade-ozok. Meg ott van a M4A3 HWSS...ami ugyanaz mint a M18, már ami az ágyút meg a lőszereit illeti. (Ha meg még Brad Pitt ül a Pk-i székben jajjajj<#nevetes1>#nevetes1>)
Mondjuk nem azt kell csinálni pl egy Hellcat-el amit tegnap láttam: Leáll 1-1 ezni a Panter G-vel....úgy hogy még azt sem tudja, hol kell lőni a párducot. Na az ilyen az tényleg szenvedni fog. Annak ki kell használni a sebességét. És oldalról vagy hátúlról lecsapni, plusz tudni kell mikor érdemes visszavonulni, a támadás helyett, ha a helyzet úgy hozza.
Bár megvan az achilles sarka...a feszítő görgő előtti második futógörgő....Ostwinnel oneshot oldalról-😄...szerintem a csávó akkor verte szét a gépét - már ha visszanézte a killcam-ot!!!-😄
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Aztán olyan történt, amit el sem hittem. Az eset után a következőt írtam be a chetbe:
"Jesus is here boy's, i just one shooted a T-34 form 1200m". Erre rögtön jött is a válasz: "Us nerf is incoming"... 😄 Annyit nevettem és annyira átéreztem, hogy mindenki ugyan úgy leszarja már az egészet, mennek meghalni, csak jöjjön az a kibaszott xp, azt haladjunk.. 😄 Vicces volt.
A Hellcat se olyan nagy szám, 5.7-es tankokat nem nagyon visz át szemből.
Utoljára szerkesztette: Cobra., 2015.11.03. 22:08:19
Hide and fear, Cobra Commander is here !
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ezért következő peccsben tuti felviszik 4.7-re. <#banplz>#banplz><#beka2>#beka2>
Ezt überelni nem lehet.
Így m4a2vel 4.3ban 10ből 1szer már nyerünk is, szóval feljebb jobb lesz ez. 😄
A másik tegnap 1est dobtam meg ma délelőtt is. Délután viszont minden úgy ment ahogy kell neki, simán jöttek Párduc G-vel a oneshotok 1500-1800 méterről is kurskon például. Mintha egy másik játék lett volna... Szóval csak a szokásos baszakodás a játék részéről. Délután ki volt kapcsolva az állítólagos "russian bia" mert a 34-100 is pattant rólam szemből, én meg valahogy nem... Van amikor a németeknek osztanak nyerő lapokat van amikor az amcsiknak vagy az oroszoknak. Olyan az egész mintha mindig nyerő szériája lenne valakinek, egyfajta egyensúly a nemzetek között, délelőtt a németek nyernek ha törik ha szakad délután az oroszok éjjel meg az amcsik, és akkor ez véletlenszerűen variálva. Így tüntetik el a különbségeket, amik különben meglennének, így lehetsz akármennyire béna meg akármennyire gyenge tankban, ha jókor vagy jó helyen tiéd lesz a kill!
az előbb egy másik 34-100al voltam szakaszban és eszméletlen mit leműveltünk, lemészároltuk ketten az ellenséget
ASUS Z170I PRO GAMING | i7-6700 | Kingston 2x8GB DDR4 2400MHz | Sapphire RX 480 Nitro+ 4GB | Logitech G602 | LG 29UM58-P
Az partner progi az mi is?
Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2015.11.03. 10:15:52
Az összes többi kihúzható az adott repülőre/tankra azzal hogy megcsinálsz X killt. Ha ráviszed az egeret az álcafestés nevére, akkor plusz infót jelenít meg a festésről és azt is írja, hogy mennyit kell hozzá megcsinálni, hogy ingyen megkapd.
Egy szó mint száz, a T-34-100ra én is azt mondom hogy OP. Mert az tényleg az... Kétség sem férhet hozzá! A saját BR-jén szerintem jelenleg a legerősebb legpusztitóbb ellenfél. Hol van ehhez egy T-54 7,7-es BR-en? Hát sehol...