Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #27666 Nagyon jól fogalmaztad meg a lényeget! Az elején én is azzal kezdtem...aztán rájöttem, hogy van RB...is...de az akkor még nem ilyen volt...és valahogy az sem jött be annyira. Ekkor kötöttem ki a SIM- mod nál, ami már azt adta, amiért én elkezdtem tankozni - és amiért a WOT-ot is végleg ott hagytam. MIszerint ha már tankos játék, akkor ne degradálódjön le arra a szintre, hogy mindenki mindenkit lát, van segítség, meg átötés marker merg miaf***om...és mindenki lő egymásra mint a barom.
Igenis - a régi - sim mod volt a legjobb. Egészen máshogy viselkednek a tankok, és sokkal nagyobb élmény - volt - ha ott kilőttem egy tankot. Mert fel kellett deríteni, be kellett cserkészni. Sokkal jobban ki lehetett használni - főleg a MOZDOK típusú mappokon - PL egy TIGER I tulajdonságait. Mert az ellen nem látta hol vagy, nem mutatta marker....Más és kész.
Én sem nézem le az arcad-ban játszókat, de tényleg miattuk van az, hogy egy jó dolgot elkú***tak....és mások isszák a levét...
Persze ilyen a "demokrácia"- meg a profitmaximalizáció - a többség akarata számít és kész. A mostani RB mod egy ... "mivel nincs jobb ezt nyomatom" érzéssel tölt el...Egyetlen vígaszom, hogy lehet repcsizni...benne.
Ha lehetne egy kívánságom - és számítana - akkor én azt kérném Gazsibától -, hogy adja vissza a régi SB modot. ( Nem is játszanék mással!)